Відгуки покупців про Навушники вкладиші 3.5mm дротові 1.2м з мікрофоном стерео гарнітура для смартфона ноутбука TN30 Gray
Є в наявності
- Володимир А***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Space Gray
Дуже задоволений, чудове обслуговування, якість товару перевершила очікування. Раджу.
- Продавець GuchnoShop
Володимире, щиро дякуємо за такий приємний відгук! Дуже раді, що якість навушників TN30 перевершила Ваші очікування, а обслуговування залишило хороші враження. Надійна дротова гарнітура, зручна посадка та вбудований мікрофон — чудовий варіант для музики, дзвінків і щоденного користування.
Дякуємо за довіру та рекомендацію. Нехай навушники довго радують Вас якісним звучанням і комфортом!
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Space Gray
Все сподобалося,і доставка і гарно працюють
- Недоліки:
- Поки немає
- Александр Т***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Рекомендую
- Переваги:
- Добре працюють.
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Продавець дуже оперативно зв'язався зі мной по гарантійному обслуговуванню.
Дуже дякую, все супер. - Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Ровно за місяць після придбання навушників - лівий перестав працювати.
- Недоліки:
- Пропрацювали 1 місяць
- Продавець GuchnoShop
Вітаємо Андрій. Нам шкода, що ви зіткнулися з даною проблемою. Наш менеджер зв’яжеться з вами для заміни товару.
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Blue
Хороші навушники, гарний звук
- Переваги:
- Топ за свої гроші
- Паша В***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Blue
І ціна гарна
Є можливість доставки в пунк видачі розетка- Переваги:
- Якісний звук, гарне обслуговування, все відповідає описанню
- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Space Gray
Навушники пропрацювали приблизно 5 місяців. Спочатку один навушник вийшов з ладу, через 2 місяці інший. Це найгірші навушники, які у мене були. Хоча візуально виглядають привабливо, насправді мотлох...
- Переваги:
- Зовнішній вигляд
- Недоліки:
- Вийшли з ладу через декілька місяців
- Продавець GuchnoShop
Вітаємо! Ви придбали дані навушники 21 квітня цього року. Гарантія на цей товар складає 6 місяців як вказано на сайті. Нажаль, гарантійний термін вже скінчився. Навушники відпрацювали гарантований виробником термін справно.
- Юрий Р***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Blue
Хорошие басы за небольшие деньги
- Наталія Н***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Blue
Гарні, надійні.
- Костянтин Б***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Blue
Все працює, залишився задоволенним
- Переваги:
- Працює
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Space Gray
Замовлення відправили швидко. Навушниками задоволений, гарне звучання.
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Space Gray
Гарні навушники.
- Переваги:
- Ціна якість супер
- Недоліки:
- Поки не бачу
- Анастасия Н***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Blue
Чудові навушники ще замовляла і на айфон - якість супер
Ними дуже задоволена)
Прекрасне обслуговування та клієнтоорієнтованість в цьому магазині, рекомендую- Переваги:
- Супер якість, гарний звук та дизайн, зручні)
- Буряк Є***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Blue
- Ирина З***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Space Gray
Файна ціна, чудові якість та звучання. Дякую!)
- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Space Gray
Очікування - виправдались
- Переваги:
- Якісні
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Space Gray
Задоволена покупкою. Навушники оцінюю на 10 з 10
- Продавець GuchnoShop
Доброго дня, Катерина. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені нашим товаром. Бажаємо тривалого та приємного користування!
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Space Gray
Якісний звук, зручні у вухах.
- Светлана Б***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Space Gray
Супер товар. Навушники дуже класні, гарна якість звуку.
- Афанасьева Т***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Акустичні чудові гарне звучання
- Переваги:
- Звук
- Продавець GuchnoShop
Вітаємо, Тетяна! Дякуємо за ваш відгук та оцінку! Бажаємо Вам тривалого користування!
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Space Gray
Гарні навушники.
- Переваги:
- Мікрофон і звук все норм.
- Недоліки:
- Не виявила.
- Продавець GuchnoShop
Наталя, дякуємо за ваш відгук! Бажаємо Вам приємного користування!
- Анатолій С***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Space Gray
Перестав працювати лівий динамік після 8 місяців нечастого використання. Зранку все працювало, після обіду лівий перестав працювати. Ніяких симптомів небуло, все добре працювало - і потім лівий динамік непрацює.
Шкода.
Якість звучання була добра, але пропрацювали недовго. Я вже робив відгук на ці навушники 24 березня 2023.- Продавець GuchnoShop
Добрий день Анатолій. Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що навушники перестали працювати після 8 місяців. Поломки в даній моделі навушників трапляються рідко. Гарантія від нашого магазину на дані навушники складає 6 місяців від дати покупки товару.
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Купував собі і брату.
Так як навушники не самі дешеві, думав може - попрацюють (хоча заявлений гарантією строк), через місяць почали відходити.
