- AI аналіз відгуків272 відгуки: позитивний: 80%, нейтральний: 10%, негативний: 10%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Евгений Ф***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 28
Вообщем начитался отзывов об чугуной сковороде и продавце, решил заказать ее сам) Заинтересовался чугуной сковородой, после просмотра фильма (Темные ВОды 2019 года) Там четко сказано, что компания Дюпон травит людей, через покрытие тефлон на сковородах. Кто не видел фильм Рекомендую всем. Как жажда заработать прибыль, губит здоровья людей. Поэтому принцыпиально давно не пользуюсь тефлоновими сковородами и вам рекомендую их заменить.
Ваше здоровья и ваших близких и детей в ваших руках, именно вы отвественны за него. Сделайте правильный выбор.
Дальше поговорим о опыте взаимодействия с продавцом и самом товаре сковородке.
Первое на что обратил внимания, это вежливый, отзывчивый продавец, с человеческим отношением к клиенту. Заказал скороворду, быстро отправили, была прекрасно упакована. Тяжелая конечно - но учитывая ее долговечность а это гарантия сто лет, оно того стоит. Через несколько дней после получения посылки решил ее правильно прокалить и обработать по их инструкции.
Выжег тех масло. Дал остыть. Помыл ее хозяйственным мылом.
На плите просушил. Дал остыть. Взял ляное масло обработал всю сковороду как внутри, так и снаружи, так и дно, ручку где метал. Дал чуть остыть и снова обработал только уже сливочным маслом. Поставил в газовую духовку на 30 минут прокалил сковороду, выключил ее и дал остыть. Спустя время поставил на газ комфорку, подождал 3 мин чтобы нагрелась, добавил сала туда а после и подсолнечного масла и пожарил картошку. После было фантастическое удивления, ведь не разу во время жарки картошки, не пристало к свороде, (конечно я не жалел масла, как и на обычной сковороде). Картошка получилась очень вкусной. После помыл мочалкой, поставил на плиту просушил, кинул кусочек еще масла сливочного, обработав всю сковороду, прогрел немного чтобы была сухой и дав остыть, положил на полку.
Проверно и протестировано, сковорода идеально подходит и прослужит долго при правильном уходе.
Рекомендую к покупке.
Желаваю вам и вашим родным крепкого здоровья и мирного сердца
Ведь все начинается с чистого сердца и добрых помыслов.- Переваги:
- Долговечность и качество
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Продавець Далайн
Благодарим за такие теплые слова о работе нашей компании! Это вдохновляет и придает уверенности. Процедура подготовки идеальная. Спасибо за пожелания! Мирных и счастливых времен!!!
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 26
Якісна сковорідка. Важка. В подарунок металева шкрябалка.
Подарунок - Недоліки:
- На кришку наліпили наліпку яку фіг здереш.
Не зрозуміло навіщо інструкція рос мовою.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24
Давно не купував якісних виробів з чавуну. По-перше, це красиво. По-друге, вона важка і монументальна, нарешті відчуваю, що можна смажити картоплю, м'ясо і що завгодно без зайвих переживань. Пакування гарне, окрема подяка за додаткові аксесуари, дуже приємно.
Інструкція каже, що повернути можна буде хоч через рік, якщо щось не подобається, але навряд чи це станеться.
Слава Україні!- Переваги:
- Це те, що вам треба, а в коробці може жити кіт
- Недоліки:
- Може стати речовим доказом, обережно
- Продавець Далайн
Дякуємо Вам велике за відгук та фото))) Ваш пухнастик прикрасить будь-яку коробку=) Раді,що Вам сподобалось! Смачних страв! Героям Слава!!!
