- Оксана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Замовили корм ,якісний ,для цуценяти смачний .Відправили швидко ,всім задоволена)
- Переваги:
- Якісний ,доступна ціна ,гарне упакування
- Елена О***Відгук від покупця. Продавець: BaksPetBarsik. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Все супер
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Собачка задоволена
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Корм чудовий.Смачний.Собачуня зацінив.
- Переваги:
- Ціна,якість.
- Недоліки:
- Їх не має.
- Лідія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Дякую за швидку доставку та якість
- Елена О***Відгук від покупця. Продавець: SpinatUa. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Быстрая доставка.
- Недоліки:
- Василь Т***Відгук від покупця. Продавець: ZooLis. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Корм крутий велике упакування якісне . Собака в захваті . Головне на довше вистачає
- Переваги:
- Розмір і смак подобається олюбленцю
- Недоліки:
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Гарний корм. Відповідальний продавець, швидко все відправили. Рекомендую.
- Переваги:
- Ціна = якість.
- Недоліки:
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: ZooLis. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Лучшие
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Швидка доставка! Дякую!
- Марина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Все прийшло в цілості
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
ПРИЇХАВ ЗАПАКОВАНИЙ , ДРІБНИЙ ДУЖЕ ДОБРЕ ПІДХОДИТЬ ДЛЯ ЦУЦЕНЯТИ
- Переваги:
- КОРМ ХОРОШИЙ
- Недоліки:
- НЕМАЄ
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Не рекомендую
- Переваги:
- Недоліки:
- Не підходить середнім та великим породам. По розміру гранул - це корм для собак вагою 2-5кг.
Німецька вівчарка їсть без задоволення, кокер спаніель взагалі не їсть цей корм. Інший корм їсть залюбки.
Представник брендуВітання. Смакові вподобання улюбленців можуть змінюватись впродовж усього життя.Саме тому лінійка нашого бренду налічує різні смаки готового харчування для собак. Спробуйте інший корм з лінійки КЛУБ 4 ЛАПИ, можливо він смакуватиме собаці більше. Пам'ятайте, новий корм необхідно вводити у раціон улюбленця поступово впродовж 7-10 днів, аби уникнути шлункових розладів. Обирайте те харчування, яке до вподоби вашому чотирилапому другу!
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Упаковка була з диркою, і зверху обмотана плівкою.. корм гарний.
- Ирина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Безпорадний пес їсть корм, але без ентузіазму
- Переваги:
- Немає. Звичайний корм
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1
Собака їсть з задоволенням.Хороший корм.
- Валентина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Собаки ели с удовольствием
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Приїхала порізана пачка, не знаю хто винен, але неприємно!!!
- Недоліки:
- Приїхала порізана пачка,не знаю хто винен,але неприємно, забрала бо дуже треба!
- Валентин М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Моїй собаці подобається
- Скржипчак В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Хороший корм
- Инна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Моє щеня із задоволенням їсть корм, дуже дякую, що даєте акції.
- АльонаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Гарний корм, свіжий, беру для малінуа. Ветеринар та заводчик запевнили що цей корм закриє базові потреби цієї породи. Песик їсть з задоволенням!
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Наталя Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Собаки едят с удовольствием, единственный корм которому я доверяю. Для мелких собак как мини шпиц и мини чихуахуа самое оно.
- Переваги:
- Маленький размером, не воняет
Дякую, швидко, зручно)
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Цуцик задоволений
- Анжела В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Прийшов швидко, корм якісний, ціна задовільна.
- Марина Д***Відгук від покупця. Продавець: ZooLis. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Все супер
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Гарний корм, маленька гранулами, цуцикам зручно їсти, подобається слбаки, рекомендую.
- Переваги:
- Маленька гранула
- Недоліки:
- Не виявила
- Юлия Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Якісний корм , цуценятам смачно )
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Дуже дякую за оперативність! Песик вже скуштував) Йому сподобалося
- Переваги:
- Дуже швидка доставка
- Євгенія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Гарний корм
- Валентина Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Корм для цуценя вівчарки 3місяці не підійшов почалась алергія. Буду шукати інший корм.
- Переваги:
- Прийшов вчасно
- Недоліки:
- Для цуценят великих порід маленькі гранули.
Представник брендуВітання, Валентина. В організму тварин, як і людей, є схильність до алергій. Вам варто порадитись з ветеринаром щодо компонентів, на які у вашого улюбленця може проявлятись алергія, та уникати їх при подальшому підборі раціону. Пам'ятайте, новий корм необхідно вводити у раціон улюбленця поступово впродовж 7-10 днів, аби уникнути шлункових розладів.Обирайте харчування, яке найбільше до вподоби вашому улюбленцю.
- Сергиенко Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Все отлично
- Наталія З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Прийшов звичайний мішок,писали,що є застібка,але нажаль
- Переваги:
- Сроки нормальні, швидко доставили
- Недоліки:
- Немає застібки
- Борис Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Купую постійно цей корм, найбільше підходить