Відгуки покупців про Упаковка наповнювача для котячого туалету Fun Cat Corn Hills гіпоалергенний, без запаху, 5х5л

Оцінка користувачів 4.61/5
  • Ольга Н***
    Відгук від покупця. Продавець: LNK-Zoo. Кількість в упаковці: 5. Об'єм 1 пакування: 25

Безпечний та приємний для котиків)

Переваги:
    Не шкодить лапкам, дихальним шляхам
    • Продавець  LNK-Zoo

Добрий день! Дякуємо за довіру та вибір бренду Fun Cat.

• Анастасія С***
    Відгук від покупця. Продавець: LNK-Zoo. Об'єм 1 пакування: 5

Наповнювач дуже класний він це найкраще всього що я пробувала в плані поглинання запахів. Ми використовували дуже багато наповнювачів але так як цей поглинає запахи ну ні що інше так не працює. Але нам Не підходить сам формат тобто розмір оцього наповнювача бо наша кішка любить носом поритися і вона вдихає наповнювач і тому забрала 1 зіроньку було би класно якщо наповнювач був би гранульований тому що він дійсно найкраще що є на ринку на сьогоднішній день

Анастасія - дякуємо за довіру та вибір бренду Fun Cat,

• Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: LNK-Zoo. Об'єм 1 пакування: 5

На жаль, мій кіт не оцінив... полюбляє бентонітовий пісок. Якщо ваш котик не такий балуваний, то такий наповнювач найкращий.

Переваги:
    Екологічний,можно змивати в унітаз.
    Недоліки:
    Коти самі обирають, що їм подобається.
  • Терехова О***
    Відгук від покупця. Продавець: LNK-Zoo. Об'єм 1 пакування: 5

Рекомендую до використання Вашим кошикам. Легкий в прибиранні, немає запаху сечі, пахне хлібом

Переваги:
    Економний, сухий, пахне хлібом)
  • Марина К***
    Відгук від покупця. Продавець: LNK-Zoo. Об'єм 1 пакування: 5

Чудовий наповнювач, сподобався більше за всі інші) Пахне кукурудзою, комкується дуже щільно, за рахунок цього залишається тільки сухий наповнювач після прибирання (на відміну від бентоніту). Не так пилить я як бентоніт (це одна з причин, чому шукала щось інше). Спочатку спробували вівсяний від цього продавця, але так як він паличками то котам не дуже подобається) . Єдиний нюанс — що в унітаз його викидати не бажано (особисто в мене забиває), ну і доставку хотілося б дешевше трохи)

Переваги:
    Аромат, комкування, екологічність, мало пилу
    Недоліки:
    Вартість доставки, забиває унітаз
    • Продавець  LNK-Zoo

Доброго дня! Ми раді, що наповнювач відповів Вашм очікуванням та сподобався котикам. Щодо вартості доставки - можемо запропонувати доставку Укрпоштою - вона зараз працює досить непогано. Так, термін доставки буде в середньому на 2-3 дні довшим, але вартість буде суттєво дешевша.

• Катерина А***

Раніше залишила відгук, що отримала пачки з міллю всередині. Продавець замінив товар, за що дуже вдячна. Ставлю сервісу 5 зірок

Переваги:
    Відповідальний продавець, хороший наповнювач
    • Продавець  LNK-Zoo

Шановна Катерина! Дякуємо за відгук. Будемо і надалі підтримувати якість нашої продукції.

• Катерина А***

Непоганий наповнювач, пахне кукуоудзою, добре збирається в грудки, подобається коту, але я замовила одразу 5 пачок, відкрила вже 3 і в кожній з них була міль. В запаяній упаковці зустрічаються як вже мертві, так і ще живі особини. Мені пощастило, що мій кіт любить ловити міль і йому весело. Просте це зовсім не ок, коли товар має всередині шкідників

Переваги:
    Хороший наповнювач
    Недоліки:
    Міль в пачках
    • Продавець  LNK-Zoo

Шановна Катерина! Наш наповнювач виготовлений з продуктів переробки зернових культур, вирощених в Україні. Виключно натуральний, не містить будь яких хімічних речовин ( барвників, консервантів). Тому інколи в зерні з'являються шкідники, це трапляється рідко, і в разі виявлення цієї проблеми, ми негайно міняємо товар і відправляємо безкоштовно.