- Куликов А***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 28
С виду даже очень круто!) Упаковка на уровне, на подарок самое то, жена получила эстетическое удовольствие при распаковке) Сразу скажу, что тяжелая, но 75 лет гарантии - реально улыбнуло....договорились с женой, что через 74 года куплю новую сковородку))) Положили в коробку, как бонус, лопатку и драчку металлическую, что приятно! На днях прокалим и заюзаем, по идее должна быть вечной сковородкой, еще и внукам достанется))) Всякие тефлоновые задолбали- какие дорогие не покупал- 1,5 года и в мусорку, надеюсь хоть старый добрый чугун не подведет)))
- Продавець Далайн
Если что мы предложим новенькую через 74 года=) Благодарим за отзыв! Вкусных Вам блюд=)
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 28
Сковорідка чудова, зранку качаю нею мускулатуру на руках а ввечері смажу картоплю
Недоліків немає!- Продавець Далайн
Дякуємо за відгук! Всі пункти закриті : і спорт, і смачна їжа=) Смачних страв))
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 28
Надзвичайно задоволена сковородою - страви получаються справді смачнішими - не хвилюєшся що "пошкодиш" ))) - для великої сімї те що треба. Особлив радує що це Наш Український бренд! планую купити ще гриль та казан) Чудовий сервіс - проконсультували - все пояснили - швидко відправили - допомагають консультацією і після покупки!! Однозначно купуватиму ще.
- Переваги:
- Чудово жарить, якість на вищому рівні - страви наче з дитинства - підходить для всіх видів плит.
- Недоліки:
- важка))) - але ж це ЧАВУН)))
- Продавець Далайн
Дякуємо за відгук! Щиро раді, що Вам все сподобалось і ми змогли Вам допомогти=) В будь-який момент звертайтесь))) Смачних страв Вам та Вашій сім'ї!
- Виктория К***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24
Ну что можно сказать про чугун? Сплошные плюсы. Да, нельзя мыть в посудомойке, но на ней ничего и не пригорает, чтобы её мыть. Протёр салфеткой, чтобы собрать весь оставшийся жир после готовки — и она опять чистая, готова к использованию.
В том, что она тяжёлая, минуса не вижу, так как теперь моя душа спокойна — ведь знаю, что тёща не сможет забрать её себе. Она скорее спину надорвёт, нежели поднимет её.
По собственному опыту могу сказать, что чугун лучше всего себя проявляет на огне (газ), нежели на электрической плите. Но с ним одинаково хорошо и на огне, и на электрике — просто надо будет привыкнуть.
Нет этого раздражающего тефлонового покрытия, которое стирается при мимолётном взгляде на сковородку. Благодаря этому она становится вашим помощником на кухне на очень долгую перспективу.
С начала использования сковородка очень боится влаги, но когда она обретает своё "покрытие", становится более устойчивой. Однако советую всё же не проверять, насколько её хватит — просто говорю как факт.
Всем советую!- Переваги:
- Долгосрочная.
- Недоліки:
- Боится влаги, тяжёлая.
- Продавець Далайн
Благодарим Вас за такой чудесный и подробный отзыв) Ваша душа спокойна - наша тем более))) Рады, что Вам все понравилось. Вкусных блюд!
- Іван П***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24
Давно хотів чугунну пательню. Відгуки про брізоль зовсім не давали надії про покупку. А тут натрапив на цей бренд. Приготував пательню по інструкції. Все чудово! Перша яєчня прилипла, віддер, нічого страшного. Зараз нічого не прилипає. Навіть якщо трохи прилипне- віддерти не проблема.
Головне в чавуні, для мене, це те що немає ніякого покриття як наприклад тефлон який з часом уходить. Хтось взагалі думав про те куди той тефлон(або ще яке покриття) уходить?? Ми той тефлон їмо! Наскільки він «корисний» для здоровʼя…? Ще ціна яка чудова на сковорідку яка і правнукам достанеться!)
Прийшла сковорідка з подарунками), це завжди приємно!- Переваги:
- Її наявність!)
