- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із синім
Віщмінне співвідношення ціна/якість. Маю досвід користування Rowenta Air Force Flex Aqua, що більше,ніж вдвічі, дорожчий. Вони ідентичні і за функціоналом, і за ефективністю. Хіба що насадок менше,але їх абсолютно достатньо.
Добре тримає заряд, має зручну станцію,яку можна не прикручувати, а просто поставити біля стіни. Ергономічний і маневрений.- Переваги:
- Ціна/якість
Зарядна станція - Недоліки:
- Хотілося б у комплект додатковий змінний фільтр та ганчірку для підлоги
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Приємного користування!)
Так в комплекті немає додаткового фільтра, але його можна придбати окремо, як і набір ганчірок для нього)
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із синім
Поки що подобається, але не одразу зрозуміла, що порт для зарядки на підставці. В мене до пилососу не йшов жоден нера фільтр, так і має бути? Де його купити??
- Переваги:
- Легкий, гаониц на вигляд
- Недоліки:
- Немає жодного нера фільтру
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із синім
Удобный, маневренный, пока всем довольна.
Подсветка помогает обнаружить мелкий мусор. Незаменимая вещь в доме с животными)
До этого было несколько аналогичных моделей Электролюкс, ETA ничем не хуже при меньшей стоимости и большей функциональности.- Переваги:
- Мощность, подсветка, внешний вид
- Недоліки:
- Не обнаружено
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Приємного користування!)
- Наталья
Доповню - перестав працювати менш чім за рік((( проблема з акумулятором
- Наталья
Знову доповню - вибачте, з пилососом все нормально, просто котячою шерстю забився почистила, працює далі.
- Іванна П***Відгук від покупця. Продавець: TRADE TECK
Вагалась довго чи купувати цей пилосос, бо навіть тут були якісь незначні негативні відгуки. Але будучи у фізичному магазині, пилососи з аналогічними функціями коштують близько 15 000 +-
Тому на свій ризик я вирішила купити.
Купувала взагалі для підтримки чистоти, на кухні щось насмітилось і тому подібне, аби не складати великий.
Але на своє здивування, його заряду вистачає аби прибрати 3-ох кімнатну квартиру. Він одночасно може мити та пилососити підлогу. З ковроліном який на кухні справляється на ура. Хто має дитину той розуміє, що їмо всюди тільки не на кухні, диван, ліжко, але тут є маленький пилосос який знімається і за 2 хв пилососить наприклад залишки печива. + До маленького є 2 насадки.
Користуюсь більше 2 тижні, декілька разів на день, тому хто вагається з впевненістю можу його рекомендувати. Бо я знаю як я сама хотіла купити але не знаходила позитивних відгуків.
Дуже круто, що він може постійно бути вертикально на зарядці. Як зарядка досягає максимального рівня перестає заряджатись. Взяли пропилососили, поставили на своє місце зарядки.
Дуже важливо чистити фільтр постійно. На мої підтримуючі прибирання я роблю це 1 раз на день. Після кожного повного прибирання у квартирі теж чищу.
Мінусів у його використанні я поки не побачила.- Переваги:
- Якісний, місткий, зручний та практичний
- Продавець TRADE TECK
Доброго дня ! Дякуємо Вам за довіру та придбання техніки бренду ЕТА, а також за високу оцінку якості цієї моделі пилососа !
- Ирина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із синім
осебенно хороша турбощетка- у кого дома животные , тот оценит
- Переваги:
- Хороший рабочий пылесос. Батарея держи долго.Подсветка помогает убирать даже в темноте блекаута.
- Недоліки:
- не хватает длинного сопла на шланге , чтоб убирать в труднодоступных местах
- Анна Ф***
Ирина, подскажите, у вас в наборе сколько тряпочек для швабры идет? у меня просто одна, хотя в инструкции их 3, не могу понять мне чего то не доложили?)) или так и должна быть одна
Дякуємо за Ваш відгук!
Представник постачальникаДоброго дня!
