Відгуки покупців про Маска для снорклінгу Easybreath L/XL Блакитний (50500001)

Оцінка користувачів 4.5/5
на основі 4 відгуки
  • Відгуки про товар продавця Friendly Group
  • Олег Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Friendly Group. Колір: Рожевий

Маску обирав за принципом найменшої ціни, як виявилось, не пошкодував. Вона великого розміру, але чудово підійшла для доньки 12 років, бо ґумки регулюються. В комплекті- ущільнювач трубки та болт для екшн камери.

Переваги:
    Гарна ціна та стандартна якість.
    • Продавець  Friendly Group

Олег, дякуємо Вам за зворотній зв'язок і приємний відгук! Нам дуже важливо знати, що наші покупці задоволені нашими товарами.

• Яна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Чорний

Добрий вечір замовляла маску Easybreath Black, випробувавши її при плаванні була розчарована тому що виявила брак в області підборіддя між резинкою та пластиком отвір через яку буквально за секунду набирається вода. Як проводиться повернення або обмін?

• Продавець  WASHOPIK

Доброго дня, Яна! З Вами зв'яжеться менеджер для вирішення питання.

• Продавець  WASHOPIK

Маска дійсно виявилась бракована, при відправці не помітили. Просимо вибачення за незручності. Одразу провели заміну, як і обіцяли. Нам приємно, що Ви залишились задоволені товаром і нашим обслуговуванням. Користуйтесь маскою на здоров'я!

• Юрий О***
    Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Чорний

Давно о такой мечтал!, и вот за пару недель до отдыха на море я решил сделать себе подарок, представьте какое было мое разочарование когда при погружении под воду маску стало заливать водой(, причем именно из клапана(шарик) который должен перекрывать доступ воды в саму маску, теперь не знаю что с этим и делать, как сторонний продавец на розетке эта компания не положила ни чек, ни гарантийный талон при отправке...., к их чести надо сказать, что через неделю после продажи они мне звонили и интересовались доволен ли я покупкой?, но на тот момент я ещё не был на море и тест драйв маски не провёл (

Переваги:
    Сделана из качественных материалов, сама маска без дыхательной трубки хорошо прилегает к лицу и не пропускает воду.
    Недоліки:
    Дыхательная трубка и клапан( шарик) не перекрывает доступ воды, в следствии чего при погружении на дно маску заливает водой!
    • WASHOPIK

Спасибо, Юрий, за отзыв, нам важно Ваше мнение о товаре. Возможно в данном случае есть заводской брак самого клапана. С Вами связывался менеджер для решения вопроса.

• Рудь О***
    Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Чорний

Маска сподобалася, брав на подарунок.
    Чудово видно під водою. Однак як не намагалися, трохи протікає.

Переваги:
    Красива, стильна, хороший подарунок.
    Недоліки:
    Трішки протікає
    • WASHOPIK

Спасибі, Олексій, за Ваш відгук!
      Для усунення протікання потрібно щільно підлаштувати маску під обличчя, для цього після одівання її потрібно відтягнути від обличчя та приставити так, щоб еластична частина не загнулась всередину. Потім потрібно затягнути ремінці. Важливим також є підбір розміру.