Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Смарт-годинник Huawei Watch Fit 2 Sakura Pink (55028896)

Оцінка користувачів 4.51/5
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink

Рівно за тиждень до закінчення гарантійного терміну годинник перестав працювати. У день закінчення гарантії магазин відмовився приймати товар. Гарантійний талон, чек і все необхідне в наявності. Нажаль негативний досвід. Не рекомендую.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Сергей Х***

Если хотите пройти все круги ада при подключении этого ,берите .
    Хочется просто выбросить.

Переваги:
    Недоліки:
    Не подключается
  • Тетяна Б***

Чудовий годинник

• Ірина Б***

Супер Якість,зручні,все що мені потрібно в них є

Переваги:
    Довго тримають заряд,легке меню
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Юлія В***

Замовила собі смарт-годинник. Дуже гарні. Швидко підключила. Зробила усі настройки. Заряд дійсно тримає довго. Під колір годиннику підібрала заставку. Дуже задаволена. Рекомендую.

Недоліки:
    Не має
  • Юлія Р***

Дуже гарний та стильний годинник. При активному користуванні та автоматично ввімкненому дисплеї заряд тримає 5 днів.
    Сподобалося, що при прослуховуванні музики на телефон зі Spotify можна перемикати пісні на годиннику. Відображаються всі дзвінки на годиннику під іменами телефону( а не просто номер.)Також приходять сповіщення зі всіх додатків( signal, telegram, viber, тредс, інстаграм та інші). Дзвінки з додатків перевіряла тільки з телеграм- тут все працює.
    Ще класна функція з контролем сну- годинник показує скільки я спала і наскільки якісно. Також є калькулятор, керування камерою з телефону.

Переваги:
    Стильний, зручний
    Можна приймати дзвінки
    Сповіщення з додатків
    Погода
    Крокомір
    Контроль сну
    Контроль музикою з Spotify
    Недоліки:
    Недоліків на даний час не виявила.
    Трішки важко було з'єднати годинник з телефоном ( редмі 9 про), щоб телефон відображав дзвінки.
  • Павло П***

Гарний

• Ірина М***

Все супер доставили швидко

Переваги:
    Гарно виглядають
    Недоліки:
    Не засвідчується екран від рухів
  • Марина Г***

Пишу повторно відгук, бо сама не розібралися в налаштуваннях і оцінила спочатку на дві зірочки((
    Вибачте, все супер! Часи класні!
    Рекомендую!

Переваги:
    Все супер, ціна супер
    Недоліки:
    Поки не знайшла
  • Марина Г***

Чому ніде не написано, що годинник відображає тільки 10 контактів тел.книги? І у відгуках теж не знайшла((( Мене цей факт дуже розчарував

Переваги:
    Ок
    Недоліки:
    Відрбражає тільки 10 контактів тел.книги

Добрий день.
      Пристрій відображає імена всіх збережених в телефонній книзі контактів під час вхідних дзвінків.
      Функція улюблених контактів призначена для збереження головних контактів на годиннику для швидких вихідних дзвінків їм з годинника.

• Марина Г***

Дякую, розібралася, скорегувала налаштування, все дрбре, часи дуже сподобались

• Олексій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black. Колір ремінця: Black

Гарно

Переваги:
    Все
    • Марина Г***

Підкажіть, будь ласка, у вас при дзвінких відрбражається тільки 10 внесених контактів?

Добрий день.
      При дзвінках годинник відображає всі збережені в вашому телефоні контакти. Функція обраних контактів потрібна для того щоб здійснювати дзвінки їм з годинника.

• Володимир К***

Спочатку не міг подружитися, але все нормально. Свої основні функції виконує дуже добре на відстані до 10м від телефона включаючи розмови через годинник. В активному режимі тримає тиждень. Рекомендую.

Переваги:
    Гарна батарея.
    Недоліки:
    Не виявив
  • Денис Ф***

Купив цей годинник для дочки на др, тепер заздрю їй, бо і собі такі хочу. А у мене значно дорожчий годинник на wearOS, який працює гірше.
    Тепер можна купити недорогий годинник з якісним динаміком і мікрофоном, який тримає заряд до 2 тижнів. Це неймовірно. Годинник хороший, раджу до покупки

• иван г***

Це мої перші часи(87р.)багато функцій дуже потрібні жаль що раніше був другої думки.Рекомендую!!!

Переваги:
    Незнаю
    Недоліки:
    Все добре
  • Оксана Т***

Сначала не понравилось, после покупки. Вообще не поняла для чего они нужны и хотела вернуть. Спустя полгода, влюбилась в эти часы. Мониторинг сна для контроля за здоровьем, это вообще супер и незаменимая вещь, просто фантастика. И другие приятные бонусы. Однозначно рекомендую.

Переваги:
    Мониторинг сна. Здоровый сон это 80% здоровья. Можна отследить с помощью часов и откорректировать что нужно
  • Олена П***

На даний момент покупкою дуже задоволена, налаштувала самостійно, все доступно і швидко.

