Відгуки покупців про Бездротова bluetooth гарнітура G3 з активним шумопоглинанням
- Дмитро Т***Відгук від покупця. Продавець: S-GUILD
Не знаю чому, але на гарнітурі не працює регулювання гучності. А так - непогана.
- Кристина Н***Відгук від покупця. Продавець: S-GUILD
Меня слышат хорошо и я тоже.Работаю в шумном месте,зал меня не глушит,микрофон отличный. И динамик тоже. .Очень удобно сидит,ничего не жмёт,лёгкое ощущение ,обычно любые наушники мне жмут и долго не могу их носить.,Быстро привыкла.Очень довольна!
- Переваги:
- Удобное и отличный микрофон
- Недоліки:
- Пока не вижу
- ТимурВідгук від покупця. Продавець: S-GUILD
Майже неможна вбити. Даже довго тримає заряд та працює на великій відстані, я вже втретє таку купую. Але є проблема, у останній не працює /- гучність. Тобто ці кнопки перемикають треки, але не впливають на гучність.
- Переваги:
- Час роботи, міцність, відстань
- Недоліки:
- Не працює /- гучність
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: S-GUILD
З макбуку єднається просто жахливо
То 5 хв нормально, то 30 секунд пропадання і переривання
Постійно відʼєнується і треба вручну заново конектити- Переваги:
- Не працює як належне
- Продавець S-GUILD
Дякуємо за зворотній звязок. Прикро, що склалась дана ситуація. Наш менеджер зателефонує і допоможе у вирішені питання щодо повернення або обміну товару. До речі, наші менеджери використовують саме цю модель в роботі в поєднанні із макбуком :-)
- Олег
Не можу редагувати свій коментар, може це й на краще =)
- продавець молодець. Звʼязався, запропонував обмін, я вирішив саме повертати. Швидко повернули кошти
- гарнітура, за свої кошти напевно норм. В мене була Jabra і я порівнював з ними, тож мене не дуже влаштувала якість. Вирішив, купувати нову jabra просто бездротову
- до iphone i ipad гарнітура єдналась добре, були проблеми лише з макбуком
- Юлія Ч***Відгук від покупця. Продавець: S-GUILD
Дуже задоволена. Звук супер!!! Заряджається швидко. На вулиці гарно чути. Дужка на вухо не тисне.
- Переваги:
- Звук супер.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Продавець S-GUILD
Дякуємо за відгук))
- Святослав С***Відгук від покупця. Продавець: S-GUILD
Працює добре,але трошки тихо.
- Андрій О***Відгук від покупця. Продавець: S-GUILD
Неможливо підключення двох пристроїв. Описання неправдиве
- Переваги:
- Батарея
- Недоліки:
- Неправдива інформація о пристрої
- Инна Н***Відгук від покупця. Продавець: S-GUILD
Очень довольна наушником, соответствует описанию!
- Переваги:
- Подавляет шум, удобный в использовании
- НазарВідгук від покупця. Продавець: S-GUILD
В целом хороший вариант. Целый день не снимаю. Заряжаю кейс раз в неделю. Немного болит ухо в конце дня.
- Переваги:
- Автномность. Микрофон хороший.
- Недоліки:
- Немного болит ухо при долгом использовании.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: S-GUILD
Якісний звук. Чудово працює на вулиці. Не чутно шуму. Дуже задоволений!
- Переваги:
- Якісний звук, особливо на вулиці.
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: S-GUILD
Опыт пользования 2 мес.
Покупал на подарок жене - жена супер довольна, всё удобно и хорошее качество звука и через микрофон. - Евгений Б***Відгук від покупця. Продавець: S-GUILD
В цілому все норм. Якщо робота пов'язана з великою кількістю дзвінків біля ноутбука - то все чудово.
- Переваги:
- Тримає дійсно довго заряд
- Недоліки:
- Довго відключати від телефону. треба 10 секунд тримати кнопку. Трохи завеликий, по вулиці з таким вже якось недоречно ходити. Офісний або домашній варіант.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: S-GUILD
Якісна гарнітура. Користуюсь в робочих цілях цілий день. Чутно добре. Заряд до 3 днів при постійному користуванні в робочий час. Відгук пишу після 3 місяців користування .. рекомендую... І ще . Зручний акумуляторний бокс для зарядки.
- Переваги:
- Зручна
- Недоліки:
- Не побачив
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: S-GUILD
Супер!!!купив дружині,мікрофон бомба.
- Переваги:
- Мікрофон,добре тримається
- Недоліки:
- Поки що немає
- Продавець S-GUILD
Романе, дякуємо за відгук! Приємного користування)