Відгуки покупців про Вологий корм для кошенят Club 4 Paws в желе з індичкою 80 г (4820215364263)
- Олексій Л***Відгук від покупця. Продавець: Animal_Life_Form. Кількість в упаковці: 1
- Продавець Animal_Life_Form
Дякуємо за високу оцінку!
- Рита Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Быстрая доставка по хорошей цене!
- ЛЮДМИЛА Л***Відгук від покупця. Продавець: ХвістоЛапи. Кількість в упаковці: 24
Замовляла вдруге, першого разу переплутали корм, але ми розібрались і мені надіслали товар, що замовляла. Цього разу все ідеально, швидко відправили і вже мій муркотун встиг поласувати. Дякую вам за вашу працю.
- Продавець ХвістоЛапи
Дякуєм і вам !!
- Володимир Г***Відгук від покупця. Продавець: Animals. Кількість в упаковці: 24
Надіслали корм для дорослих котів замість корму для кошенят. Написав продавцю, реакції жодної. Не рекомендую до співпраці даного продавця.
- Переваги:
- Недоліки:
- Продавець
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Все супер!
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Завжди брав корм цієї марки. Тому і зараз не вагався.
Єдине ,де хвилювався, то це, що я ніколи не брав корм для маленьких кошенят.
А також , що мій пухнастик 2 тижня їв тільки сухий корм.
Тому і перша його реакція була( передбачувана) : понюхав - і пішов"
Але згодом, коли він ходив пити воду , то почав помаленьку істи і все з'їв.
Саме цікаве , було наступного дня, коли прийшов час, кормити кошеня. Я насипав, як завжди сухий корм, змінив воду тощо.
Кошеня підійшло істи сухий корм... , але зупинилось..., подивилось на те місце де вчора була мисочка з вологим, і почав жалісно просити.
За весь той час , що він у мене, він так не нявчав.
Тому , тепер не зрозуміло , чи хватить нам на місяць цієї упаковки.- Переваги:
- Співвідношення "якість-ціна"
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Товар отличный. Котенку нравится
- Швець Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Зазвичай беру такий же з куркою, але цього разу не було в наявності тож взала цей з індичкою. Боялась що киці може не зайти, але дарма. Кішка без породи віком 2 місяці топче з великим задоволенням) Дуже дякую за гарну ціну та швидку доставку!
- Переваги:
- Ціна, коту дуже смачно
- Ермолова Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Корм очень нравится моему котенку. Желе густое. Берём не первый раз.
- Переваги:
- Особенно нравится цена со скидкой.
- Олекса З***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1
У цілому корм їстівний, але без особливого інтузіазму. Корм швидко пропадає у теплому приміщенні.
- Переваги:
- Недоліки:
- Котик не схвалює
- Крістіна І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Ест с удовольствием
- Вера П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Моим двум котейкам очень нравится, уплетают на ура
- Переваги:
- Наверное вкусный, котятам нравится
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1
Корм приехал хорошо упакован. Не повреждён. Срок годности свежий.
- НаталяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Хороший корм. Котенок ест прекрасно. Но я поняла, что ему больше нравится не в желе, а в соусе, пожиже.
- Светлана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Нашей кошечке 5 месяцев, ест с удовольствием.
- Переваги:
- Кусочки среднего размера, на вид и запах приемлемо.
- Недоліки:
- Пока не знаю.
- Юлия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Нормальный корм, но запах изменился, неприятный стал
- Недоліки:
- Запах
- Олена
Поддерживаю. В последнее время очень часто попадаются паучи со специфическим запахом - вроде индейка/курица подгорела (
Коты такое не хотят есть( ждут нормальную еду.
Представник брендуДоброго дня.
Ми хочемо допомогти вам розібратись у цій ситуації.Будь ласка, зверніться на Гарячу Лінію виробника-компанії «Кормотех» за номером 0800503603. У голосовому меню оберіть кнопку 4 («Скарги і пропозиції») та дочекайтесь з’єднання з оператором. Це найшвидший спосіб зареєструвати ваше звернення. Після реєстрації вашого запиту інформацію буде передано у Відділ контролю якості для детальної перевірки. На ваше звернення вам нададуть зворотній зв'язок за номером, з якого ви телефонуватимете.
- Саріков А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Гарний склад, кіошенята що у мене що у друзів його дуже полюбляють! має приємний але не виражений запах! головне що кошакам подобається!
- Переваги:
- гарний склад, та запах!
- Недоліки:
- немає!
- Сергій К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Мій котик і раніше не дуже охоче сроживав цей корм, завжди трохи залишав в мисці. Останнього разу купив в іншому місці по акції, так мій малий зовсім відмовляється його їсти. Чи то загалом якість корму сильно знизилася, чи то відрізняється партія від партії. Бажання купляти цей корм знов відсутнє.
- Переваги:
- Не бачу
- Недоліки:
- Описав вище
Представник брендуВітання! Коти знатні гурмани, їхні смакові вподобання можуть змінюватись впродовж життя. Комусь з них може смакувати корм з лососем, і зовсім не подобатись з куркою, і навпаки. Саме тому кількість смаків котячого корму у рази перевищує кількість позицій у лінійках кормів для собак. Пам'ятайте, новий корм необхідно вводити у раціон улюбленця поступово впродовж 7-10 днів, аби уникнути шлункових розладів. Обирайте те харчування, яке найбільше до вподоби вашому чотирилапому другу.
- АлексейПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Очень даже неплохо. Корм совершенно точно стоит своих денег. За адекватную стоимость получаем отличный состав.
- БогданаПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Отличный корм, кот от него в восторге, рада покупке.