- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: MAO & K. Вага 1 шт: 2 кг
Швидка доставка, приємна ціна, щиро дякую продавцю
- awВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Моїм лапкам зайшов — самі вибрали з поміж різних запропонованих опцій, якихось негативних ефектів не бачу (годую ним з початку літа).
- Юлія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Кішка не їсть. Зариває лапою і все. Друга теж відмовилася, хоча до цього бріт їли
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Смачний
- Переваги:
- Котику смакує
- Надежда Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
Коты едят корм этого бренда длительное время. Отличный корм.
- Переваги:
- Качественный по составу корм
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за довіру та вибір бренду Brit! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся!
Бажаємо Вам гарного дня!
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Добрий корм. Кішка їла з задоволенням. Хороший склад. Зручна застібка на липучці. Буду брати ще.
- Переваги:
- Хороший склад, зручна застібка, кішці сподобався
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
помогает от диабета.кот сбросил вес.
- Переваги:
- цена,размер гранул
- PeterВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
У мого кота алергія на величезну купу кормів - такі собі ранки з'являються по спині та вухах і дуже дошкуляють. А ще він дуже легко набирає вагу. Цей корм вирішив обидві проблеми - кот здається трошки схуд (або хоча б не товстіє далі), а ще ніяких ранок
- Переваги:
- Кот добре його їсть, хоча й скучає за звичним кормом
- Недоліки:
- Мабуть коту не такий смачний, як звичайний, але що ж робити, коли треба худнути
- Анастасія Ш***Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Якби була можливість, ми б віддали нашого котика на фітнес, але не все так просто)) Обрали йому цей корм для підтримання дієти ну і наш пухнастий його їсть, смак зацінив.
- Переваги:
- зважування показало, що результат є
- Юлия Г***Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Взяла этот корм на пробу, специально чтобы кот перестал набирать лишний вес, так как стерилизованный. В этом пункте корм действительно помог, вес остановился, но лишнее не сбросил. Но это тоже неплохо.
Но не рекомендую его по той причине, что стул у кота стал мягкий, и невыносимый запах после того, как сходит в туалет на всю квартиру. Не понимаю зачем добавили в состав горох(
Жаль, что по этой причине пришлось от него отказаться.- Переваги:
- Кот не набирал вес с этим кормом
- Недоліки:
- Неприятный запах после похода котика в туалет
Представник постачальникаДобрий день!
Ми вдячні за Ваш відгук! Щоб розібратися у цій ситуації, будь ласка, уточніть деталі, а саме:
Як довго годували котика цим кормом та як саме переводили?
Цей корм розроблений як ветеринарна дієта при хворобах котів пов'язаних з ожирінням. Для профілактики можемо порекомендувати Brit Care Cat Grain Free Sterilized & Weight Control - це корм для стерилізованих котів з профілактикою зайвої ваги.
Також рекомендуємо поступово переводити кота на будь-який новий корм. Протягом 1-2 тижнів треба підмішувати новий корм до старого, поступово збільшуючи його дозу. Це необхідно для того, щоб не було навантаження на організм у зв'язку зі зміною протеїну та рецептури. Якщо переводити не поступово, то можуть виникнути проблеми травленням, у тому числі діарея та запори.
Будемо чекати на Ваші коментарі!
- Ира К***Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Корм высокого качества : и состав полезный, и хорошо влияет на здоровье котика при избыточным весе. Абсолютна довольна покупкой, плюс ко всему доставили быстро.