Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Натуральна індійська хна Chandi із комплексом лікувальних трав (2405106641)

Оцінка користувачів 4.33/5
  • Олена Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Pani-market

Я фарбуюсь хною вже багато років , ця хна найгірша з усіх які я пробувала вона зовсім не фарбує …Я нікому її не раджу результат фарбування нульовий

Недоліки:
    Не фарбує зовсім
  • Ольга Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Pani-market

Не перший раз замовляю. Якісна хна. З-за алергії не можу використовувати краску для волосся. Ця хна гарно зафарбовує сивину і не змивається з волосся.

• Продавець  Pani-market

Ольга, щиро дякуємо за довіру! Дуже раді, що хна вам підходить і дарує гарний колір без шкоди. Нехай волосся буде здоровим і красивим щодня!

• Кристина
    Відгук від покупця. Продавець: Pani-market

Добре зафарбовує волосся. Не притримуюсь інструкції щодо фарбування, одразу розводжу водою і фарбуюсь, бо не вистачає часу ще 2 години чекати додатково,поки хна настоїться. Колір виходить гарний мідно-рудий, насичений.

• Оля К***

Доброго дня. Скажіть, будь ласка, який у вас колір волосся? Чи вийде пофарбувати темно-коричневий колір в рудий?

• Надія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Pani-market

Ця найкраще мені підійшла з яких я пробувала, вона дійсно руда без червоного відтінку.

Переваги:
    Гарно закрашує сивину.
  • Олександр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Pani-market

Замовляв для мами, вона ще з молоду користується басмою та хною. Мама дуже задоволена! Не сушить шкіру та волосся! Укріплює корені волосся! Якість відмінна!
    Щодо кольору та відтінку... Є гарна інструкція в упаковці, все по класиці, хто користується той знає.
    Рекомендую товар та продавця!

Переваги:
    Натуральний продукт!
    Недоліки:
    Не виявлено.
    • Продавець  Pani-market

Олександр дуже вдячні за Ваш позитивний відгук. Мама це святе і це дуже важливо, що вона задоволена.

• Олександра Г***

Насичений колір.

Переваги:
    Якісна, гарно фарбує волосся
    Недоліки:
    не має
    • Ірана Л***

Який кінцевий відтінок виходить?