- Валерия Л***Відгук від покупця. Продавець: Ball Port. Колір: Black
Заказанный товар не соответствует по цветовой гамме и фурнитуре. Продавца- партнёра НЕ РЕКОМЕНДУЮ!. Прикладываю 3 vфото товара
- Переваги:
- ARENA
- Недоліки:
- Цвет, фурнитура
- Катерина С*** ДніпроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red-White
Це саме та якість, за яку варто платити! Замовляла в точку видачі кілька окулярів і шапочок. Обрала собі, а для вас зробила фото.
Окуляри гарні, у мене мішкувато обличчя, мені дуже підійшли. Прилягають гарно, довжина регулюється. Всі по-своєму красиві. Розетка в Дніпрі на Панікахи-ви найкращі!- Переваги:
- Очєшуєнні окуляри
- Юлія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red-White
Протестувала в басейні, в різних активних техніках. Щільно тримаються, за годину тренування жодного разу не запотіли, все чітко бачу під водою і на поверхні. Не протікають. Дякую! Рекомендую!
- Гузий Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Violet-Turquoise
Очень плохие. Протекают и давят
- Переваги:
- Недоліки:
- Все
- Белик М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red-White
Окуляри сподобались, порадив проф. Тренер саме цю модель.
- Лілія Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Купляла 29 вересня. За майже 2 місяці користування, скажу що кращих окулярів я не мала. Ідеально під мої вузькі очі, не потіють, навіть коли випадково воду всередину залила, то були максимум капельки, але скло ніяк не потіло. В них все прекрасне. Рекомендую однозначно
- Переваги:
- Усе
- Алла Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Violet-Turquoise
Перше враження від окулярів в воді - клас, ці точно не будуть протікати. Але буквально за хвилини три зрозуміла, що радію зарано. Матеріал резинкий так впивається в очні ямки, що буквально одразу починає боліти очниця і дуже швидко голова. Відрегулювати цей момент неможливо. Спускати резинку немає сенсу, тому що ці окуляри тримаються реально і без неї, самі окуляри ну дуже сильно присмоктуються до шкіри, буквально впиваються як піявки. Якщо ж не сильно притискати, то вони просто не виконують свій функіонал і починають через метрів 25-50 протікати, що логічно. В мене за життя було з десяток окулярів для плавання - але такий неприємний ефект вперше. Не знаю чи це особливість моделі, чи вони мені не підходять за формою обличчя. Все тренування намагалась врегулювати цей натиск, проте марно. Дуже шкода.
- Переваги:
- Не протікають, тримаються міцно, навіть при не сильно затягнутій резинці. Повний огляд.
- Недоліки:
- Занадто сильно давлять на очницю.
- Валерия Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Violet-Turquoise
Очки для woman просто чудесные, довольна покупкой
- Переваги:
- Лёгкие, хорошие затяжки
- Андрій К***
не протікають,