Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Сухий корм Bonacibo (Бонасібо) Cat Chicken Light & Sterilized Adult для дорослих стерилізованих котів із зайвою вагою з м’ясом курки 5 кг (арт BC405680)

Оцінка користувачів 4.79/5
на основі 61 відгук
  • Тамара Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Корм марки Bona Cibo я беру своим питомцам уже не первый раз. До стерилизации мы «распробовали» корм с рисом, а теперь перешли на вариант для стерилизованных кошек. Сразу хочу сказать насчет экономии — 2-килограммовой упаковки корма хватает двум кошкам небольшого размера на месяц, если строго следовать дозировке. У других премиум-кормов суточная норма была выше, а следовательно, и корм приходилось докупать примерно в два раза чаще. Пакет плотный, с фольгированным покрытием, и поскольку есть зип-застежка, то корм мне удобно хранить прямо в нем. На вид гранулы нормального цвета, структура однородная, запах приятный. Кошки едят корм без проблем. С кошачьим здоровьем проблем выявлено не было — стул в норме. шерсть блестит, вес остается в норме. Кстати, извиняюсь за подробности, но и запах кошачьих испражнений с этим кормом стал менее выраженным, чем на натуралке. В общем, я могу порекомендовать этот корм тем, чьи кошки были простерилизованы.

Переваги:
    Состав, экономия, подходит кошкам
    Недоліки:
    Не обнаружено
  • Елена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Мой кот просто обожает этот корм . Сидим на нем вот уже 9-тый месяц. Перешли с Корни лав, от которого он набрал лишний вес . Выбирала его интуитивно , т.к. на то время было очень мало отзыв в сети .Но изучив состав , который ничем не уступает более именитым и дорогим производителям решила рискнуть. Чему очень рада . У меня крупный кот , весом почти 11 кг и размером с небольшую собаку, с большой квадратной челюстью, мелкий корм ему не подходит. А в этом все чудесно ! Гранулы почти не крошатся , приятного запаха и идеального размера. Продукты жизнедеятельности котика после похода в туалет не имеют специфического запаха ,как от Брит , котик весел , доволен , шерсть блестит и здоровье в порядке . Единственное, что огорчает - это поставки, т.к. он не всегда есть в наличии . Очень хочется бесперебойных поставок .

Переваги:
    Замечательный состав , цена , размер гранул , кот ест с большим удовольствием
    Недоліки:
    Часто нет в наличии , что заставляет меня нервничать, а кота - очень огорчает
  • Дмитрий Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Купил коту для разнообразия вместо Club4Paws. Этот корм имеет нейтральный запах, Клуб4Лапы стал вонять, как по мне, раньше вроде такого не было.
    В общем кот безумно доволен, но или он жуткий попрошайка, либо не наедается им и прочит еще буквально через полчаса. Хотел купить еще упаковку, но он закончился. Розеточка, пополните запасы, пожалуйста)

Переваги:
    Нравится коту, даже мне понравился, не воняет, стул стабильный
    Недоліки:
    Или коту он оооочень нравится, или он им не наедается...
  • Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Этот корм любит наш кот . Главное туалет после него не воняет как после продукции brit

Переваги:
    Кот доволен
  • Инна М***
    Відгук від покупця. Продавець: ZooWorld. Вага 1 шт: 5 кг

Швидко доставили. Котикам сподобалось)

Переваги:
    Приємна ціна
    Недоліки:
    Поки не має
  • Ирина Б***

Отличный корм, цена/качество
    Кошкам нравится.
    Уже второй год на нём и сидим.

Переваги:
    За своё качество досточно приемлемая цена
    Недоліки:
    Пока не нашли
  • Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Нам подобається, кішка їсть з задоволенням, стул регулярно, не смердючий, хутро м'яке і блискуче

Переваги:
    Склад, ціна
  • Ольга О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Котики кушают , изменений не было )

Переваги:
    Хороший корм и состав
    Недоліки:
    Не нашли
  • Кор
    Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Очень хороший корм, подходит для ежедневного кормления. Котику очень нравится.

Відгук від покупця. Продавець: INZOO. Вага 1 шт: 5 кг

Улюблений корм наших котиків. Їдять його із задоволенням, хоча і в меншій кількості і менше підходів до миски, тобто він набагато ситніший за інші. Дякую продавцю за швидку доставку

• Леся

Хороший товар та обслуговування. Рекомендую

Відгук від покупця. Продавець: AMZip Care. Вага 1 шт: 5 кг

Найулюбленіший корм наших котиків Блискуча шорстка, гарний апетит та чудовий настрій ваших улюбленців, будуть забезпечені. А починали знайомство з цим кормом - для найменших кошенят. Доставка швидка

Недоліки:
    Відстуні
    • Продавець  AMZip Care

• Наталья Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Моим котам понравился, ели с удовольствием без плавного перехода, пришлось перевести на 2-х разовое кормление, т.к. сколько не насыпь-съедают.Раньше корм был в тарелках постоянно. До этого ели тоже качественный, поэтому изменений в ароматах туалета не было. Но шерсть улучшилась, стала более гладкой и блестящей.