- Продавець Далайн
Дякуємо за відгук та фото)) Раді, що Вам сподобалось! Дуже гарні питання питання щожо тефлону. Готуйте корисну та смачну їжу на чавуні))) Смачного=)
- Роман Ч***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 28
Спасибо большое, Сковорода Бомба!! Выглядит Отлично, вы конечно извините пожалуйста за выражение - Жесть, она тяжолая капец!!)) мне прям четко зашла!) чисто Сковорода для Мужика, буду ее использовать ещё и вместо гантели, можно свободно сначала покачятся ею!)) а потом сразу идти готовить Картошку с Беконом!!)) Вообщем я доволен, искал как раз что-то подобное и нашел)) и да девочкам будет тяжолая. Говорят что на чугунке, приготовленное блюдо будет как-то отличаться по вкусу и даже в положительную сторону, это прям интересно, хотя я не жду чюдес, но все же!!)) Переживал что ручка будет хлипкая, но нет хорошая, добротная ручка, хотя из дерева, супер!! Гравировка на нижней части прикольна.
Чюдо искусства, создали Украинские Мастера.
Ссылка на видео:
посилання- Переваги:
- 1. Качество (Украинский производитель Maysternya).
2. Цена.
3. Ручка деревянная хорошая.
4. Вес, чугун, надёжность.
5. Гравировка, Дизайн, Упаковка - Кришка, лопатка, книжка, железка. - Недоліки:
- Хмм... Даже не знаю какие минусы могут быть, разве что - Вес, ну я ж говорю это Мужская сковорода!!)
- Продавець Далайн
Благодарим за такой подробный отзыв)))
- Продавець Далайн
Действительно круто, что Вы так подробно описали все=) Для будущих владельцев такой увесистой помощницы будет полезно))) Подкачаться к лету 100% можно=) По поводу вкуса - ждите чуда, так как на чугуне вкус действительно отличается, плюс у всех возникает в голове сравнение "как в детстве". Рады, что Вам все понравилось! Готовьте вкуснотищу и наслаждайтесь=)
- Денис Б***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 28
Дякую за сковороду, все дуже сподобалося.
Постійно готую на природі.- Переваги:
- Довговічність
- Продавець Далайн
Ваші світлини просто неймовірні!!! Одним словом - "ВАУ"!!! Дякуємо Вам за відгук! Не зупиняйтесь готувати такі гарні страви=)
- Сергій Я***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 28
Замовлення виконано швидко, сподобалось, що продавець окрім самої сковорідки і кришки поклав залізну лопатку і шкребок металевий, начебто дрібниці, але приємно)). Запаковано у фірмову коробку, якщо плануєте комусь на подарунок, то людині гадаю буде теж приємно. Сковорідка гарна, досить велика, на родину вистачає, смажити і тушкувати одне задоволення.
- Переваги:
- Якість сковорідки, функціонал, гарне оформлення.
- Продавець Далайн
Дякуємо за відгук)) Смачних страв Вам та Вашій родині=)
- Владислав Ш***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 28
Обробив сковороду а саме:
Інструкція 1. Після покупки помити і в духовку або на плиту, при максимальній температура, поки не вигоре масло, потім помити і нанести масло авокадо тонким шаром по всій поверхні сковороди і в духовку на 1 годину при максимальній температурі, зробити так декілька разів для антипригарного шару, я робив разів 10. Потім все чудово, нічого не пристає, не пригорає, не ржавіє при правильному догляді за сковородою, а саме помив, поставив на плиту, висушив і трішки олії кісточкой по всій сковороді, після цього іржі не буде.- Переваги:
- Чугун, надійність, смак страв
- Недоліки:
- Немає в продажі запасних ручок
- Продавець Далайн
Дякуємо Вам за відгук та корисний досвід! Бажаємо приємного користування, смачних страв і щоб чавун радував Вас довгі роки
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 26
Багато писати не буду.Вперше купив чавунну пательню.Давно думав про покупку.А тут ще два в одному.Я ВПО. І коли стала необхідність купити пательні, вибір пав на чавунні.Та ще й виготовлена в Україні (м.Одеса).
