Відгуки покупців про Дошка для прасування Eurogold 22438P
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: thm. Колір: Різнобарвний
Придбала цю дошку для прасування. Дошка - чудова! Легка, стійка, дуже зручно, що є подовжувач. Попередня у мене була німецька дошка Leifheit, але вона зламалася після багатьох років експлуатації. Поки не бачу особливих відмінностей у якості чи дизайні. Головне у дошці Euro gold - вона українського виробника, що дуже важливо зараз, в умовах війни. Ціна приємна також. Із недоліків - продавець не попереджав, що колір буде відрізнятися, але колір інший (вівці на сірому тлі). На щастя так само гарний колір та малюнок, тому повертати не буду.
- Переваги:
- Українського виробника, якісна, зручна.
- Продавець thm
Дякуємо Вам за відгук!
- Юлія Р***Відгук від покупця. Продавець: EGI. Колір: Сірий
Чудова зручна дошка, повністю задоволена її покупкою
- Продавець EGI
Дякуємо за Ваш вибір та чудовий відгук! Раді, що прасувальна дошка Вам сподобалася. Нехай покупка буде практичною та довговічною у користуванні!
- Ярослав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний
Все добре,подобається.
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Не має
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний
Головними критеріями вибору прасувалки були стійкість і більш-менш якість конструкції. Хотіла взяти щось простіше і дешевше, бо ані подовжувача, ані розетки, ані супер чохла мені не треба. Але передивившись всі дешевші і простіші моделі, перечитавши відгуки, виявилося, що всі вони мають купу негативних відгуків саме щодо конструкції. Замовила наложним платежем, бо і тут знайшла багато відгуків про дефекти. Прасувалка прийшла ціла, без будь-яких дефектів, стійка. Якість рівня «краще з поганого»: метал тоненький, розкладний механізм сумнівний. Не знаю, скільки прослужить в режимі постійного розкладання, але на момент отримання претензій не має.
Дякую Розетці за швидку доставку.
Представник постачальникаДякуємо за змістовний відгук! Раді, що прасувальна дошка виправдала Ваші основні очікування щодо стійкості та якості, а також прибула без жодних дефектів. Ваші зауваження стосовно конструкції та механізму складання для нас дуже цінні - ми обов'язково передамо їх команді, яка працює над удосконаленням виробів. Бажаємо Вам комфортного користування!
- Андрей З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний
Купил данную гладильную доску. При получении в точке выдачи на такой момент даже не обратили внимание, так как все было упаковано в пленку. Дома обнаружили сломанное крепление на комплектном удлинителе.
- Переваги:
- Симпатичная, нетяжелая
- Недоліки:
- Сломанное крепление на комплектном удлиннителе
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Рекомендуємо звернутися до служби підтримки для вирішення питання.
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний
Чудова дошка для прання сподобалось рекомендую
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за високу оцінку нашого товару. Нам дуже важливо, що Ви залишилися задоволені.
- Игорь Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний
Дошка непогана, але відсутня підставка для праски, не рекомендую так як праску нема куди покласти коли ти прасуєш речі
- Переваги:
- Дошка непогана
- Недоліки:
- Підставка для праски відсутня
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що поділилися своєю думкою. Звертаємо увагу, що дана модель оснащена підставкою для праски, яка є частиною конструкції дошки. Сподіваємося, що після ознайомлення з усіма функціями дошка буде зручною у використанні.
- Алла П***Відгук від покупця. Продавець: EGI. Колір: Сірий
Все чудово! Рекомендую!
- Продавець EGI
Дякуємо за відгук і рекомендацію! Раді, що Ви задоволені прасувальною дошкою. Бажаємо комфортного користування!
- Павло К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний
Дошка супер
Представник постачальникаДякуємо за довіру до продукції Eurogold!
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: EGI. Колір: Сірий
Якісний товар. Рекомендую!
- Продавець EGI
Щиро дякуємо за високу оцінку нашої продукції та за рекомендацію!
- Інна П***Відгук від покупця. Продавець: EGI. Колір: Сірий
Сподобалась дошка! Легка. Сподобався вибір висоти дошки. Раджу...
Дякую за швидку доставку!- Продавець EGI
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що прасувальна дошка сподобалась. Приємно чути, що Ви оцінили легкість, регулювання висоти та швидку доставку. Користуйтеся із задоволенням!
- Віталія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний
Хороша доска, стійка, легко регулюється висота
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Раді, що Ви оцінили її стійкість та зручне регулювання висоти. Нехай користування дошкою буде комфортним і приносить лише позитивні враження!
- Марія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний
Прекрасна дошка! Широка, зручна по висоті, легко складається, розетка і тримач для шнуру від праски роблять прасування легким і з задоволенням! Дякую!
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за такий теплий відгук. Нам дуже приємно, що Ви оцінили її широку поверхню, зручне регулювання висоти та практичні додаткові елементи - розетку й тримач для шнура. Бажаємо, щоб прасування й надалі було легким та комфортним!
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: EGI. Колір: Сірий
Хороша дошка
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний
Супер.жене понравилась
Представник постачальникаДоброго дня! Нам важливо, щоб кожен наш товар приносив радість і комфорт у побуті. Дякуємо за довіру до продукції Eurogold!
- Ірина З***Відгук від покупця. Продавець: EGI. Колір: Сірий
Ціна-якість дуже приємна! Прасувальна дошка відповідає заявленим характеристикам. Мене дуже порадувала
- Продавець EGI
Доброго дня! Дякуємо за довіру до бренду Eurogold! Ми прагнемо робити товари якісними та зручними для щоденного використання.
