Відгуки покупців про Універсальний столик для ноутбука ЖС-21 570х400х300 мм Білий
- Дана Ф***Відгук від покупця. Продавець: PROMEB. Колір стільниці: Дуб Сонома + Чорний. Глибина: 40
Дякую за відмінний столик. Зібрала досить швидко та легко. Чудово виглядає та досить зручний.
- Дана Ф***Продавець: PROMEB. Колір стільниці: Білий. Глибина: 40
- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: PROMEB. Колір стільниці: Білий. Глибина: 40
Проблему вирішено
Я думав, одній людині погано укомплектували, то навряд знову повториться. Але не так сталося, як гадалося((. Продавець столик відправив в той же день, проте виробник невірно укомлектував і зібрати столик, немає можливості. Поклали два комплекти ніжок (не знаю, як пояснити), на один бік. Надіюсь, на швидке вирішення проблеми.
- Переваги:
- Як на фото
- Недоліки:
- Фабрика погано комплектує
- Ярослав К***
Продавець проблему вирішив, відправив інший столик, тепер все ок.
- Продавець PROMEB
Ще раз вибачаємось за незручності.
- Солоненко Ю***Відгук від покупця. Продавець: PROMEB. Колір стільниці: Дуб Сонома + Чорний. Глибина: 40
Проблему вирішено
Прийшла повністю бежева, чорного, як на фото, нема. Для центральної частини були зроблені більші отвори, які не відповідали деталям, тому їх застосувати не вдалося, вона тримається лише на дерев'яних дюбелях, я не знаюсь наскільки це надійна збірка
- Переваги:
- Доступна ціна, цікавий дизайн
- Недоліки:
- Невідповідність комплекту
- Продавець PROMEB
Доброго дня, ми провели службове розлідування на виробництві стосовно вашої рекламації і так, дійсно виявились недоліки стосовно отворів і кольору. Ми хочемо якомога швидше вирішити цю проблему і пропонуємо Вам повністю новий виріб (старий можете залишити у себе) ...
- Солоненко Ю***
Дякую, що виправили замовлення, колір прийшов відповідний, ще не складала, але з отворами на перший погляд все як треба