- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: Mr. Doni. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Покупав для відстеження пульсових зон та тренінгу расходу калорій для спортзалу. Годинник дозволяє обрати тип заняття для детального збору даних під час цього самого заняття. З моїми налаштуваннями (частота заміру пульсу - раз на хвилину і т.п.) заряду вистачає приблизно на 2 тижня. Перед душем годинник не знімаю - проблем з водостійкістю на маю. Також є аппка (zepp), котра дозволяє агрегувати дані з цього годинника та ксяомі ваг.
Звик використовувати свій телефон в беззвучному режимі, тому вібрація годинника при вхідних для мене стала приємним бонусом.
Годинником задоволен. - Эдуард М***Відгук від покупця. Продавець: Mr. Doni. Колір корпусу: Lilac. Колір ремінця: Lilac
Отличный за свою цену
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue
Купила рік назад , дуже задоволена!!! Стильно , красиво і інформативно!! Підкреслить ваш стиль і допоможе слідкувати за вашим здоров'ям)))
- Продавець WOWS
Оксано, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Приємного користування!
- КонстантинВідгук від покупця. Продавець: BigSmile
Все добре.
- Переваги:
- Тиждень тримають заряд
- Недоліки:
- З обмежень - нема можливості відповісти на телефон з часів
- Светик Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.1. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Користуюсь майже рік все чудово працює, батарея тримається довго до місяця, якщо не користуватися функціями
- Переваги:
- Батарея
- Недоліки:
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.1. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Все подобається, дзвінки, повідомлення, тренування, все є, великий екран
- Переваги:
- Батареї вистачає на довго, користуючись 11-12 днів, залишилось 37% заряду
- Валентина З***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue
Годинник чудовий, все працює відмінно, я дуже задоволена
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.1. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Користуюсь 2 дні, все чудово. Годинник подобається. Легке налаштування. Це топ за свої гроші
- Недоліки:
- Є все необхідне та дуже добре тримає заряд
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.1. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Чудовий годинник
- Переваги:
- Стильний і легенький, багато функцій
- Недоліки:
- Пластмасовий корпус
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.1. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Не проробили і 2 місяці. Потух екран і не реагує навіть на заряджання і включення.
- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- Ніколи не буду трати цю продукцію і не раджу купляти цю модель годинника . НЕ ЯКІСНА ПРОДУКЦІЯ
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.1. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Бомба
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір ремінця: Pink
Швидко відправили , беру на подарунок
Коробка запакована і не помʼята
Все працює)- Продавець WOWS
Марина, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Віталій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.1. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Усе згідно опису. Відразу підключився і оновився до останньої версії програмного забезпечення. Дуже багато функцій. Приємні на вигляд та дотик.
- Переваги:
- Чудовий вигляд та багато функцій.
- Недоліки:
- Нема.
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.1. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
якшо чесно - то оцей годинник мені порадив побратим, сказавши, шо будильник тут розбудить у будь-якому стані своєю вібрацією. не збрехав - навіть після 2 годин сну на день від цієї вібрації усе одно прокидаєшся)) усе інше - на висоті і навіть більше як для товару у цій ціновій категорії
- Переваги:
- усе добре
- Недоліки:
- поки не знайшов
- Виталий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.1. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Купив дружині подарунок. Замовлення № 778495262
Приїхав годинник, все добре. Попрацювали два дні, поки був заводський заряд. Поставили на зарядку - не заряджаються.
Відправили на повернення. Але замість того, щоб обмінять напротязі 14 днів за законом, товар прайняли на гарантійне обслуговування. Номер акту прийому АК855760.
Годинник все 10 днів у сервісі, а зі мной жодного разу ніхто не зв'язався стосовно обміну, ремонту, або поверненню коштів.
Дуже засмутив сервісний відділ.- Переваги:
- Гарні, красиві
- Недоліки:
- Не заряджаються
- Дмитрий О***
Аналогічна ситуація
- Сергей К***
Почитайте Закон , повернення за 14 днів тільки для нового товару, який не був у вжитку
- Дмитрий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.1. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue
Отличные часы. Брал на подарок.
Работают супер без нариканий.- Переваги:
- Цена, качество, стиль.
- Недоліки:
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.1. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Годинник купував на подарунок дружині. Їй сподобалось. За свої гроші я вважаю це гарний гаджет, функціонал влаштовує. З ІOS ніяких проблем не виникає.
- Переваги:
- Ціна/Функціонал
- Недоліки:
- Не знайшов
- Андрій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.1. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Годинником задоволений. Підключені не усі функції, заряд вже тримає 18 діб, подивимось на скільки вистачить.
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.1. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue
Купив з блакитного коліру. Як сказала моя жінка "так собі" колір. А мені усе одно, не чорний. Я задоволен. Заряд тримає довго, хоча я не вмикаю усі функції. Тільки кроки.
Як говориться "must have".- Переваги:
- Легкий, зручний, купа функцій.
- Недоліки:
- Пфффффф.