конкретно в цій моделі іде одна)
просто бувають різні модифікацію по комплектації, а інструкція універсальна)
- Степан Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із синім
Хороший пилосос. З одної зарядки можна спокійно попилососити 4-5 кімнат. Я задоволений покупкою!
- Переваги:
- Даже практичний
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!)
Приємного користування)
- тетяна т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із синім
Пилосос чудовий! Працює так, як заявлено в описі. Зручний, гарний дизайн. Достатньо потужний. Наявність підсвітки порадувала, дуже зручна опція. Два режими всмоктування.
Два в одному- і пилососить, і миє (одночасно або по черзі).
Можна використовувати і як ручний, і на довгій ручці.
Компактний, складається навпіл одним рухом, зручно транспортувати.
Рекомендую.- Переваги:
- Наявність підсвітки.
Два в одному- і пилососить, і миє.
Можна використовувати і як ручний, і на довгій ручці.
Компактний, легко складається. - Недоліки:
- З трьох заявлених ганчірок для миття підлоги в комплекті прийшла тільки одна.
Представник постачальникаДобрий день ! Дякуємо за залишений відгук та високу оцінку якості цієї моделі пилососа. Приємного Вам використання !
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із синім
Я в захваті від цього пилососа❤️
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук)
Приємного користування!
- Оксана А***Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із синім
Користуюся близько місяця. Кожен день по 2-3рази, так як в домі є маленька дитина
Дуже задоволена покупкою. Працює в турборежимі і цього достатньо для прибирання 50 кв.м як сухого, так і вологого. Це великий плюс, що він має функцію 2в1. Фірма надійна, маю з неї кухонну машину, теж дуууже задоволена нею. Тому ,думаю, що і пилосос не підведе за роки- Переваги:
- Зручний, маневренний, легкий
- Недоліки:
- Поки немає
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!)
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із синім
пылесос хороший, удобный и маневренный, хорошо собирает шерсть с ковров! (не ожидал) ... основной съёмной частью удобно чистить как в машине так и в трудно доступных местах, (но моё мнение: думаю, что швабра есть у любой хозяйки дома! возможно эта деталь лишняя),
а вот насадку подобно щелевой но длиннее в несколько раз для уборки в трудно доступных местах (за холодильником, за тумбочкой...) особенно у кого есть коты - не помешало бы!
И пожалуйста подскажите ссылку где можно заказать фильтр к пылесосу...- Переваги:
- пылесос хороший, удобный и маневренный, хорошо собирает шерсть с ковров! основной съёмной частью удобно чистить как в машине так и в трудно доступных местах.
- Недоліки:
- пылесос хороший!!! а насадку подобно щелевой но длиннее в несколько раз для уборки в трудно доступных местах (за холодильником, за тумбочкой...)
Дякуємо за Ваш відгук!
Приємного користування)
- Наталія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із синім
Чудовий пилосос. Компактний, потужний, зручно розташовані кнопки керування. Я купувала коли жива в квартирі 46м2. Одного заряду вистачало щоби пропилососити квартиру і помити підлогу. Зараз в більшій квартирі, але певно вже навчилася ним управлятися, бо одного заряду вистачає на пропилососити і помити підлогу в квартирі 60м2
Зручно знімається менший пилосос. Взагалі всі кнопки керування зручно розташовані
По тому чи підійде для коврів, гадаю та. У мене ворсових ковриків лиш один у ванній, але і його він добре чистить.
По зарядці, повний заряд годин за 6-8. Я просто час від часу підзаряджаю, і навіть не помічаю як це відбувається
Словом, рекомендую дуже)- Переваги:
- - компактний
- потужний
- простий у керуванні
- є підсвітка при прибиранні
- знімний ручний пилосос
- є стійка для пилососу - Недоліки:
- Корпус легко царапається
- Елена Ш***Відгук від покупця. Продавець: TRADE TECK
Гарний пилосос! Користуюсь майже 2 роки, легкий, маневрений, гарно вбирає пил. Лего збирати/розбирати, чистити. Тільки через півтори року замовила фільтр для заміни. За таку ціну ще й миє) Буду замовляти ще на подарунок.