У брати перестали працювати через два місяця, в мене перестав працювати один навушник сьогодні. (Купував 21 червня зараз 13 вересня)
Тому думайте самі, але на свої гроші навушники не відпрацювали, в мене дишмансткі, які коштували рази в 2 дешевше в ті відпрацьовували більше.- Переваги:
- На свої гроші нормальні динаміки
- Недоліки:
- Працюють не довго (не відпрацьовують навіть до кінця гарантії)
- Продавець GuchnoShop
Доброго дня Максим. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром. Раніше проблем з роботою та експлуатацією даних навушників не було виявлено. Навушники зроблені з міцних та якісних матеріалів, що забезпечує їх тривалу роботу. На навушники діє гарантія 6 міс., зв'яжіться будь-ласка з нами телефоном вказаному в товарному чеку, ми проведемо безкоштовний ремонт або заміну. Дякуємо.
- Андрей П***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Все круто, звук дуже сподобався...
- Переваги:
- Звук, баси э чіткі... Високі не перебивають
- Продавець GuchnoShop
Доброго дня, Андрій. Дякуємо вам за відгук та високу оцінку. Бажаємо Вам приємного користування!
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Доброго дня! Дані навушники не до кінця можу вставити в роз'єм на телефон Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Хоча в ньому якраз 3,5 мм. Дякую за відповідь!
- Продавець GuchnoShop
Доброго дня Максим. Розʼєм 3.5mm в даних навушниках подовжений, та може не до кінця заходити в гніздо на деяких пристроях. Всі канали при цьому повинні працювати. Якщо у вас виникнуть складнощі при користуванні, зв'яжіться будь-ласка з нами по телефону, вказаному в товарному чеку. Дякуємо.
- Владимир М***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Купив. Поспішав не перевірив. Все запаковано. Через декілька годин розпакував як виявилось не працює 1 вухо. Написав продавцю. Відповідь отримав на наступнй день. Відповів, нічого у відповідь не отримав протягом доби.
- Недоліки:
- Не працює 1 вухо.
- Продавець GuchnoShop
Шановний Володимир. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром. Наш менеджер звʼязався з вами для вирішення питання та повернули вам кошти.
- Владимир М***
Все вирішили. Дякую. На майбутнє як вказано первіряйте товар.
- ВеронікаВідгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Купила месяц тому назад... что сказать... Наушники работают, но глюки ужасные.
- Недоліки:
- Сломались спустя месяц.
- Продавець GuchnoShop
Доброго дня, Вероніка. Наш менеджер зв’яжтеся з вами для уточнення інформації по гарантії. Дякуємо.
- Вероніка Ш***
Благодарность магазину. Со мной связался менеджер, решили вопрос. Спасибо за оперативность.
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Доволі зручні навушники із гарним звуком. Надаю перевагу провідним саме в такому форматі. Можливо, замовлю ще одні такі самі, оскільки в мене подібні навушники довго не живуть і доводиться або міняти конектор (чи як воно там називається), або відмовляє одне "вухо".
- Переваги:
- Звук, пульт
- Недоліки:
- Не на завжди
- Продавець GuchnoShop
Доброго дня, Ірина! Дякуємо Вам за ваш відгук і високу оцінку. Бажаємо приємної експлуатації на довгий час!
- Анастасія В***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Space Gray
Сьогодні отримала,за пару годин прослуховування музики вуха не втомилися,форма зручна.Як далі буде-побачимо.Звук нормальний для такого цінового сегменту.
- Продавець GuchnoShop
Анастасія, дякуємо за ваш відгук! Бажаємо Вам приємного користування!
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Быстро доставили наушники, звук обалденный
- Продавець GuchnoShop
Доброго дня, Анастасія. Ми щиро Вам вдячні за відгук, та високу оцінку. Бажаємо приємного користування!
- Анатолій С***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Space Gray
Навушники мають нормальні баси, навіть не очікував такого від вакуумних.
Мають добре звучання, якісний (нетонкий) провід.
В цілому навушники справляють гарне враження і ними дуже приємно користуватися.
Пишу після 10 днів користування навушниками.- Продавець MAZZE
Анатолій, дякуємо за ваш відгук! Бажаємо Вам приємного користування!
- Володимир Г***
То вони вакуумні? Чи такі як на фото? Щось не зрозуміло.
- Продавець GuchnoShop
Доброго дня Володимир. Тип навушників - вкладиші, як на фото та в описі.
- Виктория Д***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Швидко відправили. Товаром задоволена.
- Продавець MAZZE
Вікторія, дякуємо за ваш відгук! Бажаємо Вам приємного користування!
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
товар відповідає опису, зручні д/вух
- Переваги:
- звук
- Недоліки:
- поки нема
- Продавець MAZZE
Наталія, дякуємо за ваш відгук! Бажаємо Вам приємного користування!