- Виталий Д***Відгук від покупця. Продавець: FixSpace. Колір: White
Навушники на iOS 15.7 не працюють. По якості це найгірші навушники за свою ціну. Зовнішні динаміки, чомусь з обох сторін, просто малюнок, навіщо вони взагалі потрібні?
- Переваги:
- Жодної
- Недоліки:
- Все що з ними зв‘язано
- Продавець FixSpace
З клієнтом зв'язались, вирішили проблему. Порекомендували вмикнути Bluetooth, як вказано в описі товару. Все працює.
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Usmart. Колір: White
Добрый день! Наушники, вроде, неплохие. По звучанию меня вполне устраивают. Но появилась проблема, и я не могу понять, с чем она связана. Бывает, что я включаю наушники в телефон — и бегунки громкости (как на аудио/видео, так и на звонок) сами начинают ползти на уменьшение. До нуля. Пытаюсь делать громче — громкость снова падает на ноль. Включаю в другой раз — все в порядке. Может, кто-то сможет мне что-то подсказать, в чем проблема и поправимо ли это…
- Продавець Usmart
Доброго дня! Для початку спробуйте протерти штекер навушників а також акуратно почистіть роз'єм у телефоні.
Можливо ви користувалися навушниками на вулиці або у місцях з підвищеною вологістю? Це теж може бути причиною - Оксана М***
Буду проверять. Что интересно, в основном это происходит утром, когда еду в автобусе на работу. Еду вечером — все ок вот сегодня утром звук падал. Сейчас — все отлично, работает)
- Євгенія П***Відгук від покупця. Продавець: X-mart. Колір: White
Випадково відгук про навушники написала в розділі «відгук на продавця», перепрошую. Отож, навушники хороші, користуюсь вже 6 днів, звук добрий
- Алёна К***Відгук від покупця. Продавець: Usmart. Колір: White
Какие-то другие наушники приехали
- Переваги:
- Ноль
- Недоліки:
- Другие приехали
- Продавець Usmart
Приносимо вибачення. Замовлення обслуговувала Розетка, вже розбираємося з даною ситуацією
- Альона К***Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: White
Купляла тільки для мікрофону, а він жахливий…
- Продавець easytell
Вітаємо!
Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок. Нам шкода, що якість мікрофона в навушниках Вас не задовольнила. Ми вже здійснили повернення коштів і сподіваємося, що Ви надасте нам можливість виправити цю ситуацію.
З нетерпінням чекаємо на нашу наступну зустріч для нових покупок!
- Орися К***Відгук від покупця. Продавець: Usmart. Колір: White
Хороші навушники. Користуюсь вже доволі довго, працюють, звук чистий, швидко підключаються.
- Переваги:
- Ціна, якісні