- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: WuLiUa
Чудовий лазерний рівень. Його чітко видно на великій відстані, що робить роботу з вирівнюванням легше. Компактний дизайн та надійна конструкція створює його ідеальним інструментом для будівельних та ремонтних робіт
- Переваги:
- Ціна, якість
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: WuLiUa
Лазерний рівень відповідає фото, зазначеними продавцем. Рівень з міцного пластику. Калібровка ліній нормальна (звіряв з трьома звичайними рівнями). Лінії видно чітко. Загалом, рівень не гірший за брендові.
- Переваги:
- Рівень виконаний в міцному пластику. Лінії видно чітко. Відкалібрований добре.
- Недоліки:
- М'який переносний бокс
- Продавець WuLiUa
Дякуємо за відгук, користуйтеся із задоволенням
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: WuLiUa
Нормальний пристрій за таку ціну. Не бренд, але свої функції виконує. Рекомендую для побутового використання, а може і для профі підійде. Нажаль придбав лише тепер, а весь будинок будував із звичайним водяним. Хоча роботи для нього в приватному будинку думаю знайдеться багато, от і стане в нагоді. Зараз буду стелю робити, заодно перевірю і додам коментар, якщо щось не так.
- Переваги:
- Ціна, комплектація, працює, блокування маятника для створення похилих ліній, зручно працювати і на підлозі і під стелею, яскраві лінії....
- Недоліки:
- Не знайшов поки
- Продавець WuLiUa
Дякуємо вам за відгук. Ми раді , що змогли вам допомогти , користуйтеся із задоволенням.
- ОлександрПродавець: WuLiUa
Після 2-місяців використання недоліків не замітив. Виставляв маяки під стяжку, щикутурку, клав плитку та багато іншого. Дуже зручний інструмент. За таку ціну очікував гіршого, але був приємно здивований! Мені подобається!
- Переваги:
- Ціна!!! Чіткий промінь, точність.
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець WuLiUa
Дякуємо за відгук, дуже раді,що вам подобається , користуйтеся із задоволенням