- Юлия В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Professionals ВВ 01 Nude
Просто супер!!! Отличный в использовании
- ОляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Professionals ВВ 01 Nude
Хорошо адаптируется под цвет кожи. Держится хорошо. Скрывает мелкие недостатки.
- Переваги:
- Отличный легкий тональник
- Недоліки:
- анна к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Professionals ВВ 01 Nude
Крем гарний . Текстура легка. Спочатку трішки жовтить,а потім підлаштовується під колір шкіри
Мені сподобався- Переваги:
- Легкий по текстурі
- Недоліки:
- Наче немає
- Печатнова М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Professionals ВВ 01 Nude
Чудовий тональний крем. Дуже гарно перекриває нерівності шкіри, зовсім не видно його на обличчі. Дає зволоження. Не залишається на одязі, що для мене дуже важливо.
- Переваги:
- Довго шукала крем такої якості.
- Недоліки:
- Немає взагалі
- Олександра Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Professionals ВВ 01 Nude
Не сушить, не стягує, не жовтить. Мені подобається) ідеальна база.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Поки не виявила
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Professionals ВВ 01 Nude
Чудовий тональний крем,та ще й захистом від сонячних променів. М'яко лягає на шкіру лиця,не обтяжує шкіру , не викликає алергії та подразнення. Лице виглядає сяючим і доглянутим.
- Переваги:
- Якісний тональний крем
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Їрина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Professionals ВВ 01 Nude
Хороший базовый тон ,только почему то пришёл в красной упаковке,родная коробка должна быть розового цвета,хотя сам тюбик эдентичный и крем по консистенции и запаху оригинальный .
- Переваги:
- Хорошее качество за умеренную цену.
- Недоліки:
- Лариса П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Professionals ВВ 01 Nude
Нещодавно придбала не використовувала але за відгуками дуже якісна тоналка...
- Недоліки:
- Виктория В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Professionals ВВ 01 Nude
Пользуясь на постоянной основе, мягко ложиться на кожу, когда жарко не течет ,не скатывается ! Лучше пока не встречала !
- Переваги:
- Не видно на лице,но со своей работой справляется !
- Недоліки:
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Professionals ВВ 01 Nude
Брала світлий колір,він підлаштовується чудово під колір шкіри,має захист від сонця, тому рекомендую
Брала по акції- Переваги:
- Легкий, чудовий варіант на літо
- Оксана Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 002 Sand Professionals Pupa
Дуже суперовий тональний крем
- АлінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Professionals ВВ 01 Nude
Мій перший BB-крем, в цілому задоволена, лягає добре.
- Антон Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Professionals ВВ 01 Nude
Дуже гарний тональний засіб, має середнє перекриття, гарно лягає на шкіру
- Переваги:
- Ціна- супер якість
- Недоліки:
Пишуть що Розетка не той поклала,виберіть тон і побачите іншу ціну
Будьте уважні при замовленні- Переваги:
- Якість продукта
- Недоліки:
- Ціна тільки для темного по знижці
- Дар'яВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Professionals ВВ 01 Nude
Майже не користуюсь вв кремами, не можу підібрати, щоб ідеально лягав.
Цей прекрасний,на диво.
Легкий, не скатується, не западає в морщини, освіжає .
Я задоволена.- Переваги:
- Легкий, не скатується
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Professionals ВВ 01 Nude
Раджу.
Гарна якість. - Катерина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Professionals ВВ 01 Nude
Замовленням задоволена!!! Ціна приємна!!! Ця тоналка для мене . Швидка доставка!!!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Professionals ВВ 01 Nude
Чудовий крем
- Надія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Professionals ВВ 01 Nude
Ще один тональник буде валяться без використання
- Переваги:
- Бренд Pupa
- Недоліки:
- Темний тон, з сіруватим відтінком, сухий після нанесення, зовсім не світлий, як заявлен. Мас маркет. Гроши на вітер
- Раиса П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Professionals ВВ 01 Nude
Рекомендую. Купую тепер постійно.
- Переваги:
- Безпроблемно нанесення, гарний фініш.
