Відгуки покупців про Котелок Maysternya 4 л, Ø 24см чавунний. Вага 3,2кг (V4)
Є в наявності
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Колір: Чорний. Місткість: 4
Після першої правильної прожарки казанок буде слугувати вічно
- Переваги:
- Довговічний посуд
- Продавець Далайн
Дякуємо Вам! Нехай на кухні завжди буде смачно!
- Марія Б***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Колір: Чорний. Місткість: 4
Чугунну каструлю замовляла на подарунок, сестра в захваті, каже, м'ясо в ньому виходить неймовірним ) Також замовляла собі сковорідку, повністю задоволена, треба було тільки звикнути до ваги, а все інше чудово.
Зауважень жодних, лише безкінечна подяка і за подаруночки в посилці теж дуже дякую Майстерні!- Переваги:
- Якісний, крутий у використанні, обслуговування прекрасне
- Недоліки:
- Трохи тяжкуватий, але чугун є чугун
- Продавець Далайн
Дякуємо за відгук))) Чавун є чавун. Вага велика, але смак іжі точно не залишить Вас байдужим до нього))) Смачних страв!
- Игорь Г***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Колір: Чорний. Місткість: 4
Доброго дня!
Замовлення швидко отримав.
Дякую за шумовку.
Є питання-по верхньому зрізу кастрюля має не круглу, а овальну форму. Перепад по розмірах-6 мм. Маю кришку, але вона дуже погано входить. Підкажіть, будь ласка-то є брак чи-ні? Бо це-кастрюля и без кришки її експлуатація буде неповноцінною.- Переваги:
- Дуже гарна річ! Я вже користуюся сковородою від "Майстерні"-дуже добре!
- Недоліки:
- Є питання-по верхньому зрізу кастрюля має не круглу, а овальну форму. Перепад по розмірах-6 мм. Маю кришку, але вона погано входить. Підкажіть, будь ласка-то є брак чи-ні?
- Игорь Г***
Добрый день! После моего обращения по поводу кастрюли со мной связались представители Далайн и предложили обменять товар на аналогичный. Я воспользовался этим предложением. Огромное спасибо, Далайн! Отличная компания! Побольше-бы таких!
Я уже пользуюсь сковородой от Далайн-очень доволен и решил постепенно поменять свои кухонные изделия с "тефлона" на чугун. Рекомендую их продукцию. - Продавець Далайн
Вибачте. Не часто, але трапляються якісь недоліки). Буває що при термообробці "веде". А хлопці недогляділи(((
- Виктор Б***Продавець: Далайн. Колір: Чорний. Місткість: 4
Гарний казан - дуже задовооений, добре розподіляє температур та накопичує, відає тепло навіть після вимкнення вогею протягом певного часу
- Продавець Далайн
Дякуємо, що обрали нас! Нехай готувати буде в задоволення!