- Світлана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Дуже чудова паста
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Цю пасту дуже рекомендувала мій стоматолог. Виріши замовити, щоб зберегти свої натуральні зуби
- Лідія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Все чудово, мені подобається
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Ніби є результат, допомогає. Хоча ціна дорога проте лікування зубів дорогше.
- Переваги:
- Виконує свою роботу, приємний на смак
- Наталя А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Після зняття брекетів, почала користуватися кремом для зубів GC Mi Paste Plus Mint, чутливість проходить через 4-5 днів. Через місяць користування, відчуття, що можу зубками і горішки чистити. Періодично проходжу курс лікування цим кремом. Смак м'ятний, приємний. Рекомендую
- Переваги:
- Прибирає чутливість зубів, укріпляє емаль
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Удивило что даже немного отбеливает! Класс! Мне как курильщику это прям зашло)
Цена конечно, по моему мнению завышена- Переваги:
- Укрепляет зубы, и ещё удивило что даже немного отбеливает! Класс
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
#моєрозпакування. Гарна паста для чутливих зубів, щоб укріпити емаль. Використовую 1 раз на день.
- Переваги:
- Якісна
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Паста для дорослих. Раніше використовувала дитячий крем. Взяла спробувати.
#моєрозпакування- Сергей Б***
Подскажите, был эффект от использования детского крема?
- ИнКУВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
#мояраспаковка крема для зубов GC Mi Paste Plus Mint , крем очень хорошего качества, регулярно ним пользуюсь. Перепробовала уже все вкусы, и они все приятные))) Крем оригинальный, запакован хорошо, на Розетке он , кстати , дешевле чем в магазинах города. Рекомендую.))
- Переваги:
- качество
- Недоліки:
- их просто нет
- ИннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Крем для зубов GC Mi Paste Plus Mint 35 мл очень хорошо помогает зубам, пользуемся ним всей семьей, реже ходим к стоматологу ))) #мояраспаковка
- Переваги:
- качество
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Користуємось за порадою стоматолога, раніше регулярно користувались Tooth Mousse, в ефективності вже переконались - добре зміцнює емаль. У мене і у моєї дитини "погані" зуби, швидко псуються, не зважаючи на ретельний догляд. Завдяки засобам цієї лінійки, тепер до стоматолога звертаємось лише для профілактики, лікувати вже не доводиться давно))) Однозначно рекомендую!
- Переваги:
- Дійсно зміцнює зубну емаль, зменшує чутливість
- Недоліки:
- не знайшла
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Придбали для лікування демініралізації зубів. Рекомендація стоматолога 4 рази на добу. Використовуємо замість будь-якої іншої пасти, не змиваючи. Смак м’яти - чудовий.
- Переваги:
- Смак. Ціна. Зручна доставка.
- Недоліки:
- Відсутні.
- Хрипунова Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Купила за рекомендацією стоматолога. Чутливість зубів дійсно зменшується, але для потрібного ефекту необхідно користуватися пастою регулярно. На смак приємна.
- Переваги:
- Ефект помітний вже після першого використання
- Игорь В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Тут просили фото задней стороны тюбика, держите.
Купил сегодня. - Неоніла Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Знімає чутливість зубів, рекомендую!
- клиент С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Стоматолог рекомендовал, поэтому купил и стал пользоваться. Цена была дешевле, чем в других магазинах. Вкус и аромат приятные.
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Зубы становятся белее и плотнее по ощущениям и визуально уже после 1-2 недель применения. Пропадает чувствительность. В инструкции написано, что нужна капа, но, наш стоматолог рекомендует использовать крем без нее, так минерализация зубов происходит лучше.
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Узнал бы про этот крем раньше - использовал бы его сразу после снятия брекетов. После них носил каппы, а с ними эффект ещё более ощутим (контакт крема с зубами сохраняется дольше). Как всегда быстрая доставка от Розетки без лишних вопросов.
#мояраспаковка- Переваги:
- Эффективен. Приятный мятный вкус.
- АнастасияПродавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Сначала отменили заказ без предупреждения и сказали оформлять новый, на поддержке отписались, что мой заказ ушел вникуда . В точке выдаче оспорили, мол заказ не успел уехать, однако втюхать попытались совсем другой продукт вместо заказанного. Т.о. пришлось отказаться и узнать, что этого товара и не было на Розетке:/ Ок, ошиблись, допустим. 2 недели потерянного времени, благо доставка бесплатная. Будьте внимательны и бдительны при получении товара, если вам не все равно что покупаете
- Переваги:
- Не удалось обнаружить
- Недоліки:
- Не тот продукт, что заказывался
- ВиталийПродавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Бросьте кто нибудь фото задней стороны тюбика )))
Есть большие подозрения ее натуральности...- Представитель бренда-импортера
Шановний Віталію!
Склад препарату GC Tooth Mousse детально наведений на картонній упаковці кожного тюбику та на самому тюбику:
- Вода
- Оксид магнію
- Гуарова камедь
- Пропил п-гідроксибензоат
- Бутил п-гидроксибензоат
Відповідно до загальної інформації маркування (в нашому випадку - чорне) використовується на виробництві при пакуванні тюбика (розпізнавання автоматизованою лінією при запечатуванні). Воно може бути будь-якого кольору. - Игорь В***
посилання
Вот, сделал. Сегодня пришёл крем.
- Olexandr L***Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Неплохой крем, но дороже, чем на других сайтах. Потому что, типа произведен в Японии. А на самом деле в США
- Переваги:
- Вроде что-то блокирует, препятствует вымыванию кальция
- Недоліки:
- Производитель НЕ Япония!!! А США. Заказывали здесь специально как "произведено в Японии", а пришёл крем "произведено в США". Неточность в описании.
- АленаПродавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Берем для всей семьи. Но для детей покупаем туссмусс - он без фтора (врач так рекомендовала)
- Переваги:
- Отлично помогает от чувствительности