Відгуки покупців про Крем-фарба для волосся Londacolor 3-0 Темно-коричневий 60 мл
Є в наявності
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: Cosmo-exspress. Об'єм: 60 мл. Відтінок: 8/69 Світлий блонд фіолетовий сандре Permanent Londacolor
Не сподобалося.Сивину не зафарбували від слова -зовсім.фіолетового нуль.Можливо мені не повезло.Повернулася до своєї фарби ,вона зафарбовує і знаєш що від неї чекати.
- Переваги:
- Недоліки:
- Ніякого ефекту від фарбування.
- Продавець Cosmo-exspress
Добрий день, дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам шкода, що фарбування не виправдало Ваших очікувань, розуміємо Ваше розчарування.
Результат фарбування, зокрема покриття сивини та прояв відтінку, може залежати від структури й відсотка сивини, попереднього фарбування та бази волосся. Водночас шкода, що у Вашому випадку результат виявився зовсім не таким, як очікувалося.
- Любов К***Відгук від покупця. Продавець: Cosmo-exspress. Об'єм: 60 мл. Відтінок: 3/0 Темний шатен Londacolor Londa Professional
чудова фарба
- Переваги:
- добре зафарбовує сивину, брала 3.0, активатор 1,8%
- Недоліки:
- нема
- Зоя О***Відгук від покупця. Продавець: Cosmo-exspress. Об'єм: 60 мл. Відтінок: 9/0 Дуже світлий блонд Permanent Londacolor
Дякую
- Переваги:
- Вчасно доставили, є те що необхідно.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Cosmo-exspress. Об'єм: 60 мл. Відтінок: 6/43 Темний блонд мідно-золотистий Permanent Londacolor
Дякую!Замовлення виконали швидко,без затримок.
- Переваги:
- Фарбу цього бренда використовую довгий час.В мене 100% сивина,фарба все зафарбовує.
- Недоліки:
- Термін виготовлення.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Cosmo-exspress. Об'єм: 60 мл. Відтінок: 6/0 Темний блонд натуральний коричневий Londacolor Londa Professional
Дякую за швидке виконання замовлення.Фарбою Лонда користуюся довгий час.
- Переваги:
- Зафарбовує сивину,держе колір.
- Недоліки:
- Ціна.
- Лук'яненко В***Відгук від покупця. Продавець: Cosmo-exspress. Об'єм: 60 мл. Відтінок: 9/1 Дуже світлий блонд попелястий Permanent Londacolor
Щиро дякую все швидко і якісно. Буду звертатися
- Семенова М***Відгук від покупця. Продавець: Cosmo-exspress. Об'єм: 60 мл. Відтінок: 12/89 Спеціальний блонд перловий сандре Permanent Londacolor
Спасибо магазину за отличную работу! Всё чётко и быстро отправили. С вами приятно иметь дело!
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Cosmo-exspress. Об'єм: 60 мл. Відтінок: 12/96 Спеціальний блонд сандре-фіолетовий Permanent Londacolor
Дуже сподобалась,рекомендую.
- Переваги:
- Колір чудовий.
- Недоліки:
- Юлия Ц***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Об'єм: 60 мл. Відтінок: 5/0 Світлий шатен натуральний Permanent Londacolor
Фарба якісна, холодний відтінок, не жовтить, сивину зафарбовує, користуюсь вже давно разом з окислювачем цієї ж фірми. Продавець оперативно зв'язався, уточнив всі деталі і швидко відправив.
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Алла Б***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Об'єм: 60 мл. Відтінок: 7-6 Русявий
Очень красивый оттенок, хорошо убрал седину. рекомендую.
- Переваги:
- Хорошо закрасил седину
- Недоліки:
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Об'єм: 60 мл. Відтінок: 12/61 Спеціальний блонд фіолетово-попелястий Permanent Londacolor
Супер!
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Об'єм: 60 мл. Відтінок: 5/0 Світлий шатен натуральний Permanent Londacolor
Заказываю второй раз эту же краску в этом магазине. Обслуживание на уровне. Всем довольна.
- Недоліки:
- не обнаружено
- Виктория З***Відгук від покупця. Продавець: Beautyfans. Об'єм: 60 мл
Все отлично,краска подошла,спасибо
- Ирина О***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Об'єм: 60 мл. Відтінок: 12/61 Спеціальний блонд фіолетово-попелястий Permanent Londacolor
Краска супер! Без желтизны! Матовая! Рекомендую!
- florea3.nfПродавець: DREAM ON. Об'єм: 60 мл. Відтінок: 12/81 Спеціальний блонд перлинно-попелястий Permanent Londacolor
Скажите, пожалуйста, краска наносится на предварительно осветленные волосы или она осветляет?
- DREAM O***
Это серия спец блонд, наносится без предварительного осветления, при смешивании с окислителем 9% на 3 тона, с 12% окислителем на 4 тона.
- Антон Л***Продавець: DREAM ON. Об'єм: 60 мл. Відтінок: 12/61 Спеціальний блонд фіолетово-попелястий Permanent Londacolor
А краска идёт с окислителем?
- DREAM O***
Это профессиональный краситель, он идёт без окислителя, окислитель подбирается отдельно, в зависимости от нужного процента 3%, 6%, 9%, 12%