Відгуки покупців про Сумка велика баул міцна дорожня для перевезення та зберігання 120 літрів 90х26х46 см чорна (C4628-120)
- Павло П***Відгук від покупця. Продавець: Good Luck Shop
Міцна об'ємна сумка. Мені якраз така була і потрібна. Задоволений.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Good Luck Shop
Робила повторне замовлення, бо перша сумка сподобалась - якість відповідала ціні.
Але вдруге отримала розчарування: тканина значно тонша, виглядає дешевше, а блискавка - слабка і неякісна. Видно, що зекономили на матеріалах, хоча ціна залишилась тією ж. Більше не замовлятиму.Відповідність вказаним розмірам
Не відповідає
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Good Luck Shop
Мені дуже сподобались сумки. Заказала три різних види, всі гарні! Якщо б не вони, я не знаю куди б я все складала при переїздах! Дякую!
- КCNNПродавець: Good Luck Shop
Этому отзвыву ниже скоро будет год. А ничего так и не поменялось - фото все левые.
Може сумка з тонкої тканини комусь і потрібна, але фото на сайті не збігається з ориггіналом. Зробіть реальні фото, та опис. Вкажіть, що тканина тонка. У Вас на фото інші сумки. Судячі з фото сподіваєшься, що сумка щільна, та надійна, а факту це не так. Очікуєш одне, а отримуєш інше. Збільшене фото, де зображена молнія - взагалі требе видалити.- Недоліки:
- фото фейковые!
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Good Luck Shop
Добрий вечір. Замовила у Вас 2 таких сумки. Доставляється лише одна,хоча я дві оплатила відразу. Перевірте будь ласка інформацію.
- Продавець Good Luck Shop
Так у вас є дві посилки, ви забрали лише одну, одна чекає на точці видачі, прохання забрати її. Номер RMP-923497405 посилка не забрана.
- Продавець Good Luck Shop
Уточнення по замовленню, там дві сумки в одній посилці, прохання перевірити при отриманні
- Михайло Ш***Відгук від покупця. Продавець: Good Luck Shop
Дуже міцна і надійна сумка!
- Переваги:
- Легенька
- Катерина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Good Luck Shop
Брали для переїзду, було багато речей, боялась що може порватися, але ні, все витримала, вагу до 20кг тримає добре, топ за свої гроші
- Переваги:
- Соотношення ціна/якість
- Недоліки:
- Не виявленно
- Светлана Х***Продавець: Good Luck Shop
Фото не співпадає з реальністю. Тканина тонка, типу болонья, з якої роблять парасольки. Тасьма тонесенька. Треба зробити реальні фото, та вказати (описати) щільніть тканини.
- Недоліки:
- Тонка тканина, ненадійні ручки.
- Продавець Good Luck Shop
Вітаємо! Тканина на сумці не має бути грубою, оскільки вона додає ваги та розміру. Та тканина з якої зроблена сумка, є достатньо міцною для експлуатації. Також ручки є міцними не переживайте за це, дякуємо.
- Светлана Х***
- Продавець Good Luck Shop
Зараз тих сумок вже нема в наявності, на наступну партію ми вкажемо щільність, дякуємо за вашу пропозицію щодо покращення опису.