• Тетяна Б***

Часи класні!Розумні! І дизайн класний.

Переваги:
    Все подобається.
    Недоліки:
    Дуже складно встановити програму для їх роботи.Довелося шукати в Інтернеті додаткові програми.
    Не для всякого телефону підходять.
    З Моторолою нормально стикується. Із Самсунгом не запустилися.
    • Ирина Г***

З донькою маємо 2 годинника. Обидва працюють з нашими телефонами Самсунг.

• Ирина Г***

У відповідях на запитання, є така відповідь представника бренду, може у Вас така причина відсутності підключення до Самсунга. "Добрий день,
      Щоб підключити годинник до нового телефону потрібно відключити його від старого. Ви можете скористатися пунктом "Налаштування - Система й оновлення - Від'єднати" або просто виконати скидання налаштувань годинника (якщо перша рекомендація вам не допомогла)"

• Андрей К***

Часы огонь!купил себе и жене.польщуюсь больше пол года снимаю только на зарядку.все функции выполняют особенно звонки!

Недоліки:
    Надо отдельно установить приложения .
  • Виктор В***

Все добре

Переваги:
    100
  • Яна Л***

Супер годинник,дякую

• Олег Б***

Дружина задоволена.

• Андрей К***

Супер часы!купил отдельно металлический ремешок.Выглядит шикарно.микрофон динамик порадовал яркость дисплея все супер.

Переваги:
    Экран.звонки
  • Сергій О***

Якісні

Переваги:
    Швидка доставка
    Недоліки:
    Відсутні
  • Олег Б***

Товар хороший, дружина задоволена.

• Ольга

Годин класний .. все подобалося..
    Но через 3 з половиною місяця вимкнулися і не включаються.. дуже прикро.. ((

Недоліки:
    Працювали не довго

Добрий день,
      Нам прикро, що ви стикнулися з такою ситуацією.
      Проте якщо поломка сталася сама по собі - варто звернутися до сервісного центру.
      Обслуговуванням пристроїв Huawei займається Крок ТТЦ (krok-ttc.com),
      Київ, просп. Червоної Калини, 26
      0 800 21-15-01

• Денис К***

Доброго дня. В мене так само включилися і не включаються.

• Оксана Т***

Годинник хороший. Але працівники розетки , кожен раз пробивають дно. Прописують в чекові стартовий пакет за 1 грн. А пакет залишають собі. І пишуть що видали клієнту. Сором для розетки. Тому за сервіс розетки, = низький рейтинг

Недоліки:
    Магазин розетка
      Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук, і раді що вам сподобався сам годинник, але будемо вдячні якщо виправите оцінку - вона перш за все стосується самого продукту та впливає на його рейтинг.

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
      У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром

• Роман Б***

Все влаштовує

• Анжела

Часы в принципе не плохие (телефон samsung) ,есть возможность отвечать на звонки, смс отображаются, динамик хороший. но есть недостатки, по крайней мере у меня, пользуюсь месяц : на часах не обновляется температура воздуха(даны все разрешения, переустанавливала, последнее обновление-не помогло), в приложении нет возможности выбрать пол (срок действия страницы истек, повторите попытку) ,батареи хватает до 7 дней (музыку не слушаю), как по мне-цена завышена.

Переваги:
    внешний вид, функциональность
    Недоліки:
    не обновляется температура воздуха, нет возможности выбрать пол в профиле, расстояние
    • Анжела К***

Хочу добавить в свой отзыв. Обратилась в службу поддержки и все проблемы были решены: удаление и перерегистрация аккаунта huawei,выбор везде- Украина , смогла только с компа,сброс погоды на часах и вуаля! Все заработало! Часы рекомендую! Спасибо службе поддержки!

Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук, завжди раді допомогти.

• Володимир П***

Прекрасний смарт годинник/фітнес браслет.
    Вартує вкладених коштів!

Переваги:
    Автономність, екран, зручність, зовнішній вигляд.
    Недоліки:
    Регулювання послідовності постановки значків головного меню здійснюється лише в режимі "список".
  • Анна

Гарний годинник за таку ціну, працює добре, без нарікань

Недоліки:
    Приложениє
  • Дмитро К***

Два тижні як купив.
    Все працює але ціна на мою думку завищеною.

Переваги:
    Яскравий єкран
    Недоліки:
    10 номерів для дзвінків
  • Влад К***

Спустя 1,5 года отклонилось стекло, экран

Переваги:
    Не плохие
    Недоліки:
    Отклонился экран
  • Тягай М***

Є всі функції, тираж довго, в 7 разів дошк ніж мої Samsung.

• Анжела В***

Все добре працюе

• Оксана М***

Дуже задоволені
    Донечці сподобався подарунок

• Михаил К***

Годинник класний,гарно коннектітся

Переваги:
    Коннектітся