Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Приставний Столик Террі Ferrum-decor 650x440x330 Чорний метал ДСП Бетон 16 мм (TERR007)

Оцінка користувачів 4.9/5
  • Анжела С***
    Відгук від покупця. Продавець: Майк. Колір стільниці: Венге Магія. Ширина: 44. Глибина: 33

Дуже задоволена. Якість гарна, в сборці зрозумілий і легкий, на вид відмінний. За розміром і не великий ,і не маленький, для використання зручний. Дякую)

• Коваленко С***
    Відгук від покупця. Продавець: Майк. Колір стільниці: Білий. Ширина: 44. Глибина: 33

Дуже сподобався столик , якісно зроблений , займає мало місця , легкий … можна переставляти з легкістю в любе зручне місце . Використовую в основному для ноутбука .

Переваги:
    Зручний у використанні . Легкий і якість відмінна .
    Недоліки:
    Не виявлено .
    • Продавець  Майк

Дякуємо Вам за відгук! Користуйтеся із задоволення!

• Marianna U***

Легкий у збірці стіл,прийшов неушкодженим.Колір Венге співпав з моєю мебеллю на .
    Дуже задоволена,рекомендую

Переваги:
    Якість та ціна
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  Майк

• Соня Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Майк. Колір стільниці: Дуб Сан-Марино. Ширина: 44. Глибина: 33

Як завжди супер, в мене вже є два столи, що складаються, і в цей раз я залишилась задоволена, для ноутбуку саме воно. Розгляньте ще варіант для мікрохвильовки)

Переваги:
    Гарне виконання, швидко і легко збирати
    • Продавець  Майк

Дякуємо за Ваш відгук та довіру! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою!)

• МАРИНА

Кльовий столик, добротний, упаковка надійна, все в комплекті

Переваги:
    Тільки позитивні враження, ще б була маленька поличка під мишку - ціни б йому не було!
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  Майк

Дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування))

• Наталія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Майк. Колір стільниці: Дуб Сонома трюфель. Ширина: 44. Глибина: 33

Столик замечательный: устойчивый, крепкий, удобный, красивый многофункциональный. Как мы без него раньше обходились?

Переваги:
    Многофункциональный
    Недоліки:
    Их нет
    • Продавець  Майк

Дякуємо Вам за відгук. Користуйтесь із задоволенням.

• Юлия Д***

Чудовий столик! Користуюсь уже більше пів року, а він як новий! Рекомендую усім!

• Диана М***

Дуже гарно! Дякую

• Инна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Майк. Колір стільниці: Дуб Сонома. Ширина: 44. Глибина: 33

Качественный столик, легко собрать

Переваги:
    Красивый
    Недоліки:
    Немного шатается
    • Продавець  Майк

• Наталья Л***

Все отлично) сама забрала с почты, хоть и переживала что не дотащу) без проблем собрала) Всем довольна, спасибо)

Переваги:
    Удобно
    • Продавець  Майк

• Виктория Д***

Дякую,дуже гарний столик.Хочу ще один замовити.Рекомендую

• Продавець  Майк

Дякуємо, нам дуже приємно. Користуйтесь із задоволенням.

• Лариса К***

Дуже задоволена столиком. Невеликий, якраз під ноут. Трохи замало місця для мишки, але пристосуватись можна. Зібрала хвилин за десять. Всі дірочки ідеально співпали з шурупами. Якісно оброблені бортики стільниці. Конструкція негроміздка, але достатньо стійка. Рекомендую до покупки

Переваги:
    Компактний, легкий у збиранні, Якісно зроблений. Конструкція негроміздка, але достатньо стійка.
    Недоліки:
    Не виявила.
    • Продавець  Майк

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, користуйтесь із задоволенням.

• Михайло

Гарний столик, гарна комплектація, продавець швидко зв'язався, відправка в той же день. Дякуєм, п'ять зірок ваші

• Продавець  Майк

Дякуємо Вам за позитивний відгук!

• Людмила В***

Дуже зручний під ноутбук і не тільки

• Поліна Н***

кайф, все ціле і хорошої якості, чудово запаковано, збирається на раз два, за розмірами саме те що треба було

• Продавець  Майк

Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою!)

• Лисенко О***
    Відгук від покупця. Продавець: Майк. Колір стільниці: Бетон. Ширина: 44. Глибина: 33

Вже другий такий купив, всім задоволений.

Переваги:
    Компактний та зручний.
    Недоліки:
    Не виявлено.
    • Продавець  Майк

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою. Користуйтеся із задоволеннням!)

• Оля
    Відгук від покупця. Продавець: Майк. Колір стільниці: Дуб артизан. Ширина: 44. Глибина: 33

Хороший столик, поміщається ноутбук і ще трохи місця залишається на дрібниці.