І я зараз в Одесі.Та ще були в подарунок різні дрібниці і календар.Чесно кажучі - було дуже приємно.І дійсно дуже гарне пакування.Дійсно придатна для подарунка.
Фото не додаючи. Я на роботі.- Переваги:
- Не потрібно хвилюватись за ''покриття'':)
- Недоліки:
- Недоліком є вага пательні, але не для мене а моєї жінки...:)
- Продавець Далайн
Дуже Вам дякуємо за такий розгорнутий відгук)) Раді, що Вам сподобалось! Смачних страв!
- Василь С***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 26
Незвично трохи, раніше з чавунними сковородами не працював. Смак їжі теж змінився в основному в кращу сторону. Якщо все зробити правильно їжа зовсім не пристає але Мити водою не бажано особливо з миючим засобом. Користуйтесь інструкцією і все чудово. Підготовка до експлуатації це дійсно як ритуал, без доброї витяжки можуть бути неприємні запахи :). В сучасному світі звик, що зразу все готове. Можливо варто ще як опцію продавати попередню підготовку сковороди до експлуатації, бо не у всіх є умови та бажання цим займатись. В цілому задоволений, планую ще купити вог сковорідку від цього ж виробника. Дружина теж задоволена.
- Переваги:
- Українська, якісна, довговічна, недорога
- Недоліки:
- Потрібно додаткова підготовка і слідувати інструкціям.
- Продавець Далайн
Дякуємо Вам велике за такий розгорнутий відгук! Так, чавун трошки потребує до себе уваги на початку. Але смак корисної їжі точно все виправдовує=))) Раді, що Вам сподобалось! Смачних шедеврів!
- Інна У***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 28
По перше,дякую команді за креатив в описі товару,це було рішаюче звино,а головне,все по правді.Чоловік сказав,що зроблена вона по правильному (все життя готує в подорожах).Але для мене це перший чугун,який на др собі Сама купила..30+ дає знати,до цього на тефальках сиділа.І що скажу,треба по інструкції потратити 1.5години часу і у вас скарб в руках..смак,аромат блюд ммм восторг,коротше раджу..і як мама сказала,гарний апарат,якщо відбиватися треба.Фоток нема,бо швидко з'їдають..
- Переваги:
- Тільки переваги і має
- Недоліки:
- З початку тяжкувата,але воно в кайф
- Продавець Далайн
Дякуємо Вам велике за такий шикарний відгук)))Вітаємо Вас в клубі чавунчика))Смачних Вам та сім'ї страв))
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 28
Дуже файна сковорода, спогад з дитинства з села, рекомендую
- Переваги:
- Чавун
- Продавець Далайн
Дякуємо за відгук!Яка смакота на фото, мммммм))) Смачних Вам страв!
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 28
Пательня - супер. Я вже мала меншу чавунну колись, але вона мені тоді не пішла. Якось я пару разів спробувала, не вийшло, і закинула. А коли прийшла оця велика, я їх заразом прожарила добре, змастила, і тепер в мене на кухні тільки вони вдвох, більше ніяких сковорідок не хочу. Призвичаїлися користуватися, то жодних нарікань окрім ваги: руки підкачалися непогано ))) Але чавун то чавун, я розуміла, на що йшла. Не з першого разу, але коли я призвичаїлася до нагріву, тепловіддачі тощо, то все чудово смажиться/печеться.
