Відгуки покупців про Крем-фарба для волосся Londacolor 0-33 Інтенсивний золотий 60 мл

Оцінка користувачів 5/5
  • Відгуки про товар продавця Cosmo-exspress
  • Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Cosmo-exspress. Об'єм: 60 мл. Відтінок: 6/43 Темний блонд мідно-золотистий Permanent Londacolor

Дякую!Замовлення виконали швидко,без затримок.

Переваги:
    Фарбу цього бренда використовую довгий час.В мене 100% сивина,фарба все зафарбовує.
    Недоліки:
    Термін виготовлення.
  • Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Cosmo-exspress. Об'єм: 60 мл. Відтінок: 6/0 Темний блонд натуральний коричневий Londacolor Londa Professional

Дякую за швидке виконання замовлення.Фарбою Лонда користуюся довгий час.

Переваги:
    Зафарбовує сивину,держе колір.
    Недоліки:
    Ціна.
  • Лук'яненко В***
    Відгук від покупця. Продавець: Cosmo-exspress. Об'єм: 60 мл. Відтінок: 9/1 Дуже світлий блонд попелястий Permanent Londacolor

Щиро дякую все швидко і якісно. Буду звертатися

• Семенова М***
    Відгук від покупця. Продавець: Cosmo-exspress. Об'єм: 60 мл. Відтінок: 12/89 Спеціальний блонд перловий сандре Permanent Londacolor

Спасибо магазину за отличную работу! Всё чётко и быстро отправили. С вами приятно иметь дело!

• Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Cosmo-exspress. Об'єм: 60 мл. Відтінок: 12/96 Спеціальний блонд сандре-фіолетовий Permanent Londacolor

Дуже сподобалась,рекомендую.

Переваги:
    Колір чудовий.
  • Юлия Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Об'єм: 60 мл. Відтінок: 5/0 Світлий шатен натуральний Permanent Londacolor

Фарба якісна, холодний відтінок, не жовтить, сивину зафарбовує, користуюсь вже давно разом з окислювачем цієї ж фірми. Продавець оперативно зв'язався, уточнив всі деталі і швидко відправив.

Переваги:
    Ціна-якість
  • Алла Б***
    Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Об'єм: 60 мл. Відтінок: 7-6 Русявий

Очень красивый оттенок, хорошо убрал седину. рекомендую.

Переваги:
    Хорошо закрасил седину
  • Виктория С***
    Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Об'єм: 60 мл. Відтінок: 12/61 Спеціальний блонд фіолетово-попелястий Permanent Londacolor

Супер!

• Светлана

Заказываю второй раз эту же краску в этом магазине. Обслуживание на уровне. Всем довольна.

Недоліки:
    не обнаружено
  • Виктория З***
    Відгук від покупця. Продавець: Beautyfans. Об'єм: 60 мл

Все отлично,краска подошла,спасибо

• Ирина О***

Краска супер! Без желтизны! Матовая! Рекомендую!

• florea3.nf
    Продавець: DREAM ON. Об'єм: 60 мл. Відтінок: 12/81 Спеціальний блонд перлинно-попелястий Permanent Londacolor

Скажите, пожалуйста, краска наносится на предварительно осветленные волосы или она осветляет?

• DREAM O***

Это серия спец блонд, наносится без предварительного осветления, при смешивании с окислителем 9% на 3 тона, с 12% окислителем на 4 тона.

• Антон Л***

А краска идёт с окислителем?

• DREAM O***

Это профессиональный краситель, он идёт без окислителя, окислитель подбирается отдельно, в зависимости от нужного процента 3%, 6%, 9%, 12%