Відгуки покупців про Телескоп F36050 7925 90х50мм зі штативом Астрономічний телескоп

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Костянтин Л***

Дякую

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: iGrig

Все пройшло добре. Рекомендую до співпраці.

• Продавець  iGrig

Дякуємо Вам за відгук та рекомендацію. Раді, що все пройшло добре й Ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді подальшій співпраці.

• Василь І***
    Відгук від покупця. Продавець: iGrig

Телескопом користується внук вже довгий час і він доводьний

• Продавець  iGrig

Дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно знати, що телескоп приносить задоволення Вашому внукові. Бажаємо йому ще більше цікавих відкриттів та яскравих вражень від спостережень!

• Андріанна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: iGrig

Телескоп крутий. За свої гроші топчик)

Переваги:
    Ціна і якість
    • Продавець  iGrig

Дякуємо за відгук!
      Раді, що телескоп сподобався і Ви задоволені якістю за таку ціну. Бажаємо цікавих спостережень і тільки приємних вражень!

• Степан Л***

Дуже сподобався телескоп!

Переваги:
    Видно зорі)
    • Продавець  iGrig

Дякуємо за відгук! Ми раді, що телескоп вам сподобався та відкриває для вас красу зоряного неба.

• Галина П***
    Відгук від покупця. Продавець: iGrig

Дуже швидко отримала посилку! Дякую! Готувала на подарунок! Внук задоволений!

Переваги:
    Швидко, товар відповідає характеристиці, (навіть спостерігали вчора за небом)
    Недоліки:
    Не знайшли
    • Продавець  iGrig

Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Щасливі знати, що замовлення було вчасним і якісним, а подарунок сподобався.

• Олександр З***
    Відгук від покупця. Продавець: iGrig

Дешеве, не якісне г***о! Ще й потерте прийшло!

• Продавець  iGrig

Ми поважаємо думку кожного клієнта.
      Цей телескоп — одна з найпопулярніших моделей у своєму ціновому сегменті. Він має оптимальне співвідношення ціни та якості, підходить для початківців і дозволяє спостерігати Місяць, планети та яскраві зоряні скупчення. Саме тому більшість наших покупців залишаються задоволені покупкою.
      За таку ціну знайти подібний інструмент практично неможливо, тому ми впевнені, що це дуже вдалий вибір для перших кроків в астрономії.
      За бажання придбати телескоп з більшими можливостями та професійними характеристиками, то варто розуміти, що їхня ціна буде значно вищою.

• Олена Ю***
    Продавець: iGrig

Телескоп якісний, дитина у захваті Велике дякую

Переваги:
    Чітке зображення
    Недоліки:
    • Продавець  iGrig

Дякуємо Вам за відгук і високу оцінку. Раді, що телескоп сподобався та подарував дитині позитивні емоції. Дякуємо за довіру і будемо раді Вашим наступним покупкам.