- Переваги:
- Ціна, зручність, ефективність
Дякуємо за відгук !
- Инна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із синім
Вже спробувала. Все круто
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день . Дякуємо за високу оцінку та довіру до бренду ETA . Приємного Вам використання !
- Кіра К***Відгук від покупця. Продавець: TRADE TECK
Мне нравится :)
- Продавець TRADE TECK
Доброго дня ! Дякуємо Вам за придбання техніки бренду ETA, а також за високу оцінку якості цієї моделі пилососа !
- Светлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із синім
Дуже задоволена пркупкою, особливо додатковою щіткою для вологого прибирання.
Представник постачальникаВітаємо!
Дякуємо за відгук!
- Аліна Х***Відгук від покупця. Продавець: E-Technix
Чудовий пилосос, особливо за таку ціну. Ємкості для вологого прибирання вистачає на 2 кімнатну квартиру + кухня та с/в.
При прибиранні всієї квартири + по 2-3 рази ручним пилососи щодня - заряду вистачає на 3 дні.
Зручна підставка для зарядки, сам пилосос компактний, в гарному дизайні.
Замовлення відправили швидко, з усим, що було не ясно з приводу куди заливати воду - пояснили.
Рекомендую і магазин и модель пилососа.- Переваги:
- Ціна, комплектація, розміри, функції
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець E-Technix
Дуже дякуємо вам за відгук,приємного користування!)
- Олеся Я***
А як Вам якість вологого прибирання? Це просто розмазування води?
- ЛіліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із синім
Зручний у використанні, легкий, компактний, добре тримає заряд. Має зручний маленький пилесос для диванів, крісел, авто. Є вологе прибирання. Улюблена іграшка нашого песика, без нього він не хоче їсти )))
- Переваги:
- Компактний, легкий, добре тримає заряд.
- ЛіліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із синім
- Переваги:
- Компактний, легкий, добре тримає заряд.
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!)
Приємного користування!
- Порохня А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із синім
В доме с домашними животными ему нет цены. Достаточно мощный для каждодневной уборки. Не дорогой по сравнению с аналогичными пылесосами более известных производителей. Даже купила запасной фильтр.
- Переваги:
- Наличие подсветки. Цена.
- Недоліки:
- Оксана З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із синім
Користуюсь постійно, дуже задоволеннаале проблема з фільтром, чи можна новий купити?
Представник постачальникаДобрий день ! Дякуємо за зворотній зв'язок та залишений відгук/ Фільтр ви можете придбати за посиланням : посилання
- Яблонська М***Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із синім
Купила цей пилосос 2 місяці тому. Не можу натішитись ним) Миюча насадка - це скарб, тому що кожного дня вдома чиста підлога ще й з вологим прибиранням. Пилосос нормальної потужності, для щоденного використання щоб зібрати шерсть від тварин, пил і дрібний бруд - супер. Є турбощітка, навіть килимки норм пилососить. На прибирання 1-кімнатної квартири потрібно всього 2 поділки заряду. Маленький пилосос зі щіточкою - для меблів просто супер.
- Переваги:
- Легкий, добре справляється з своїми функціями
- Дмитрий Т***Відгук від покупця. Продавець: TRADE TECK
На первое впечатление за свои деньги товар топ, пока недостатков не выявил.
- Переваги:
- Цена/качество
- Продавець TRADE TECK
Дякуємо за відгук! Приємного користування!
- Борис Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із синім
Рекомендую, зручний використанні, підлогу миє, достає важко доступних місцях, якісний, надійний
- Дмитрий Т***Відгук від покупця. Продавець: TRADE TECK
Коистуемось уже рік, працюе добре без нарікать. Звісно аккумулятор не великий і підходить для малих квадратур. Потужність не найкраща, але для повсякденного прибирання підходить добре.
- Переваги:
- Ціна- якість
- Недоліки:
- Суттєвих не мае
- Продавець TRADE TECK
Доброго дня ! Дякуємо за відгук та довіру до бренду ETA.
- Маслюк О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із синім
купувала на подарунок; отримувачі подарунка задоволені
Представник постачальникаДобрий день ! Дякуємо за відгук та довіру до бренду ЕТА !