- Недоліки:
- Лариса Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Professionals ВВ 01 Nude
Мені дуже сподобався. В захваті. Дякую
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Professionals ВВ 01 Nude
Обожнюю цей крем!
- Альона Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Professionals ВВ 01 Nude
Подобається сатиновий фініш. Легко розтушовується як пальцями так і вологим спожем. Не підкреслює шелущіння і не провалюється в пори. Обов'язково повторю ще)
- Переваги:
- Не відчувається на шкірі, адаптується під тон, некомедогенний
- Недоліки:
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Professionals ВВ 01 Nude
Крем дуже сподобався, раджу
- Переваги:
- Легка текстура, маскування зморшок
- Недоліки:
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Professionals ВВ 01 Nude
Гарно зволожує
- Переваги:
- Гарно вбирається шкірою
- Недоліки:
- Елена Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Professionals ВВ 01 Nude
Прекрасный бб крем , перекрытие тонального , ложиться идеально , на кофе не чувствуется , есть эффект увлажнения
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Professionals ВВ 01 Nude
Крем отличный!!! Рекомендую!
- Переваги:
- Увлажняет, тонирует, скрывает недостатки!!!
- Недоліки:
- Люда Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Professionals ВВ 01 Nude
Більше купляти не буду
- Переваги:
- Недоліки:
- Занадто плотний для літа
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Professionals ВВ 01 Nude
Класний бб крем. Гарно виглядає на шкірі, безпроблемно наноситься, вистачає дуже надовго, поки добила упаковку, вже трохи набрид. Наношу вологим спонжем. Єдине що 1 колір середньо бежевий і прям світлим дівчатам буде затемний. Мені нормально, особливо якщо наносити тоненько. Використала повну упаковку, думала більше не куплю, хочеться щось нового і більше люблю коли 30 мл, а не 50, але, на жаль, поки заміну йому не знайшла. Буду брати 2 упаковку.
- Лариса М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Professionals ВВ 01 Nude
Класний тональний ВВ крем. Добре вирівнює тон шкіри, приємно пахне. Брала номер 01. У мене світла шкіра (блакитні очі, русяве волосся). Його не помітно на обличчі. Не розумію, чому писали, що він темний. Користуюсь вже кілько місяців, дуже задоволена. Pupa знову не підвела.
- Переваги:
- Дуже класний.
- Недоліки:
- Немає.
- Валерия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Professionals ВВ 01 Nude
Свою фукнцію ВВ виконує на всі 100 - не плотний, але тон шкіри вирівнює непогано. Плюс в тому, що має СПФ
- Мар'яна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Professionals ВВ 01 Nude
Хороший бб крем
- Переваги:
- Ціна,якість
- Недоліки:
- Наталия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 002 Sand Professionals Pupa
Дуже гарний продукт. Добре зволожує і не помітний на віковій шкірі. Рекомендую для смаглявих дівчат. Взяла і перший, і другий номер та від пори року змішувала за потреби.
- Переваги:
- Легкий, не помітний на обличчі.
- Недоліки:
- Для свідолиціх не підійде.
- Ольга З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Professionals ВВ 01 Nude
Крем понравился , легко наносится хорошая текстура . По поводу тона , брала 01 и он не для светлой кожи . Для совсем светлого тона кожи он подойдёт возможно для лета . У меня средний тон с пигментацией выглядит довольно неплохо .Спасибо как всегда Розетка радует акциями и доставляет во время товар .
- Налетько О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 002 Sand Professionals Pupa
Осталось только коленки мазать.. в выборе тона указан толко один 001!!!! Другого варианта НЕТ!!!
Пришёл 002- Переваги:
- Не узнала
- Недоліки:
- Недопонимание
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- Оля Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 002 Sand Professionals Pupa
Дуже хотіла цю тон основу...але... На сайті пише тон 001, прийшов 002. Шкода що ви не вказуєте що є два варіанти, бо по факту я світла, прийшов темний тональний, відповідно користуватись не буду, бо тон дійсно дуже темний. Моя помилка що не перевірила на пошті, але так як був вказаний один тон, то навіть не перевіряла.
- Переваги:
- Хороша ціна по акції
- Недоліки:
- Прийшов не той тон
- Елена
В названии №002.