Переваги:
    Недорогий, надійно стоїть, є інструкція, легко збирається

Дякуємо Вам за відгук!!!

• Наталія

Дякую за швидкий зв'язок та відправку. Столик легко зібрала сама, все для збірки було присутнє, покупкою задоволена, це те, на що я розраховувала. Зручно, легко переносити за потреби. Дякую ще раз.

• Продавець  Майк

Дякуємо Вам за позитивний відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою!))

• Яна Ш***

Столик прийшов в розібраному вигляді, але збірка така легка, що і дитина б впоралась. Дуже якісно упаковано, шурупчики в тому числі, є схема збірки. Зручний, легкий, симпатичний, не шатається, є войлочні наклейки на ніжки

Переваги:
    Якісний товар
    Недоліки:
    Не виявили
    • Продавець  Майк

Дякуємо Вам за позитивний відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою) Користуйтеся із задоволенням!))

• Любов П***

Легко зібрати, прийшов неушкодженим, сама зібрала за 15 хв. Хороша якість

Переваги:
    Стильний, хороша якість
    Недоліки:
    Непомітила
    • Продавець  Майк

Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням.

• Оропай Д***

Чудовий. Легко збирається, зручна висота, компактний.

Переваги:
    Функціонал, ціна
    • Продавець  Майк

Дякуємо Вам за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Ярослав Л***

Чудовий столик, легко збирати, простий та якісний,рекомендую

Переваги:
    Зручний та міцний, легкий

• Катерина

Чудовий столик, якісний, легко збирається

• Вероніка С***

Супер!

• Дарія П***

Чудовий столик. Дуже легко збирається. В комплекті навіть є фетрові накладки.

• Светлана М***

Столик прекрасный, качество отличное, все компоненты в наличии (в комплекте даже шестигранник для сборки). Запакован очень компактно и качественно, собирается за 5 минут
    Единственное, что для меня оказалось неожиданным - это то, что цвет венге бывает разный, здесь венге магия, а у меня остальная мебель венге темный…но это мой косяк

• Ірина К***

Чудовий столик

Переваги:
    Компактний

• Яна Б***

Добре упакований, всі кріплення та шестигранник наявні. Якість відмінна. На стільниці товста надійна пвх-кромка. В розібраному вигляді як папка, легкий. Збирається за 15 хвилин, навіть дитина впорається. Дуже раджу.

Переваги:
    Легкий, зручний, якісний.
    Недоліки:
    Не виявила.
    • Продавець  Майк

Дякуємо Вам за відгук! Користуйтеся із задоволенням!)

• Timoshchuk S***
    Відгук від покупця. Продавець: Майк. Колір стільниці: Дуб Таверна. Ширина: 44. Глибина: 33

Все добре, чудовий стіл

• Максим Л***

Зроблено з увагою до дрібниць, якісна кромка. Запаковано дуже добре. Зібрати дуже легко, всі отвори зпівпадають ідеально.

Переваги:
    якісний, легкий
    Недоліки:
    трохи хиткуватий
    • Продавець  Майк

Дякуємо Вам за відгук! Може хитатися, якщо є нерівності підлоги.

• Олена К***
    Продавець: Майк. Колір стільниці: Дуб Сонома. Ширина: 44. Глибина: 33

Купили два, різного розміру. Думаю ще купити, виносити в сад до крісла.

Переваги:
    Якісний столік, легко збирається

• Наталія Б***

Відповідає фото, швидка доставка. Легко збирається. Передбачено всі кріплення, є інструкція. Зручна.

Переваги:
    Легко збирається. Посилка легка, невелика. Взяла під руку, як книжку, і пішла.
    • Продавець  Майк

• Соломія

Компактний і зручний столик, добре запакований, зі схемою збірки і всіма деталями. Приємна покупка

Переваги:
    Ціна, якість, функціональність
    • Продавець  Майк

• Оксана А***

Столик красивый, качественный, вроде устойчивый, но кривоват, шатается из стороны в сторону.
    Ещё понравились мягкие липучки на ножки, для беззвучного передвижения. Спасибо)

• Продавець  Майк

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Якщо правильно зібрати і нерівностей підлоги немає, то стіл стійкий та не хитається. Написали Вам на вайбер для додаткових фото.

• Вероніка Ж***

компактний і стильний столик, був добре запакований, легко збирається (все необхідне у комплекті)

Переваги:
    якість приємно вразила
    • Продавець  Майк

Дякуємо Вам за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Анна С***

Гарний столик , зручний

Переваги:
    Гарний ,деже зручний, заходить під кровать
    Недоліки:
    Трошки хиткий ( можливо підлога не рівна)
    Під мій ноут краще б на 10см ширше