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний
Чудово!
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро дякуємо за відгук! Нам приємно знати, що наші товари виправдали Ваші очікування.
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний
Хорошее качество
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за довіру до нашого бренду!
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: EGI. Колір: Сірий
Дошка суперська, саме таку я й хотілаБула гарно запакована
- Переваги:
- Солідно виглядає, лаконічний дизайн, стійка,легко складається.
- Продавець EGI
Доброго дня! Щиро дякуємо за такі теплі слова! Нам надзвичайно приємно, що Ви залишилися задоволені.
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний
Мені все сподобалось. Розгортання і згортання за декілька секунд. Якість чудова
- Переваги:
- Зручний і якісний
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за такий позитивний відгук! Приємно знати, що користування приносить лише задоволення
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: EGI. Колір: Сірий
Дуже гарна дошка. Дуже зручна в використанні, надійно фіксується.
- Продавець EGI
Доброго дня! Дякуємо за високу оцінку! Нам важливо, щоб наші вироби дарували задоволення та були надійними у використанні.
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: EGI. Колір: Сірий
Дошка відповідає дійсності як на фото.Колір барашки.Ризетка шнур тримач для проводу присутній.
- Переваги:
- Легка,зручна для виставлення висоти рукоядкою
- Павло П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний
Гарна, практична. Широка. Рекомендую.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук! Раді, що дошка Вас влаштовує та добре служить у користуванні. Ваш відгук та рекомендація допоможе іншим покупцям зробити правильний вибір. Дякуємо за довіру до продукції Eurogold!
- Роман М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний
Класна дошка, не очікував що буде така хороша якість. Воно навіть по вазі відчувається , дошка стійка та міцна. Надійний механізм складання/розбирання. Прийшла добре запакована.
- Переваги:
- Міцність
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук! Ми щиро раді, що дошка Вам подобається і зручна у користуванні. Цінуємо, що відмітили переваги. Ваш відгук допоможе іншим покупцям зробити правильний вибір. Дякуємо за довіру до продукції Eurogold!
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний
Сама по собі дошка класна, якщо рівна підлога, то стоїть як вкопана, дошка регулюється по висоті, розетка і тримач для шнура праски супер опція, я задоволена покупкою
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук! Ми щиро раді, що дошка Вам подобається і зручна у користуванні. Цінуємо, що оцінили регулювання висоти та додаткові опції — Ваш відгук допоможе іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Федір М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний
Дуже добре
Представник постачальникаДоброго дня! Раді, що наш товар Вам сподобався! Гарного користування!
- Наталья Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний
Доска хорошая. Другой рисунок, не как на фото. Но тоже красиво. При распаковке аккуратно снимать нужно защитную плёнку, чтобы не повредить поверхность доски.
- Переваги:
- Цена и удлинитель.
- Недоліки:
- Немного шатается, но не критично.
Представник постачальникаДоброго дня! Раді, що Ви залишилися задоволені покупкою! Ваші відгуки допомагають нам ставати кращими.
- Микола М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний
Доска хорошая, но розетка с удлинителем оторвана от доски. В отделении Розетки распаковывать не стали, обнаружили дома, когда сняли защитную пленку.
- Переваги:
- Недоліки:
- Оторвана розетка с удлинителем
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук і перепрошуємо за ситуацію, що склалася. Нам дуже шкода, що прасувальна дошка надійшла з пошкодженою розеткою. Рекомендуємо звернутися до служби підтримки для вирішення питання.
Представник постачальникаДоброго дня! Нам шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Для вирішення питання, будь ласка, зверніться до служби підтримки.
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний
Отличная гладильная доска за свои деньги, прочная конструкция, приятная поверхность. Удобный удлинитель для провода
- Андрій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний
На перший погляд і початок користування нічим не поступається закордонним зразкам, лише дуже слабке кріплення розетки.
- Переваги:
- Вартість
- Недоліки:
- Слабке кріплення розетки
Представник постачальникаДоброго дня! Раді, що прасувальна дошка виправдала очікування за якістю та функціональністю і дійсно не поступається закордонним аналогам - це підтверджують і інші користувачі. Ми прагнемо забезпечити найкращу якість і вже передали Ваше зауваження відповідному відділу.
- Олена У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний
Всім рекомендую!
- Переваги:
- Український виробник
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня! Нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені. Гарного користування!
- Александра К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний
Понравилась, рекомендую
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що дошка вам сподобалась і що вона виправдала очікування. З повагою, Eurogold!
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний
Дошкою дуже задоволені ,якість на вищому рівні ,дуже радує те що це український виробник !рекомендуємо!
- Переваги:
- Всі
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що дошка вам сподобалась і що вона виправдала очікування. Ми докладаємо зусиль, щоб продукція була якісною, зручною та доступною за ціною. Бажаємо вам приємного користування! З повагою, Eurogold!
- Антоніна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний
Дуже зручна
- Переваги:
- Подовжена резетка
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня! Раді, що наш товар вам сподобався! Гарного користування! З повагою, Eurogold!
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний
Устойчивая гладильная доска. Очень лёгкая и компактная, удобно хранить в шкафу. Немножко хлипкая розетка , но не критично
- Переваги:
- Лёгкая, устойчивая
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за зворотний зв’язок! Ми цінуємо вашу думку і завжди прагнемо покращувати нашу продукцію. Ваші зауваження вже взяті до уваги!
- Ступак С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний
Все супер, доволі стійка до перекидання