- ЭлинаВідгук від покупця. Продавець: ladybug. Об'єм 1 шт: 250 мл
Чудовий засіб. Гарно відіправ пуховик
- Переваги:
- Все як зазначено на етикетці
- Продавець ladybug
Добрий день!
Щиро дякуємо Вам за відгук!
- Капшук Т***Відгук від покупця. Продавець: ladybug. Об'єм 1 шт: 250 мл
Товар гарний відправник не відповідально поставився до пакування.
- Переваги:
- Відіправ все що я хотіла
- Недоліки:
- Погане пакування. Кришка тріснула і третина засобу вилилася у пакет пакувальника.
- Продавець ladybug
Доброго дня! Дякуємо за звернення. Нажаль ці засоби ідуть без коробки. Ми подумаємо, як можна покращити пакування.
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Eholov
Наче все ок. Пух не збився
- Пліхівська О***Відгук від покупця. Продавець: Eholov
Чудовий засіб, задоволена ним на всі 100%. Прала куртку з натуральним пухом. Як результат: куртка чиста, пух не склеївся. Спочатку, коли ще куртка була мокрою, пух був в комочках. Але, після висихання та струшування, пух розійшовся досить легко. Рукава випралися добре, навіть без попереднього запирання. Засіб вартує своїх коштів.
- Переваги:
- Добре пере, пух не склеює
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Eholov
Доставлений товар відрізняється від товару в описі (назва товару, дизайн упаковки)
Додаю фото того, що прийшло.
Магазину варто не вводити споживачів в оману , а розмістити правильний опис товару на сайті….- Продавець Eholov
Вітаю. Засіб який ви отримали з самої свіжої партії яку ми отримали. Раз на декілька років виробник міняє дизайн упаковки і ми просто не встигли замінити фото. В середині флакону знаходится саме те, що ви замовляли, тому максимально низький відгук на товар не дуже обгрунтований.
- Продавець Eholov
Також, ви можете зайти на офіційний сайт виробника та подивитися який саме зараз актуальний дизайн упаковки посилання
- Юлія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл
Класний засіб для прання,куртки після прання виглядають гарно.
- Недоліки:
- Не знайшла
Добрий день. Дякуємо за ваш відгук!
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Top Buyer. Об'єм 1 шт: 250 мл
Я пере пуховки дуже давно, ще коли було кря-кря і нічого іншого, але такого від'ємного засобу ще не зустрічала, не рекомендую
- Переваги:
- Не знайшла
- Недоліки:
- Не працює від слова зовсім, з пуховки після прання стікала брудна вода і залишився запах від цигарок
- Продавець Top Buyer
Доброго дня! Рекомендуємо не просто наносити на пуховик, зверніть увагу на інструкцію користування товаром ,дякуємо за звернення!
- Сергій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Eholov
Абсолютно нічого не допомагає цей засіб!!!
- Продавець Eholov
Доброго дня. Нам дуже шкода, що виникла така ситуація. Придбаний Вами товар користується великим попитом, покупці дуже задоволені і таких ситуацій ще не виникало, на що вказують відгуки інших покупців. Можливо ви не дотримались інструкції при використанні, чи було неправильне дозування засобу? Підкажіть, як саме ви використовували засіб і що прали?
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Eholov
Це диво засіб, пух після прання рівномірно був по пуховику розподілен, я в захваті
- Клим С***Відгук від покупця. Продавець: Eholov
Чудовий засіб! Прала білий пуховик, все відіпралося. Відповідає своїм характеристикам.
- Переваги:
- Гарна якість прання
- Недоліки:
- Дорога ціна
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Eholov
Не залишає розводів, добре пере.
- Анастасия Р***Відгук від покупця. Продавець: Eholov
Дуже задоволена. Гарно пере як ковдри, так і куртки зимові. Висихає, і вуаля - як нова річ. Після прання відчувається приємний, тонкий запах. Рекомендую.
- Наталія О*** ЛисихВідгук від покупця. Продавець: Eholov
Якісна рідина для прання рухових виробів.
- Юлія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Eholov
Протягом останніх 3х років регулярно користуюся цим засобом. З ним забула, що таке хімчистка пухових виробів.
- Переваги:
- Добре пере, не злипається пух.
Не потрібно використовувати тенісні кульки при пранні - Недоліки:
- Не дуже економний
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Eholov
Результат перевершив очікування. Стара пухова ковдра стала як нова.
- Переваги:
- Результат прання.
- Недоліки:
- Ціна трішки кусається.
- Вікторія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Up Shop
Средством осталась довольна. Остирал полностью пуховик от пятен и мелких загрязнений.
- Недоліки:
- сильный неприятный запах