- Финей Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.1. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue
Придбала годинник 2 квітня 2023, була дуже задоволена їх роботою,але ось в серпні чомусь раптово дісплей годинника став чорним, хоча в додатку все відображається. Спроби налаштувати були марними. Не знаю, що робити, чи є в Тернополі майстерні гарантійного обслуговування чи відправляти в розетку
- Переваги:
- Дуже зручні, багато функцій
- Недоліки:
- Став чорним дісплей
- Дарія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.1. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Чудовий годинник, користуюсь ним уже 4 місяці ніяких нарікань на роботу не маю
- Переваги:
- Багато режимів для тих хто займається спортом
- Недоліки:
- Рука під браслетом потіє, тому замовте ще запасний ремінець із тканини
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.1. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue
Годинник супер , батарея тримає вже 4ри доби ( сіла лише на 78%)Працює чітко Дякую продавцеві :)
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.1. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Зручні в користуванні, легкі, незабаром перевірю в басейні.
- Якимчук Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.1. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Через 2 тижні почав сам розсинхронізовуватись з годинником.Стало неможливим встановити новий циферблат.
- Станіслав Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.1. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Хороший смарт годинник, відстежує транування, пульс звіряли з медичними приладами тачність велика! Великий екран є блокування екрану
- Переваги:
- Добра збірка та точність виміру показників
- Недоліки:
- Не виявили
- Евгений Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.1. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue
Хорошие часы, отлично подошли на подарок,прикольный цвет
- Переваги:
- Цвет
- Недоліки:
- Пока нету
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.1. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
На відділенні візуально огланула годинник, все було ок, не стала перевіряти чи справний, бо він був запакований в плівкі, вирішила розпакувати вже вдома. Але нажаль, підключивши до смартфону годинник почав сам по собі вмикати різні функції, не хотів вимикатись, не реакував на дотик пальця, іншими словами - жостко лагонув з першої години роботи після підзарядки. Засмучена, піду завтра повертати назад і замовляти інший бренд((
- Переваги:
- Гарний дизайн
- Недоліки:
- Дуже сильно лагає
- ПользовательВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.1. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Обычные часы. Не удобно, чтобы посмотреть время, нужно нажать на кнопку.
- Недоліки:
- Не отображается погода и дата на англ
- Алексеенко М***
Неправда , при подъёме руки загорается экран , и языков куча и в том числе и русский и украинский,и погода показывает, всё это выставляется в приложении , часы бомба на первый взгляд , а вот как будут работать в дальнейшем только богу известно .
- Олександр
Зачем нажимать кнопку??? Часы светятся при движении рукой! Язык нужно помять в настройках и все.
- Евгения М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.1. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue
Брала только ради спорт зала (пульс ,калории..) и отслеживания количества шагов каждый день. Очень довольна, рекомендую.
- Переваги:
- Батарея,лёгкие, симпатичные
- Недоліки:
- Пока не заметила.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.1. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Якісний годинник.
- Недоліки:
- Максим Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.1. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Брал девушке на подарок, в часах ничего не обычного, работают исправно.
- тетяна с***Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.1. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Вдалось покористуватися трошки менше 2-х років..
- Переваги:
- Працює добре і працював би ще декілька років
- Недоліки:
- Але на жаль відломився шматочок корпусу, саме там де закріплюється ремінець
- Карась С***Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.1. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Я покупала ребенку смарт часы. Думала малой будет ходить, а потом поняла они не годятся для ребенка. Ему нужны другие функции. Смарт часы детские. Например:чтоб он и я могли позвонить, ответить на звонок,получать сообщения,ответить на сообщения, хороший звук при разговоре,отследить,прослушать где и с кем,видео звонок на вайбере, зайти Фейсбук,игры на переменки. Я не знала,что в смарт часах можно ставится симку.Мне надо,чтоб телефон был дома,а часы на руке ребенка. Теперь я понимаю конкретно, какие я хочу ребенку купить смарт часы.Чтоб было вайфай,блютуз,музыка,радио,камера и.т.д Мини телефон только на руке и больше памяти.
- Переваги:
- Не плохой, но не для ребенка.
- Недоліки:
- Нельзя поднять трубку,можно только отклонить звонок и выключить звук.если открытые приложения на телефоне, может не передать звонок на смартчасы.вспомнила раньше были Пейжер.
- АлександрПродавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.1. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue
Нормальный функционал, хороший дисплей, качественный корпус, батарея отлично- пару недель вполне реально если конечно сутками не играться ими! взяли голубенькие девочке, но для девочки все таки лучше брать розовые, хотя это на любителя. Настройка не сложная. Сообщения читаемые, звонки только сброс или убирает звук.
- Переваги:
- Батарея!
- Недоліки:
- практически нет
- Віталій Ч***Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.1. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Мені через пів року користування обміняли на новий, бо не підлягав ремонту, це звісно плюс, а мінус що прийшлося відправляти в сервіс
- Тетяна К***Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.1. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Через півроку зламався браслет
- Переваги:
- Недоліки:
- Зламався браслет
- Лена
У вас рік гарантії, мені повернули кошти, сказали ремонту не підлягає, теж купляла на Розетці.