Великий літній розпродаж до −55%

Оцінка користувачів 3.95/5
на основі 83 відгуки
  • Колосов А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Камера отличная во всех смыслах: картинка, яркость, фокус, цветопередача. Подсветка дает возможность собеседнику отлично видеть тебя, даже, если в комнате полная тьма; для такого режима надо в приложении немного подрегулировать цветопередачу.
    Камера не рассчитана на современные безрамочные мониторы и закрывает часть монитора, поэтому предпочтительно использовать штатив, благо крепление для него в камере предусмотрено.

Переваги:
    HD, подсветка, крепление под штатив.
    Недоліки:
    Закрывает часть монитора, если крепить на монитор, а не на штатив.
  • Денис П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Чудова камера, користуюсь із задоволенням.

Переваги:
    Якість відео
    Недоліки:
    Кріплення не дуже зручне. Підклав олівець щоб не закривала екран.
  • Flyhome
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
    Переваги:
    Свет, разные варианты крепления, качество исполнения, кабель в оплетке, параметры
    Недоліки:
    не обнаружено
  • Anton K***

Справно працює.

• Олена Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

До придбання цієї камери у мене була Logitech WebCam C270 - порівнюючи з нею, то це небо і земля. Особливо порадувала підсвітка так як часто спілкуюсь по ночам. Єдиний мінус - у мене безрамочний монітор і виникають деякі незручності з кріпленням. Загалом, камеру оцінюю позитивно.

• Александр С***

Отличная вещь

• Наталья М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Хорошая камера, добавлю только, что яркость света регулируется и вы можете настроить ее, спасибо Розетке.

• Сергей Т***

Отличная веб-камера, рекомендую!

Переваги:
    Освещение, 60 фпс при 720р
    Недоліки:
    Не обнаружил
  • Віталій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

На свої гроші працює добре, як для початківця-ютубера, підходить, але з подальшою заміною

Переваги:
    Низька ціна
    Недоліки:
    Низька якість зображення
  • Оксана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Користуюсь цією веб-камерою вже десь 4 роки, єдина складність за весь цей щас була з нею лише в перші дні користовання, так як для нормальної роботи з обс потрібно відкатувати драйвер.А так сама веб-камера чудова, її фішка з підсвічування дуже класна.

Переваги:
    За таку ціну - немає, хіба що ПО рейзер
    Недоліки:
    ПО рейзер, дивні драйвери
  • Владислав О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Найкраща камера за свою ціну. З переваг хочу відмітити гарну якість картинки за свою ціну, гарну роботу з різними програмами типу OBS, сумісність з системами (працювала на Linux та Windows) та головна фішка камери - регульоване колесо підсвітки. З цією камерою гарно працювати в поганому освітленні, бо навіть без вбудованої підсвітки, картинку вона виводить прийнятну. Але в неї є маленький мінус - це погана робота з програмою Discord, при увімкненні камери, програма вибирає найнижче розширення, але це можна виправити ретрансляцією зображення з OBS в Discord через віртуальну камеру. До неї користувався вебкамерою за ту ж саму ціну, від іншого виробника, якість у порівнянні набагато краща. Битих пікселів немає. Якість мікрофону не студійна, але для конференц-дзвінків підійде. Нічого не хитається та не бряжчить, все зібрано гарно. До покупки рекомендую.

Переваги:
    Колесо підсвітки, гарна робота з різними системами та програмами. Гарна якість збірки
    Недоліки:
    Погана робота з Discord
  • Ярослав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Хорошая камера. Отличное качество видео. Ни каких проблем за год пользования не нашел. Отлично работает как на Linux так и на Windows

Недоліки:
    Очень яркая подсветка даже на минимальном уровне.
  • Михайло

Хороша камера

Переваги:
    Якісна картинка, автофокус, налаштування
    Недоліки:
    Не помітив
  • Анастасія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Повністю відповідає своїм характеристикам, головне правильно налаштувати.

