Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Розкладушка посилена НАТО UA для військових з меблевої тканини у чохлі 1900х650х450 мм NATO/E

Оцінка користувачів 4.2/5
  • Ігор Г***
    Відгук від покупця. Продавець: HIMAGS

Отримав 23.03. Видно, що робиться в гаражі, але метал наче міцний, тканина великої довіри не викликає. Побачимо як поведе себе далі, перша ніч витримала, я 115 кг

Переваги:
    Профіль добротний
  • Володимир Л***

Розкладачка непогана.

Переваги:
    Міцна.
    Недоліки:
    Хитається впред-назад і при цьому скрипить.
    • Продавець  HIMAGS

Дякуємо за зворотній зв'язок. Зауваження передав на наше виробництво.

• Влад М***
    Відгук від покупця. Продавець: HIMAGS

Вибір впав на цю розкладачку через попередній досвід використання (але не своєї). Сподобались надійність та зручність, і габарити.
    Тому замовив саме таку. Під час замовлення надіслав повідомлення продавцю з проханням перед відправкою перевірити якість.Мені відповили що обов'язково це зроблять. Прийшла за добу після замовлення. Перевірка показала що все в порядку. Гарний метал. Пофарбовано гарно. Для тих хто хоче придбати саме таку, треба зважати на вагу. Всеж таки досить не мала. Але це компенсується надійністю.

Переваги:
    Надійність, зручність. Під час постійних переїздів, у вас завжди із собою спальне місце.
    Недоліки:
    Я не знайшов. Для тих хто боїться важких речей, раджу взяти до рук 11 кг ваги і зрозуміти, чи влаштовує то вас
    • Продавець  HIMAGS

Доброго дня. Дякуємо Вам за відгук. Виробляємо розкладачки вже більше року і сподіваємося, що нашим хлопцям на передовій на них комфортно відпочивати. Разом наближаємо нашу перемогу!

• Павло З***

Топова розкладачка.
    Дуже крутий продавець. Дякую!

Переваги:
    Дуже оптимальна ціна. Повірие не пожалкуєте
  • Евгений Ш***

Проблему вирішено

Подивився на рекламне відео, там все гарно було, та ще й позитивний відгук був один єдиний, що ліжко ідеальне без недоліків. Спокуслива ціна, навіть трохи нижча ніж у конкурентів. Прийняв рішення купувати, бо вже холодно на підлозі спати. Замовлення, швидко опрацювали та відпоавили.

Переваги:
    Недоліки:
    Отримав розкладачку й залишився не задоволений якістю, аби знав, що так станеться, - то не купляв би. По-перше: ліжко все з обідраною фарбою, як хтось користувався раніше до мене. Якість фарбування на
    • Продавець  HIMAGS

Працюючи в умовах постійного відключення електроенергії в нашому виробництві можливі!деякі недоліки в якості товару .
      Всі проблеми, якщо вони і виникають ми готові вирішити відразу і за свій рахунок.
      Тому і покупцеві відразу було запропоновано заміну розкладачки на іншу. Наразі він подякував за нашу відповідь і зараз чекаємо від нього зворотній зв'язок на відправку.

• Валерій А***
    Відгук від покупця. Продавець: HIMAGS

Зателефонували й відправили буквально через годину після замовлення. Ліжко зроблено на совість: міцна металева профільна труба, посилені шви. Рекомендую

Переваги:
    Міцність, українське виробництво
    Недоліки:
    Не знайшов, хоч і намагався)
    • Продавець  HIMAGS

Дякуємо Вам за позитивний відгук. Як можемо працюємо заради перемоги, виробляючи якісні ліжка для наших захисників. Сподіваєн, що наші розкладачки будуть Вам служити і в мирний час в найближчому майбутньому!
      Все буде Україна!!