Картка Rozetka

Відгуки покупців про Журавлина в'ялена Україна 500 г

Оцінка користувачів 4.75/5
  • Відгуки про товар продавця EcoTopStore
  • Светлана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoTopStore. Загальна вага: 500. Упаковка: Крафтовий папір

все добре

• Костянтин І***

Все супер

• Богдан К***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoTopStore. Загальна вага: 1000

Хороша, якісна досить солодка. Можна їсти спокійно без цукру.

Переваги:
    Якісна.
    Недоліки:
    Вона вже з цукром.
  • Марина С***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoTopStore. Загальна вага: 200. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock

Свіжа, з кислинкою. Сподобалась

Переваги:
    Смачна
  • Анжеліка К***

Класна та свіжа

• Олена К***

Гарна на вигляд і смак. Мабуть екологічна бо з Канади Краще за всю що купувала раніше.

Переваги:
    не засолодка, з кіслинкою
  • Сергій Б***

Смачна.

Переваги:
    Мягка
    Недоліки:
    Не має
  • Борис
    Відгук від покупця. Продавець: Immune protection. Загальна вага: 250. Упаковка: Вакуумна упаковка

На фото і в описі вказано, що журавлина має бути у вакуумній упаковці. По факту - ні. Навіщо вводити в оману покупців?

Переваги:
    Звичайна в'ялена журавлина
    Недоліки:
    Реальний товар не відповідає фото
    • Продавець  Immune protection

Добрий день, Борисе! Дякуємо, що звернули нашу увагу на цю невідповідність. Нам щиро прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань. Для нас дуже важливо, щоб інформація на сайті повністю відповідала товару, який отримує покупець.

Ми вже передали Ваше зауваження відповідальному відділу для перевірки опису та фотографій товару. Якщо дійсно була допущена неточність, ми обов'язково її виправимо, щоб не вводити в оману наших клієнтів.

Дякуємо Вам за зворотний зв'язок і перепрошуємо за неприємний досвід. Ваші зауваження допомагають нам ставати кращими.

• Анна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Корисності від Бузі. Загальна вага: 250. Упаковка: Дой-пак

Смачна журавдина, не пересущена, не кисла. В міру сододка з легкою кислинкою.

Переваги:
    Смак та ціна
    • Продавець  Корисності від Бузі

Анна, дякую за відгук!)

• Ирина М***

Рекомендую

Переваги:
    Дуже смачна, свіжа

Дякуємо за відгук!

• Дмитро С***
    Відгук від покупця. Продавець: Immune protection. Загальна вага: 250. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock

Якісний і дуже смачний.

Дякуємо за відгук!

• Федір
    Відгук від покупця. Продавець: Корисності від Бузі. Загальна вага: 500. Упаковка: Дой-пак

Якісний товар в чудовому упакуванні.

• Лолита М***
    Відгук від покупця. Продавець: Корисності від Бузі. Загальна вага: 1000. Упаковка: Дой-пак

Доставкой довольна, очень отзывчивый продавец, товар хороший.

• Продавець  Корисності від Бузі

Лолита, спасибо большое за отзыв! Будем рады обслужить Вас еще.

• Олена С***

Смачна, соковита з кислинкою ягода. Рекомендую!

Переваги:
    Дуже корисна ягода!

Дякую дуже за відгук!

• Науменко П***
    Відгук від покупця. Продавець: Immune protection. Загальна вага: 500. Упаковка: Вакуумна упаковка

Все просто чудово.Смак бомбезний.

• Іванна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Yorswet. Загальна вага: 1000. Упаковка: Поліетиленовий пакет

В описі заявлено, що журавлина сушена. Саме таку шукала. Але журавлина прийшла в'ялена, дуже солодка. Я не уявляю як з неї готувати чай.

Переваги:
    Швидкість доставки, пакування
    Недоліки:
    В'ялена, не суха.
    • Продавець  Yorswet

Добрий день, Іванна! Вибачте, що ми допустили помилку в характеристиках. Помилку ми вже усунули. Даруємо вам знижку на наступне замовлення 10%. Чекаємо Вас за наступними покупками смачненького!