- Переваги:
- Вічна :) Прекрасно смажить і пече. Велика, містка
- Недоліки:
- Як і в будь-яких виробів з чавуну: вага, необхідність підсушувати після миття, не можна залишати їжу в сковороді. Але ж то чавун, тому навіть якщо десь забули і сковорода заіржавіла, то привести її знову в стан нової легко
- Продавець Далайн
Дуже Вам дякуємо за такий розгорнутий відгук))) Дуже раді,що все склалося))) Смачниз страв)
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24
Качественно сплавлен чугун, ручка деревянная массивная, вряд ли треснет. Не видел, шоб так упаковывали красиво эстетично товар, профессиональный подход и главное чувствуется старание ребят от души, плюс приятно радуют добавленные бонусы они как раз кстати. Картоха жаренная и стейки в чугуне получается лучше, чем в керамике, тефлоне итд. Изучите инструкцию к товару, тогда приставать ничего не будет.
- Переваги:
- Чугун, упаковка, бонусы, качество изготовления
- Продавець Далайн
Очень Вам признательны за отзыв))) Вкусных Вам стейков=)
- Роман Р***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 26
Все дуже сподобалось, прожарив по інструкції, не пригорає, але кришка не прилягає щильно, тому що форма сковороди не зовсім кругла.
Відразу на почті не встиг розгледіти, невелика засмученість залишилась все ж таки.
5ть зірок за приємність упаковки та бонуси.- Переваги:
- Чудова сковорода та оформлення
- Недоліки:
- Не рівно прилягає кришка
- Продавець Далайн
Дякуємо за зворотній зв'язок! Завдякі Вам станемо краще! А петельню ми Вам вишлемо новеньку,щоб засмученність пройшла=)
- Роман Р***
Дуже дякую, отримав швидко, тепер все ідеально !
Но все одно першу не викину та будем все одно користуватись, бо все зроблено з душою !
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 28
Дякую. Гарне оформлення і швидка доставка. У подарунок додано металевий шкрібок та глибока хороша лопатка. Сковорода добротна, велика та якісна. Можна сміливо замовляти у подарунок. Легко готувати та нічого не підгорає, якщо правильно підготувати до використання
- Переваги:
- якість, подарункове оформлення
- Продавець Далайн
Дякуємо за відгук)) Смачних страв=)
- Анжеліка Т***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 28
чудова сковорідка. маю від майстерні ще маленький чавунок, але брала не тут. служить вірою і правдою рекомендую. швидка доставка. головне що можна користуватись будь якими засобами (виделкою. лопаткою і т.д.) без шкоди. а ще в подарунок була лопатка, теж гарної якості. дякую.
- Переваги:
- хороша якість. довговічність. зручність.
- Недоліки:
- болтик в ручці не рівно стоїть. трохи страждає душа перфекціоніста, але це дрібниці на фоні всіх переваг.
- Продавець Далайн
Дякуємо Вам за відгук)) Щиро раді, що чавунна "родина" росте і все подобається)) Про болт зрозуміли=) Смачних страв!
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 28
Якість на високому рівні: масивна, добре тримає тепло, готує рівномірно, страви виходять смачні. Окремий плюс — кришка в комплекті та зручна ручка. Єдине, що варто врахувати — антипригарне покриття не вийшло зробити з першого разу, довелося трохи повозитись із прокалюванням і обробкою олією. Але після правильної підготовки все працює як треба, нічого не пригорає. Загалом — відмінний варіант за свої гроші, якщо готові приділити час підготовці.
- Продавець Далайн
Щиро дякуємо за такий детальний відгук! Дуже раді, що ви задоволені якістю та результатом у приготуванні Так, з підготовкою іноді потрібно трохи часу, зате потім сковорідка працює ідеально
Дякуємо, що обрали нас
- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 28
Пательня розкiшна! Я повикидала майде усi тефалевськi сковорiдки! Неодолiкiв не маэ! Тiльки плюси! Смажить швидко, добре а головне що ìī шкрябати можна))) Дякую за якiсний продукт!
- Переваги:
- Безпечна для здоров'я, довговiчна
- Продавець Далайн
Дякуємо за відгук))) Щиро раді, що чавунчик став улюбленцем. Смачних та корисних страв!