• Ірина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: NETBOX. Колір: Black

Дитині сподобалось

Переваги:
    Норм за свої гроші
    Недоліки:
    Трохи лампочка може перестати працювати по контуру
  • Віктор Н***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Крута та зручна камера, для стрімів юзаю

• Назарій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Покупкою задоволений, думав, що якість камери буде не дуже, але насправді супер. Не розумію, чому в описі не пише, що підтримує Linux. Можу підтвердити, що працює без проблем на Debian 12 Linux.

Переваги:
    Якість зображення, підсвітка в темноті, хороший кут огляду
    Недоліки:
    Доволі громіздка, забирає сантиметр при кріпленні на монітор
  • Степан К***

Топ за свої гроші .

Переваги:
    Якість
  • Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Придбав вчора цю камеру, поки що задоволений, якість картинки хороша, в софті від Razer все легко налаштовується, доповню відгук через декілька місяців. Чув, що кріплення в цій камері слабке місце, тому закріпив її на штативі.

Переваги:
    Підсвітка, 60 фпс, легко налаштовується під користувача.
    Недоліки:
    Поки що не помітив.
  • Пиляк Е***

Камера отличная!Рекомендую!

• Вячеслав
    Відгук від покупця. Продавець: THE52GG

Дуже позитивне враження від камери. Мінімальне налаштування відео дає досить достойну картинку. Дивуєшся оглядам у Youtube, де відео з камери дається у розфокусі. Рекомендую.

Переваги:
    Відмінна якість зображення, як для веб-камери. Коректність роботи зі складним освітленням.
    Недоліки:
    Мікрофон. Бажано використовувати як бекап...
  • Андрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Рейзер як завжди на висоті. Все що хотів я отримав, тепер стрімити чи проводити конференцію по роботі стало зручніше. Є можливість через софт редагувати якість відео та контрастність, гамму, та інше.

Переваги:
    Контроль підсвітки, чіткість і контроль через софт
    Недоліки:
    Відсутня можливість купити підставку як опція
  • Илья А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Я доволен этой камерой. Крепление не подходит для безрамочного монитора - зацеп крепления размером со вкладку браузера. Крепление статичное - не поворачивается, что может быть важно кому-то, но есть крепление под фотоштатив. Крепление тяжелое - вполне можно ставить её на стол. Качество картинки - лучше чем у макбука - покупал я её для видеоконференций. Камера предложила поставить софтину свою - по факту толку от неё ноль, никаких настроек в ней нет и вообще нигде (настраивать придётся в софтине, через которую общаетесь-стримите). Купил бы я еще одну такую камеру, если бы было надо? Нет, всё-таки дорого. Доволен ли я? Да, очень. У неё подсветка классная и вообще вещь добротная, надолго хватит.

Переваги:
    Хорошее качество картинки, дорогая
    Недоліки:
    Огромная, дорогая, нет настроек через рейзеровскую тулзу
  • Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Камера отличная: яркость, фокус, цветопередача, изобюражение.

• Алексей С***

качество не очень

Недоліки:
    Хорошее качество
  • Ден М***

Это веб-камер

• morkek

Спасибо за полезную информацию

• Данил
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Зручне підсвічування, при запису в різних локаціях відпадає потреба переносити світло. Зсісно, це кільце не заміняє нормального освітлення, але його наявність дуже спрощує життя. Якість непогана, своїх грошей камера коштує.

Переваги:
    Кільце, та якість.
    Недоліки:
    Трішки забагато шумів як ти її не налаштовувай, але за це картинка і не мильна, тому 1:1
  • Артем С***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Система Arch Linux (ядро Linux 5.18.14), камера работает "из коробки". Для тех, кто тоже планирует использовать камеру на Линуксе - рекомендую для проверки и дальнейшей настройки использовать guvcview. OBS тоже хорошо работает с камерой.

