- Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 116. Колір: Білий з сірим
Вишиванка дуже добре виглядає, але тканина не відповідає заявленому 100% бавовна - лише 52 % бавовна
- Переваги:
- Вишивка виглядає дуже гарно
- Недоліки:
- Тканина не відповідає заявленому
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 134. Колір: Білий
Таблиця розмірів не відповідає реальності. Замовила 134й розмір, виявився маленьким.
- Недоліки:
- Не вдалось придбати потрібний розмір
- Аліна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 128. Колір: Білий з синім
Чудова вишивка, донечці сподобалась)
- Марина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 116. Колір: Білий з сірим
Треба брати на розмір більше.
Але мені сподобалася. Вишивка гарна. Дочка 116 брала розмір 116-122 впритик. Прийшлось відмовитися.- Переваги:
- Гарна вишивка
- Недоліки:
- Не співпадає розмір
- Галина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 140. Колір: Білий
Дуже красива вишиванка.
Я в захваті.
Донька каже що вона бомбезна.
Тканина дуже класна.
Виглядає дуже дуже красиво.- Переваги:
- Якісно пошита.
Дуже красивий орнамент. - Недоліки:
- Відсутні.
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 140. Колір: Білий з сірим
Донька зростом 120 см.
Пере замовляла двічі, 134 р. як на 110 р. довелося відмовитись від замовлення та ще раз замовляти, так як донька хотіла лише таку вишивку і тільки такого кольору, на сайті подвійні розміри замовили 140-146 . прийшов 146 р. ця вишиванка на зріст 135 підійшла як влита (міряла на старшу доньку), а молодша якій і мала бути ця вишиванка завелика.- Переваги:
- хороша якість вишивки та тканини, пошив теж якісний
- Недоліки:
- зовсім не співпадають розміри
Відповідність розмірній сітці
Замале
- Радмила Н***Відгук від покупця. Продавець: Nikshopik. Зріст: 152. Колір: Білий
Чудова вишиванка. Доньки сподобалась. Рекомендую.
- Переваги:
- Натуральна тканина,гарна вишивка.
- Евгения Ф***Продавець: Rozetka. Зріст: 140. Колір: Білий з сірим
Заказала, присерила на розетке, жалко не подошел размер (маломерит) , а качество очень хорошее
- Переваги:
- Цена - качество
- Недоліки:
- Маломерят
- Оля С***Продавець: Rozetka. Зріст: 128. Колір: Білий
Жахлива вишиванка ! Хотіла взяти на подарунок .
На бірці було написано, що там брак! І його реально видно , а в описі це не вказано . Таке відчуття , що її вже носили і після стірки вона збіглася- Переваги:
- Анжела В***Продавець: Rozetka. Зріст: 116. Колір: Білий з сірим
Брали на зріст 135 розмір 140 , дуже гарно та добре сіла . Якісь супер .
- Переваги:
- Гарна , стильна вишиванка