- Михаил К***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 28
Отличная сковорода.Подготавливал как написано в инструкции.Реально жарит по другому чем обычные тефали.Ничего не пристает.Рекомендую.
- Переваги:
- Готовить одно удовольствие
- Недоліки:
- Тяжёлая.Надо привыкать
- Продавець Далайн
Благодарим за отзыв и рекомендации)) Вкусных блюд!
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 28
Дуже сподобалось Сковорода, давно про таку мріяв
- Продавець Далайн
Дякуємо за відгук та світлини))) Мрії збуваються! Смачненьких страв)
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 28
Це справжня чавунна сковорідка – велика й важка, як і має бути. Високий борт дозволяє готувати на велику сім’ю: усе вміщується, нічого не вивалюється. Дерев’яна ручка приємна на дотик, закріплена просто, але надійно – можна навіть підтягнути ложкою чи виделкою, якщо знадобиться.
Щодо готування – одне задоволення. Чавун добре тримає і віддає тепло, страви не просто смажаться, а саме пропікаються. Блінчики, м’ясо, овочі – усе виходить смачніше та ароматніше, ніж на звичайній сковороді.
Окремо дякую за супер інструкцію з прокалювання, все чітко, покроково та детально!- Переваги:
- довговічність (це покупка на роки, якщо не на десятиліття); можна користуватись будь-якими лопатками, виделками чи ножами – нічого не пошкодиться; безпечний матеріал, без жодних шкідливих покриттів; ідеальний варіант для подарунка – така річ точно не буде зайвою.
- Недоліки:
- потребує догляду: не залишати мокрою, краще зберігати сухою та з легкою плівкою масла.
- Продавець Далайн
Дуже Вам дякуємо за такий розгорнутий відгук! Нам навіть абсолютно нічого додати. Лише одне - раді, що чавун Вам сподобався і Ви з насолодою готуєте =)) Це для нас головне! Смачних страв Вам та родині))
- Назар П***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 28
Сковорідка дуже добротна !
- Переваги:
- Безпечна для здоров’я,ціна
- Продавець Далайн
Дякуємо за відгук))) Смачних та корисних страв!
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24
Дуже класна сковорода для смаження м'яса, риби та овочей, виходить дуже смачно та з скоринкою, головне не лишайте її у воді бо вологу чавун не любить, бажано витиративід вологи після мийки...
- Переваги:
- Екологічно, Смачно, може прослужити дуже довго...
- Продавець Далайн
Дякуємо Вам за відгук ))) Стосовно вологи - 200% вірно, сушка обов'язкова від води. Смачних страв!
- Емілія З***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 28
все прекрасно! пательня - Процвітання Вашій компанії
- Переваги:
- їжа не пригорає, смаження - супер, тушкування - пальчики оближеш
- Недоліки:
- ))) вага))) у чоловіка з'явилися нові обов'язки )))
- Продавець Далайн
Дякуємо за відгук та побажання)) Ааххаха, то був таємний бонус для дружин)) Смачних страв=)
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 28
Чудовий виріб! Купував для мами, вона в захваті. Вага ніяк не стала перешкодою. На початку трохи запах заліза був, але згодом зник. Миється добре, смажить усе набагато краще ніж на інших сковорідках.
Також приємно вразили подарунки при покупці) дякую!- Переваги:
- якість, ціна, довговічність
- Продавець Далайн
Красно дякуємо за відгук))) Щиро раді, що Вам сподобалось! Смачниих страв!
- Євгеній С***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 28
Замовляв на подарунок сестрі,але для неї виявилася за тяжка.Залишив собі.Провів всі процедури по інструкції,і насмажив картоплі... І це повернення в дитинство,смак ніби запечена в печі.Дуже сподобалось на ній готувати.
Пи.Си.зручно що можна зняти ручку і готувати в духовці.- Продавець Далайн
Дякуємо за відгук))) Ваша сестра буде кушкувати найсмачнішу картоплю. Це навіть краще=) Смачних страв для всієї родини!