Переваги:
    Работает "из коробки" как на Windows, так и Linux; яркая подсветка; автофокус; достаточно качественная картинка
    Недоліки:
    Отчётливо слышно фоновые шумы через микрофон веб-камеры
    • Иван О***

NVIDIA Broadcast помагает подавить все шумы, если у вас есть NVIDIA

• Юра

Ядро версии 5.18.14? Вы из будущего?)

• Nat R***

Памагити!
    У меня есть насущный вопрос и я не знаю как его решить. Скайп видит камеру, телеграм и зум нет.
    Виндовс10, все разрешения везде и всем даны, драйвера переустановила, не помогло.
    Камера работает, синапс её показывает, настройка работает.
    Как сделать так, чтобы её видели телега и зум?

Переваги:
    Ещё не поняла
    Недоліки:
    Телеграм и зум не видят камеру
  • Игорь Е***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

сподобалось шо дае гарну картинку без мила та розфокучу, автофокус працюе гарно, але використовую її на 1080р або 2к бо якість картинки на 720р не дуже але 60фпс працюе тільки на 720р, на розширеннях 1080і 2к є тільки 30фпс але на стріми вистачае для плавної картинки коли гра у 60фпс транлюеться а вебка у 30фпс, налаштування через рейзер сінапс не як не допомогли всі налаштування тільки в ОБС і цього вистачае з головою, підсвідка виедає очі якщо ставити на 4+ рівень освітлення але до 3го рівня вона гарно піствічуе обличча не сляплячи очи + не потрібне додаткове освітлення, гарно знімае у приміщенні з недостатнім освітленням та це гарно компенсуе підствітка навіть до 3го рівня освітлення

Переваги:
    1080р 2к 30фпс, гарно освітлюе до 3го рівня освітлення
    Недоліки:
    60фпс тільки 720р, сліпить світло яскравіше за 4й рівень
  • Андрій П***

В цілому гарна камера

Переваги:
    Якість картинки, підсвітка, фпс
    Недоліки:
    Нижній поріг яскравості підсвітки надто високий
  • Глеб
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Купил вебку для стримов но не очень,1: 30 кадров в секунду в 1080 не очень,2: микрофон ужасный,3: нельзя поворачивать влево и вправо,нужно подвигать монитор.

Переваги:
    Хорошие освещение,компактность.
    • Tolik

Серьёзно? Ты планировал стримить и использовать микро от вебкамеры?

• Артемий Б***

60fps в 720p тоже не очень для стрима?

• Марк Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Получил сегодня камеру, и сразу принялся её тестировать. Качество метариалов на высоте, хотя пишут что от падения с незначительное высота отлетают углы на креплении, пока не ронял, не знаю. Широкий диапазон подсветки, и легкая регулировка порадовала. Камера очень хорошо держится на мониторе. По изображению впринципе вопросов нет, хотя за эту цену могло быть и лучше, на официальном сайте стоит цена 100 зелёных, вот за сотку была бы топ камера. Если не настроить изображение вручную через официльное приложение - качество картинки такое себе. Нужно отключать автофокус, так как он постоянно дергается, и настраиваться на определенное значение, тогда всё гуд. Микрофон тут шоб було, он на столько ужасный, что петличка за 0 грЫвэнь 50 копеек отрабатывает лучше чем это позорище, я ещё попользуюсь пару дней сим девайсом и буду думать на счёт возрата, пока что ощущение двоякое. В тумбочке лежит Logitech C910 PRO которой 100 лет в обед, так в ней 2 микрофона и качество звука на уровне студийного микро без обработки, по изображению она не сильно уступает, но за то там с афтофокусом все вопорядке, и его не приходиться выключать.

На кой чёрт я купил это счастье я пока не вкурсе, наверное думал что она будет сильно лучше моей Logitech, пока оказалось что она сильно дороже. Сижу в расстроенных чувствах. Если вы выбираете камеру для стрима за эту цену, берите Logitech C920 и какое-то китайское кольцо для света. Да она красивая, да стильная, да есть подсветка. Если бы рэйзер делал упор на качественных внутренних компонентах была б топ камера, а так красоты много - толку мало.

