- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: NOS
Доставлено швидко, але що термін придатності закінчується Треба попереджати
- Недоліки:
- Термін придатності до 02.2026р
- Анатолий Р***Відгук від покупця. Продавець: NOS
Вкусно
- Продавець NOS
Дякую за ваш відгук. Смачного:)
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: NOS
Вкусный манго
- Продавець NOS
Дякую за ваш відгук. Смачного:)
- Олексій Є***Відгук від покупця. Продавець: NOS
Спочатку були проблеми з формуванням замовлення, які дуже швидко вдалося вирішити, за що дякую працівниці "на телефоні".
Манго в зручній упаковці, можна брати з собою в дорогу, смак чудово збалансований, не занадто солодкий (це не цукати, а саме сушений продукт), не занадто суха консистенція. Одним словом, все чудово- Переваги:
- Продукт смачний і натуральний, без доданого цукру
- Продавець NOS
Олексіє, вітаю. По-перше, ще раз вибачте за першу ситуацію. Це була прикра випадквість. Радий, що нам вдалось швидко все виправити. По-друге, дякуємо за ваш відгук. Смачного
- Олексій Є***Відгук від покупця. Продавець: NOS
Перед замовленням уточнив дату виготовлення, відповіли, що лютий 2023 року (термін придатності - 2 роки). Замовив 4 упаковки, з них одна прийшла нормальна, на одній (прикріпляю фото) видно, що продукт 4 місяці як прострочений, а ще 2 упаковки взагалі без дати вже (стерлася, судячи з усього)
- Недоліки:
- Прострочений продукт
- Продавець NOS
Олексій, вітаю
Вибачте за ситуацію.
Вирішимо
Скоро з вами вийдемо на зв‘язок
- Антипова Т***Відгук від покупця. Продавець: NOS
Манго жахливе, взагалі не відповідає заявленому. Спеціально купувала для дитини без вмісту цукру, а натомість прийшли зовсім інші упаковки з вказаним низьким вмістом цукру. Якість дуже погана
- Продавець NOS
Тетяно, доброго дня. Можливо сталась якась помилка? Чи могли б ви надіслати упаковку, де заявлений цукор?
Тому що наш манго на 100% без цукру. Просто сушений продукт, який ми також даємо своїм дітям - Антипова Т***
Я вже прикріпила фото упаковки, по вашому low sugar це абсолютно на 100 % без вмісту цукру?????
- Продавець NOS
Доброго дня. Вибачте, але на упаковці не зазначено жодного вмісту цукру. Можливо ви переплутали? Цей манго ми даємо своїм власним дітям постійно.
- Яна С***Відгук від покупця. Продавець: NOS
Дуже смачний Манго)! Дякую за швидку доставку та якісний продукт.
- Продавець NOS
Яно, вітаю. Смачного. Класно, що ви задоволені)
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: NOS
Смачний.
- Продавець NOS
Олександро, дякуємо за ваше замовлення. Чудового, що ви задоволені?
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: NOS
Доброго дня, раніше брав консервовані манго, але воно більш схоже на моркву або тикву, також гарне, але.. цей продукт моїй родині дуже сподобався, не дуже солодкий з легкою кислинкою... смакота, рекомендую. Обслуговування також на вищому рівні. Дякую
- Переваги:
- Якісне, смачне
- Недоліки:
- відсутні
- Продавець NOS
Олександре, вітаю. Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що ви задоволені. Смачного:)
- Віта Д***Відгук від покупця. Продавець: NOS
Строк реалізації майже закінчився. Засмучена(
- Переваги:
- Недоліки:
- Є
- Продавець NOS
Дякуємо за ваш відгук. Віта, дуже прикро, що ви засмучені. Ми завжди на зв'язку. Якщо ви були чимось засмучені - просто зв'яжіться з нами і ми вирішимо це питання:)
- Оля О***Відгук від покупця. Продавець: NOS
Манго дуже смачне, спіле, м'яке- задоволена покупкою.
- Продавець NOS
Супер. Дякуємо за відгук