Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Стілець розкладний туристичний рибацький великий з підлокітниками Newt Mountain Outdoor темно-зелений 1101-7977-G

Оцінка користувачів 3.7/5
  • Василь К***

важу 100 кіло, користуюсь вже пару років і витримує моє навантаження

• Ігор К***
    Відгук від покупця. Продавець: ASAP

Товар згідно опису. Доставку треба зачекати. З Києва в Київ 5 днів.

Переваги:
    Звичайні
    Недоліки:
    Довго
    • Продавець  ASAP

Дякуємо за ваш відгук, Ігорю!
      Щиро перепрошуємо за затримку з доставкою. Дійсно, була затримка в поставці, через що доставка зайняла більше часу. Наразі ми вже вирішили цю ситуацію й працюємо над тим, щоб подібне більше не повторювалося.

Дякуємо, що залишилися з нами

• Маргарита Р***
    Відгук від покупця. Продавець: ASAP

Стілець топ! Повністю відповідає опису, мені все сподобалось.

• Вадим С***
    Відгук від покупця. Продавець: ASAP

Великий та зручний стілець. Вагу витримує спокійно.

• Жанна З***
    Відгук від покупця. Продавець: ASAP

Чудовий стілець! Ціна/якість супер.

• Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: ASAP

Спочатку стілець сподобався, але я планувала користуватись ним принаймні рік. Якість сумна.

Переваги:
    Зручний.
    Недоліки:
    Майже не користувалась, а він вже повністю облізлий знизу і розірваний у двох місцях
  • Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: ASAP

Швидко розірвався приблизно більше півроку і все....

• Віталій П***

Працює. :-)

• Ольга Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ASAP

Купувала через Розетку, перед доставкою товару до мене зателефонував представник продавця я запитала чи відповідає колір товару на фото відповіли, що так колір насичено зелений. Прийшовши забирати товар я побачила, що колір не відповідає заявленому він не насичений як на фото, а тьмяний але я віришила забрати замовлення. Мені на Розетці повідомили ціну і я зрозуміла що і з ціною щось не так, вона відрізнялась приблизно на 60-70 грн. більше, представник Розетки сказав, що це за переказ, і вручив мені відповідно чек про переказ коштів продавцю. Я запитала, а де чек на сам товар я ж його купую у тієї фірми, яка виставила його на Розетці, представник оглянув пакування, сам чохол до товару але чеку не знайшов і я залишилась без чеку на покупку.
    Підсумок, Розетка і ця фірма продавець оформивши товар таким чином обходять оподаткування.
    Розетка чи вирішили ви моє питання стосовно отримання чеку за товар ?

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Колір не відповідає заявленому, відсутній чек продавця, категорично НЕ рекомендую
  • Ярослав В***

Все понравилось

Переваги:
    Ок