Переваги:
    хороший состав
  • Татьяна К***

Корм супер,уплітают за 2 щоки

Переваги:
    Гарний запах,котам подобається
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Гарний корм...кіт їсть) хоча дуже привередливий. Від цього корму коту не погано.... шерсть хороша і почуває себе добре

• Вероника К***
    Відгук від покупця. Продавець: ZooWorld. Вага 1 шт: 5 кг

Дякую! Дуже хороший корм та ціна, мій кіт на інших кормах набрав вагу, а на цьому трохи скинув, і вага прийшла в норму. Мій кіт обожює цей корм.

Переваги:
    Ціна, склад
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Дуже зручна упаковка для зберігання корму, застібка щільно тримає і відповідно корм не вивітрюється. І найголовніше - кіт в захваті. Коли бачить, що цей корм є на кухні, інший вигрібає з миски, відмовляючись їсти )

Переваги:
    Кіт їсть з великим задоволенням
  • Алёна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 5 кг

Котикам корм понравился, хороший состав для такой цены, пакет плотный с удобной застежкой.

Переваги:
    Коты едят с удовольствием
  • Валерий К***
    Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 5 кг

Корм хороший, кот кушает с удовольствием, есть питательные компоненты. Запах как и у других кормов. Кот Рекомендует!))

• Александра М***
    Відгук від покупця. Продавець: AMZip Care. Вага 1 шт: 5 кг

Постійно замовляю корм у цьому магазині. Корм гарної якості. Доставка дуже швидка. На пачці з кормом, кожного разу промокод на знижку, на наступне замовлення.
    Дякую за чудовий сервіс. Буду замовляти ще!

Переваги:
    Завжди кладуть маленький подаруночок для киці)))
  • Майя В***

Все чудово котик їсть

Переваги:
    Коту подобається
  • Анна Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: AMZip Care. Вага 1 шт: 5 кг

Купую вже не вперше. Якість чудова і ціна приємна. Кіт їсть із задоволенням.

• Наталія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: AMZip Care. Вага 1 шт: 5 кг

Улюблений корм нашого шерстяного )))

Переваги:
    Збалансоване харчування. Дозволяє втримати вагу 6 кг. На іншому харчуванні, росте як опара для паски.
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  AMZip Care

Відгук від покупця. Продавець: AMZip Care. Вага 1 шт: 5 кг

Завжди свіжий корм. Котики їдять із задоволенням. Враховуючи те, що в кормі достатньо високий вміст білка, порції для втамування апетиту менші та відповідно корма вистачає на довше. Для стерилізованих котиків, які схильні до набору ваги, найкращий вибір. Замовляємо постійно і одразу 5 кг. Вистачає орієнтовно на 2 місяці для двох дорослих котів. Основна страва).

Переваги:
    Завжди зворотній зв'язок з продавцем. Швидка відправка. Товар відповідає опису та в наявності.
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  AMZip Care

• Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: AMZip Care. Вага 1 шт: 2 кг

Дуже гарний корм. Мої коти їдять з задоволенням.

• Александр Б***

• Інна Б***

Все ОК!

• Людмила Л***
    Відгук від покупця. Продавець: AMZip Care. Вага 1 шт: 2 кг

Гарний корм, котики в захваті, і продавець-молодець

Переваги:
    Смачно

• Анна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: AMZip Care. Вага 1 шт: 5 кг

замовляю не перший раз, завжди усім задоволена) дуже швидка відправка, рекомендую!

• Арзы А***
    Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Купувала не тут. Але кішці подобається, хоча останнім часом не їла корм з курятини інших виробників. І головне туалет не так воняє після цього корму!

• Наталія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Вага 1 шт: 2 кг

Класний корм від якого кішка не поправляться. Киця його любить навіть коли два дні лежить у тарілці ( мабуть не вивітрюєтся).

Переваги:
    Ціна, якісь
  • Олег З***

Усе гарно

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: AMZip Care. Вага 1 шт: 5 кг

Корм супер. Кішка їсть з задоволенням і почувається прекрасно. До нього купувала Оріджен (за всі гроші світу), то в порівнянні - цей нічим не відстає.
    Раджу його з тим хто зіштовхнувся з сильною линькою від Оріджена. Корм крутий.

Переваги:
    Склад

• Валерій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: AMZip Care. Вага 1 шт: 5 кг

Вже пару років купуємо тільки такий корм, котам подобається. Гарний продавець, гарна ціна.

• Марина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Нашим двом котям подобається! Підходить їм по розміру гранул і смакує.

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: AMZip Care. Вага 1 шт: 5 кг

Корм купуємо за рекомендацією ветеринара. Котик їсть із задоволенням, енергійний і в прекрасній формі.

Переваги:
    Ціна-якість корму