- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.9 x 0.57 + 0.6 x 0.57. Основний колір: Коричневий
Приємні на дотик, гарно прикрашають кімнату.
- Володимир Т***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.8 x 0.5 + 0.6 x 0.57. Основний колір: Коричневий
Дякую за швидку відправку, все чудово.
- Переваги:
- Дуже гарні килимки
- Є. Б***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.9 x 0.57 + 0.6 x 0.57. Основний колір: Коричневий
Гарні коврики.
- Лидия С***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.8 x 0.5 + 0.6 x 0.57. Основний колір: Коричневий
Все супер
- Геннадій І***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.8 x 0.5 + 0.6 x 0.57. Основний колір: Коричневий
Все чудово!
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.8 x 0.5 + 0.6 x 0.57. Основний колір: Коричневий
Якісні коврики, кольори відповідають картинці, не ковзають.
- Переваги:
- Швидка відправка. Відповідають опису
- Недоліки:
- Надіюсь прослужать довго
- Виктория Б***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.8 x 0.5 + 0.6 x 0.57. Основний колір: Коричневий
Килимки мені дуже сподобались,ціна-приємна,якість-гарна,свою функцію виконують на 100%.Впевнена що замовлю ще не раз, дякую.
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.8 x 0.5 + 0.6 x 0.57. Основний колір: Коричневий
Супер, дуже швидко відправили на точку видачі розетка, килимки якісні та гарні!
Дякую продавцю!! - Добрая Л***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.8 x 0.5 + 0.6 x 0.57. Основний колір: Коричневий
Дуже гарний м'якенький коврик
- Марина Я***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.9 x 0.57 + 0.6 x 0.57. Основний колір: Коричневий
Класні,,все дуже оперативно на 2 день вже були на почті ,але хотілось з розетки забирати за 0гр за доставку .Бо Нова почта дуже дорога,за пересилку взяли аж 104гр,ще плюс до коврика.