Переваги:
    Подсветка, крепление на монитор, качество изображения
    Недоліки:
    Микрофон
    • Кирилл К***

А вы камеру покупаете только из-за микрофона?

• Neck1T

А не проще купить микро? А камеру свою поставить. Ну рил, что можно ожидать от Фулл хд, тогда уже брать надо 2к 30фпс

• Женя

так твой логитек в полтора раза дороже этого райзера))

• Дмитрий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Купил для съемки семинаров (лектора на фоне экрана со слайдами). Качество видео очень радует, подсветка тоже хорошо отрабатывает на расстоянии в пару метров до лица докладчика. Упаковка товара вообще заслуживает отдельного внимание, всё упаковано насколько круто, что складывается впечатление что распаковываешь какую-то бомбу - всё очень красиво! Сама конструкция на вид и по ощущениям очень надежная и долговечная.
    Теперь о минусах: Во время записи уже неоднократно пропадет звук, тоесть микрофон вебки по началу работает, и на тестировании работает, но вот при длительной записи может отказать, увы, проверить это в процессе конференции не получается, и по завершению мероприятия когда проверяешь запись, оказываешься очень разочарован отсутствием звука в какой-то части, а то и полного отсутствия звука. Второе: Абсолютно бесполезный софт с вебкой, не смотря на 2 программы которые я нашёл от Рейзер, нет возможности настраивать картинку вебки (выдержка, яркость, фокус, масштаб и т.д.), всё это можно сделать только остановив запись, кстати этот софт так же не поддерживает запись, что очень странно. До этого пользовался вебками НР и Логитек, там есть возможность и записи и настройки вебки.
    Вообще-м, я сделал такой вывод, для стрима, возможно, она и хороша, так как и картинка и звук там будет видно онлайн и можно моментально исправить косяк. Я её по прежнему использую для своих целей, но звук захватываю через другой микрофон.

Переваги:
    Отличная картинка, хорошая светочуствительность, хорошая подсветка.
    Недоліки:
    Микрофон не надёжный. Софт бесполезный.
  • Степан Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

В цілому хороша камера але зламалась буквально одразу (!!!!) після закінчення гарантії прямо під час важливого дзвінка із жахливим тріщанням в середині камери (було враження що вона зараз загориться або взірветься)

Переваги:
    Хороша якість відео та кругова підсвітка з регулюванням
    Недоліки:
    Автофокус часто плаває від будь-якого вашого руху

Вітаємо!
      Шкодуємо, що Вам довелося зіштовхнутись з негативним досвідом використання.
      Важливо пам'ятати, що кожен електронний пристрій має встановлений термін придатності, який, як правило, зазначається в інструкції користувача від виробника. Також враховуйте умови експлуатації та догляду, які можуть впливати на тривалість його служби. Виробники усіх категорій товарів виготовляють продукцію із терміном придатності, яка варіюється у межах гарантійного терміну.

• Володимир
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Якість корпусу на хорошому рівні, якість камери щось середнє, за таку ціну хотілось би щось трохи краще по світлочутливості, шумновата, навіть при нормальному освітленні. Також мінусом є те що постійно гуляє автофокус, лице на 30% всього часу буде розмите, оскільки камера постійно буде ловити фокус. Я б сказав що трохи краще ніж звичайна середня вебка, можливо прошка 4к була б суттєво кращою, але там і ціна суттєва.
    Можливо при наяності софтбоксів з осітленням + хромакей щоб відрізати фон дасть свій результат на цій камері. Стосовно підсвітки, навіть не ведіться, це маркетинговий хід, по перше сліпить так що на екран дивитись вже стає не можливо, а по друге сплошні бліки і засвіти на лиці, прикладної функції ця підсвітка немає, єдиний плюс, зі сторони красиво.

Переваги:
    Дизайн, якість корпусу.
    Недоліки:
    Поганий автофокус, постійно гуляє і ловить лице, шумновата при нормальному освітленні.