- Ярослав Г***Відгук від покупця. Продавець: ОПТІКРОН. Кратність наближення: 10х
За свої гроші супер.
- Павло С***Відгук від покупця. Продавець: Explore the world. Кратність наближення: 10х
Зручно тримати, непогана видимісь
- Переваги:
- Компактний
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець Explore the world
Дякуємо за відгук, користуйтесь із задоволенням!
- олена д***Відгук від покупця. Продавець: Explore the world. Кратність наближення: 10х
Все чудово
- Недоліки:
- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: Explore the world. Кратність наближення: 10х
Зв'язались майже одразу, як оформила замовлення на розетці. Товар відправили в день замовлення, хоча це була суббота. Товар прийшов плотно запакований. Усі наліпки ціли. Я не дуже розбираюсь в моноклях, але ця модель мені сподобалась. Перевірила на лавці в парку, різкість корегується під ваш зір (у мене - 3.5), картинка чітка і яскрава. Загалом мені все сподобалось. Дякую магазину за якісну і швидку роботу.
- Переваги:
- Чіткість, яскравість, комфорт для ока.
- Недоліки:
- Я думала він буде меншого розміру, але то більше характеризує моє розуміння зазначених розмірів ніж якість товару
- Катерина С***
Доброго дня! підкажіть, будь ласка, ви купували даний монокуляр для спостереження за пташками? Якщо так, то які Ваші враження?
Теж придивляюсь до цієї моделі
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Explore the world. Кратність наближення: 10х
Щиро дякую, за оперативність і кмітливість. Швидка відправка і розуміння обстановки. Дійсно 24/7 !!! Гарне співвідношення ціни та якості.
- Переваги:
- Зручне та зрозуміле налаштування, гарна якість компонентів. Збільшення дійсно 10х чого достатньо для спостереження на середніх дистанціях
- Недоліки:
- Не знайшов