• Елена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LNK-Zoo. Об'єм 1 пакування: 5

первый раз беру этот наполнитель, кошке понравился и нет проблем с утилизацией. Выбросил в унитаз и никаких проблем. Очень удобно.

Переваги:
    быстро связались, быстро доставили
  • Кориненко Т***

Понравился

• Продавець  LNK-Zoo

Шановна Тетяна! Ми раді, що Ви залишилися задоволені нами! Вдячні за Ваш Вибір і високу оцінку якості нашої продукції.

• Антон
    Відгук від покупця. Продавець: LNK-Zoo. Об'єм 1 пакування: 5

Нормальний наповнювач. Буду замовляти ще.

Переваги:
    Чудово комкується. Співвідношення ціна-якість.
    Недоліки:
    Нема.
    • Продавець  LNK-Zoo

• Денис С***
    Відгук від покупця. Продавець: LNK-Zoo. Об'єм 1 пакування: 5

Використовуємо для пацюків. Добре вбирає рідину. Гарний дрібний розмір гранул.

• Андрей Г***

Хорошее качество, отлично комкуеться, хорошо устраняет запах, можно выбрасывать в унитаз.

Переваги:
    Комкуеться, устраняет запах, можно выбрасывать в унитаз
    Недоліки:
    Липнет к лапам, расносится
    • Продавець  LNK-Zoo

• Ольга Г***

Для нас це перший комкуючий наповнювач. Гадала буде крупніший. Придбали для нього більший лоток, але кішка сприйняла за спальне місце))). Також, любить консервовану кукурудзу, тому почала його їсти. Я навіть сама спробувала, за смаком - кукурудзяні пластівці без цукру, але дуже тверді.

Переваги:
    Гарно обсорбує рідину та вбирає запах.
    Недоліки:
    На жаль дуже розноситься по квартирі, на другий день навіть у ліжку був.
    • Продавець  LNK-Zoo

• Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: LNK-Zoo. Об'єм 1 пакування: 5

Пришла упаковка с наполнителем разорванная , а в целом все хорошо.

• Продавець  LNK-Zoo

Підкажіть будь-ласка пошкоджено пакування взагалі, чи сам пакет з наповнювачем?

• Ольга Б***

Сама упаковка внутри по шву полностью.

• Альона П***
    Відгук від покупця. Продавець: LNK-Zoo. Об'єм 1 пакування: 5

Наповнювач чудовий! Так як я маю дуже вередливу кішечку, то переді мною постала проблема у виборі наповнювача у котячий туалет. Що ми тільки не пробували - і силіконові наповнювачі, і пресовані якісь, і пісочок, дорогі-дешеві, було безліч спроб, але кішка могла сходити туди максимум раз. З цим наповнювачем все змінилося. Я рекомендую однозначно! Кішечка задоволена, а я тим більше. Замовила ще, обслуговування на вищому рівні.

Переваги:
    Безпечний
    З натуральних речовин
    Приємний запах кукурудзяних паличок)
    Український виробник
    Дуже бюджетна ціна
    Безпечний в утилізації
    Кішка задоволена
    Недоліки:
    Трішки розноситься за лапками біля лоточка, але коврик під котячий туалет з цим прекрасно справляється
    • Продавець  LNK-Zoo

• Ольга П***

Коту сподобався

Переваги:
    немає неприємного запаху
    Недоліки:
    не виявила
    • Продавець  LNK-Zoo

• Євгенія

Уже довгий час використовую цей наповнювач, але з м'ятою. Дуже подобається. Цей, без запаху. Теж все класно!

Переваги:
    Добре поглинає запахи, змивається в унітаз, екологічний, котики прийняли одразу на ура. Головне - насипати шар за інструкцією.
    Недоліки:
    Трохи виноситься на лапках з лотка.
    • Продавець  LNK-Zoo

• Валентина
    Відгук від покупця. Продавець: LNK-Zoo. Об'єм 1 пакування: 5

Дуже сподобався кішці. Головне - повністю відсутні неприємні запахи.

Переваги:
    Мінімум інгредієнтів
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  LNK-Zoo