- Евгений Р***Відгук від покупця. Продавець: TRADE TECK
все сподобалось. Працює дуже якісно
- Переваги:
- супер пристрій
- Недоліки:
- не знаю таких недоліків
- Продавець TRADE TECK
Добрий день. Дякуємр за відгук !
- Вікторія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із синім
Дуже зручний, потужний, не лише відмінно збирає сміття, а ще і добре миє підлогу, повністю замінив великий пилосос, який навіть доставати немає бажання після цього, заряду повністю хватає прибрати 4 кімнати, кухню, коридор і санвузол,з ним прибирати стало на багато легше і просто в задоволення
- Переваги:
- Всі
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день ! Дякуємо за зворотній зв'язок та високу оцінку якості цієї моделі пилососа !
- ХристинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із синім
Дуже зручний і досить потужний, для підтримки порядку просто ідеально. Миє теж класно.
Представник постачальникаДоброго дня ! Дякуємо за відгук та високу оцінку якості даної моделі пилососа. Приємного вам використання !
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із синім
Користуюсь більше двох тижнів і дуже задоволена. Спершу великих надій на нього не мала але коли міні пилосос почав копійки всмоктувати ,то я приємно здивувалась його потужності. Заряджається повністю від нуля десь до 5 годин. Пилосошу 2 рази на день однокімнатну квартиру повністю,на турборежимі ,то заряду хватає на три дні.
- Переваги:
- Потужний,хороша батарея
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: TRADE TECK. Колір виробу: Білий із синім
Отличный пылесос. Пользуемся уже полгода. Хорошо моет, удобная насадка. На квартиру 65кв.м. хватает одной полной зарядки. Берем второй такой же на другую квартиру.
- Продавець TRADE TECK
Доброго дня! Дякуємо за відгук ,високу оцінку цієї моделі пилососа та довіру до торгової марки ЕТА. Приємного вам використання!
- Литвинова Ю***
Добрый вечер! Подскажите есть щелевая насадка или нет? Может можно докупить если нет.
- Игорь Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із синім
Все супер
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Ігоре ! Дякуємо за зворотній зв'язок та довіру до бренду ЕТА. Приємного Вам використання !
- Ірина М***
Скажіть будь ласка чи є ручка для перенесення на упакуванні?
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із синім
Подобається.
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із синім
Покупкою задоволена. Легкий, маневренний пилосос. Підсвітка допомагає в темних місцях. По роботі поки що нічого сказати не можу, так як недавно тільки придбали.
- Переваги:
- Легкий, маневренний.
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
Приємного користування!)
- Тетяна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із синім
Для щоденного прибирання пилосос чудовий. Може зніматися з довгої ручки, для прибирання шухляд, машини, дрібного сміття на поверхнях зручно. Плюс є вологий моп позаду. Мінус- потужності не вистачає для важкого сміття
- Переваги:
- Мобільний, з вологим прибиранням
- Недоліки:
- Не потужний
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із синім
Дуже гарна річ. Замовила аж два пилососа, собі і донечці. Добре використовувати в повсякденному прибиранні. Нажаль, потаємні місця приходиться прибирати окремо. Коштує своєї ціни.
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день . Дякуємо за відгук !
- Т. М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із синім
В цілому добре, але якщо в вас бажання щоб з усіх щілин сміття прибирало , то недостатньо потужності.
Я брала для щоденного прибирання шерсті кота замість віника, і так щоб можна було пропилесосити його ліжанки(саме через це не взяла робота) . Для 5 хвилинного прибирання з поверхневим миттям - ок.- Переваги:
- Легкий, зручно тримати, вологе прибирання
- Недоліки:
- Недостатньо потужний, фільтр важко очистити як і турбонасадку
Представник постачальникаДоброго дня ! Нам кожна думка важлива . дякуємо за зворотній зв'язок.
- Ірина М***
Турбо насадка чиститься легко. Щоб витягнути саму щітку для очищення від волосся ,бруду і тд ,там збоку є кнопочка яка дозволяє її витягнути .