- Василий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
підкажіть будь ласка куплено 15 днів назад, це гарантійний випадок?
- Переваги:
- зручний міцний
- Недоліки:
- по шву розійшовся на 3й день
Добрий день.
Просимо надати більше фото крісла вцілому. На бірці до товару ( якщо вона у Вас збереглася) є наші контакти і переслати фото.
Чи звернутися в службу підтримки Розетки і передати товар на експертизу. - Василий К***
нажаль бірки ніякої нема, і не пам"ятаю що б щось зрізав, стілець приїхав в поліетиленовому пакеті, є електронний чек від 27-07-2024 15:49:00
Доброго дня.
Прошу звернутись до сервісного центру через чат бот Розетки, або будь-яку точку видачі.
- Іван С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Розірвалась тканина на сидінні, під моєю вагою 75 кг. Навіть місяця не прослужило
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
відповідає фото
- Переваги:
- Зручно. Гарно.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Хороший стілець. Рама досить стійка. Якісна тканина. Впевнено витримує близько 120кг.
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Довго вибирав серед подцбних крісел ("режисер") саме за критерієм "ціна-якість", взяв це крісло, спираючись на інші відгуки і не помилився - крісло реально добротне. Тепер і я можу підтвердити відгу3и інших власникцв
- Переваги:
- Ціна-якість
- Владимир Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Купил себе и сыну 2 шт на рыбалку. Мне понравились. Сидеть удобно, за 11 часов на рыбалке только комфорт. Качество на высоте.
- Переваги:
- Качество хорошее, крепкий - на мой вес 98 кг отлично, удобный
- Ганна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Шикарне крісло, яке не розвалюється після першого використання
- Ярослава Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Стальная конструкция, из-за этого тяжелый. Материал тоже выглядит крепким. Похоже, что заявленные 120 кг. седока выдержит и не разлезется, как китайские аналоги.
Доставка "Розетки" на Укрпочту: быстрая, без нареканий. Спасибо!- Переваги:
- Крепкий, добротный