Топи продажів

Відгуки покупців про Сухий лікувальний корм Hill's Prescription Diet Feline Gastrointestinal Biome для кішок при діареї та розладах травлення 1.5 кг (арт 607650)

Оцінка користувачів 4.87/5
  • Олег Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Вага 1 шт: 3 кг

Отличный товар

• Светлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Just4pets. Вага 1 шт: 1.5 кг

Отличный корм , для тех кто на диете.

• Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ShopNemo. Вага 1 шт: 1.5 кг

Все було гарно,але довго!

• Ігор Є***
    Відгук від покупця. Продавець: KicKic. Вага 1 шт: 3 кг

Після п'яти днів вживання корму у кішки нормалізувався стул.
    Кішечка задоволена)
    Я також)

Переваги:
    Дієтичний корм
  • Геннадій К***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Вага 1 шт: 3 кг

Другий рік поспіль купляем цей корм. Коту дуже подобається. Пріемно спілкування з співробітниками. Своєчасна доставка.

Переваги:
    Корм дієтичний підходить для кота по призначенню ветеринара.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  ЕКСПЕРТПЕТ

Дякуємо за замовлення та зворотній зв‘язок.
      Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому зоомагазині.
      Нехай Вашому хвостатому смакує❤️
      До наступних зустрічей!

• Ангелина П***
    Відгук від покупця. Продавець: KicKic. Вага 1 шт: 1.5 кг

До цього корму, моя кішка їла звичайний young adult, перейшли на цей і навіть більше сподобався

• Лілія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: KicKic. Вага 1 шт: 3 кг

Хороший корм, приємні співробітники

• Ростислав Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Just4pets. Вага 1 шт: 1.5 кг

Брав за призначенням ветеринара. Свою функцію (нормалізація травлення) корм почав виконувати після першого ж (!) прийому. І виконує вже шостий тиждень поспіль. Кішка їсть із задоволенням. Сам корм має досить приємний запах (трав'яний). Однієї пачки 1,5 кг вистачило практично на 1 місяць (втім, можливо, це також залежить від вподобань кота, маси тощо). До доставки теж не маю питань - швидко, корм не протермінований, хороша ціна.

Переваги:
    Хороша ціна, гарний запах, подобається тварині, виконує свою функцію.
    Недоліки:
    Не виявлено.
  • Оксана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Just4pets. Вага 1 шт: 1.5 кг

Киці корм сподобався, дякую магазину за швидку доставку і приємні ціни

• Михаил З***

Отримав швидко. Дякую.

Переваги:
    Без зауважень
    Недоліки:
    Не має
  • Игорь Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг

Очень хороший корм. Кошки едят с удовольствием. Перешли на него так как подобный от royal canin больше не производится или просто не завозят в Украину.

Переваги:
    Цена и качество корма хорошее.
    Недоліки:
    Нет.
  • Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг

Отсыпали у знакомых немного на пробу, так как в мелких упаковках нет, а большую сразу брать страшно. После недели могу сказать, что кот ест хорошо, для периода после пищеварительной проблемы (панкреатитная история) подошел. Ранее брала ему Брит для гастро, но ел без охоты, едва половину порции за день (и это для худеющих), хотя в Брите состав получше, но этот корм коту понравился больше. Заказала пачку-полторушку, надеюсь, съест.

Переваги:
    привереда ест
    Недоліки:
    дорогой(
  • Елена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Just4pets. Вага 1 шт: 1.5 кг

Выбрала магазин из-за хороших отзывов. Оформила заказ поздно вечером, на следующий день перезвонили и быстро отправили. Магазином полностью довольна.
    Корм посоветовал ветеринар из-за проблем с поджелудочной и желудком у кота. Корм с удовольствием едят и кот, и вторая кошка.

• Продавець  4PETS

Благодарим за заказ и отзыв! Рады, что Вас все устроило.

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Just4pets. Вага 1 шт: 1.5 кг

Дякую за швидку доставку. Менеджер подзвонила через 10 хвилин після оформлення замовлення. Відправили в той же день. Рекомендую магазин!
    З приводу самого корму ще нічого сказати не можу, котик їсть його другий день тільки. Сподіваюся, що підійде, так як йому пожиттєво потрібно їсти корм з підвищеною кількістю клітковини.
    Єдине, у мене таке питання. На сайті Розетки на упаковці написано FiBEr Care, а прийшов товар з назвою FiBRe Care. Чому так?

Переваги:
    Ціна, лікувальний
    Недоліки:
    Не виявила
    • 4PETS

Доброго дня! Дякуємо за відгук) Фото у картці товару з інтернету. Так, написання дійсно різне, скоріш за все товар для різних ринків (заради цікавості, подивились на amazon, також Fibre). Гарантуємо, що наш товар сертифікований.

• Елена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Just4pets. Вага 1 шт: 1.5 кг

Купили данный корм по совету нашего ветеринарного врача, т.к. у нас живет спасенный с улицы котик. И у него имеется заболевание жкт. Я искала упаковку именно 1,5 килограмма. Котик привередливый и у меня были опасения, что он откажется его есть. Корм котику очень понравился. Пока даем два корма вместе - старый и новый. Новый понемногу добавляем в старый. Новый корм он ест теперь лучше, чем старый. Позвонили мне очень быстро и на другой день отправили корм. Рекламку корма положили в заказ, что было очень приятно. Ребята молодцы. Хороший магазин. Буду заказывать еще, когда нужен будет этот корм.

Переваги:
    Хорошее качество. Котик хорошо кушает корм. Цена нормальная.
    • 4PETS

Благодарим Вас за заказ и отзыв! Желаем скорейшего выздоровления Вашему котику!

• Вітя С***
    Продавець: ZooStation

Продавець товар не вислав. Тому,що піднявся ціну.

• Івона
    Продавець: ТрендЗоо. Вага 1 шт: 1.5 кг

Корм чудовий, співвідношення ціна/якість мене влаштовує, але саме це замовлення, мабуть, не буде можливості оцінити, тому що воно не доставлено і ніхто не може сказати, де воно і коли надійде у пункт видачі.

Переваги:
    Недоліки:
    Логістика на нулі.
  • Станислав Г***
    Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг

кок от еды без ума. пищеварение восстановилось.корм не вызывает привыкания

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Не обнаружил