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 26
Користуємось згідно інструкції (до речі, дуже цікаво й іронічно написана ). Дійсно, інакші відчуття від страв, до смаку яких звикли після готування на пательнях з антипригарним покриттям. Картопля схожа на запечену. Яєчня наче і зі скоринкою, але нагадує більше варене яйце. Такий ось вплив рівномірного розподілу тепла. Мені сподобалося! Смішно, що колись викинули ті самі бабусині чавунні сковорідки, щоб після років користування антипригарками знову повернутись до такого виробу. Хоча у всіх є свої плюси і мінуси, тому це більше поповнення колекції, аніж повернення до минулого.
- Переваги:
- Без шкідливих речовин, довговічна, пропікає продукти по всій товщині.
- Недоліки:
- В обслуговуванні вимагає часу та терпіння. Але що ж цього не вимагає?)
- Продавець Далайн
Дякуємо Вам за розгорнутий відгук))) Дійсно смак страв на чавуні відрізняється, ніж на інших пательнях. Дуже часто цей смак називають "смак дитинства" . Сподіваємось, що нова колекція буде гарно працювати та тішити смаколиками))
- Олександра М***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 28
Мій досвід першого користування - позитивний. Перечитала різні коментарі, інструкцію. Врахувала досвід коментаторів. Люди, дякую вам, що ділитеся. Зробила з невеличким відхиленням. В духовці прокалювала двічі по годині. Перший раз з лляною олією, другий раз з вершковим маслом. Перший раз натерла клаптиком бавовняної тканини тонким шаром, другий змастила вершковим маслом, але руками ( без калюж). Вперше смажила на рафінованій олії цибулю. Готовність прогріва олії на сковороді перевірила шматочком цибулі. Коли цибуля трохи підсмажилась додала печериці (0.5 кг). Результат на фото.
Дякую виробнику за швидку доставку, цікаву інструкцію, гарний товар і всім користувачам- Переваги:
- Нічого не пригоріло
- Недоліки:
- Трохи заважка для мене, буду тренуватися
- Продавець Далайн
Дякуємо Вас велике за розгорнутий відгук та світлини)) Такі відгуки від покупців дуже корисні для майбутніх власників чавунних виробів. По опису: зробили все по феншую. Смачних страв=)
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 28
я та, в якої все прилипає) але з цією сковорідкою ми подружились, і це найкраще, що сталось зі мною!) купувала місяці три тому, і ще ні разу не пожаліла))
- Продавець Далайн
Дякуэмо за выдгук))) Яка краса=) Дуже раді, що Вам сподобалось і помічниця в роботі))) Смачних страв!
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 28
Це товар, який рекомендують рідним і близьким) Пательня прослужить довгі роки (це вам не антипригарне покриття, яке з часом стає пригарним)! А смак їжі... мммм... відкриє нові гастрономічні смаки! Звичні страви стають смачнішими! В ній можно смажити, тушкувати, запікати! І смакувати виделкою прямо з пательні) купи собі - подаруй рідним
- Переваги:
- Довговічна, смак їжі, не боїться металевих предметів і необережного поводження.
- Недоліки:
- Вага? Але це можно розцінити, як і перевагу в тренуванні своїх рук) бути сильним - хіба це "мінус"? Більший недолік - це коли не хочеться мити пательню після смачнющої їжі, а треба)
- Продавець Далайн
Дякуємо Вам за відгук та приємні слова))) Раді, що Вам сподобалось! Іжа дійсно на чавуні має свій неперевершений смак)) Смачних шедеврів!
- Виктория О***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 28
Дуже добра сковорідкаоднозначно рекомендуюшвидка висилка і відповідь на замовлення
- Продавець Далайн
Дякуємо Вам велике за відгук та світлини))) Смачних страв!