- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2.5 кг
Дуже гарний корм
- Переваги:
- Всі
- Недоліки:
- Ні
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Неочікувано корм сподобався))Два Той тер'єра з задоволенням кушають .
На виході також все добре )))- Переваги:
- Тільки перевагі - собаки кушають та не перебирають.
Самопочуття шикарне !!! - Недоліки:
- Не бачу ))
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Моему биверу очень вкусно) вет.врач настояла уйти с рояла, остановились на farmine и пока все хорошо, даже очень.
- Переваги:
- Хороший состав корма
- Недоліки:
- Катерина Л***Відгук від покупця. Продавець: ХрумБум. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 7 кг
Супер склад за свої кошти: беззерновий з достатнім вмістом білку, без цукру. Вже давно перейшли на цей корм міняємо тільки смаки, бо збалансоване харчування забезбечує здоров'я нашим улюбленцям
- Переваги:
- Склад, співвідношення ціна:якість
- Недоліки:
- Відсутній зіп на мішку
- Алла Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Гарний корм. Собака їсть із задоволенням. Дякую за швидку доставку.
- Переваги:
- Гарний корм. Собака їсть із задоволенням. Дякую за швидку доставку.
- Недоліки:
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2.5 кг
Супер корм собачка задоволена
- Переваги:
- Совітую
- Недоліки:
- Брать
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2.5 кг
Шикарний корм ,много перепробовал,Бивер терьер.били до єтого с другими кормами проблеми с желудком с єтим все супер ,вес приблизетельно одинаковий3300 пока лучший
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- ЗояВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Наче собаці подобається. Їсть з апетитом, шерсть блищить, настрій гарний, стул - супер ))
- Валерия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Корм понравился
- Переваги:
- Приятный запах
- Недоліки:
- Не мягкий
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: Just4pets. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2.5 кг
Хороший корм чихуашка его любит. Отдельное спасибо за пробники шампуня и кондиционера, прошло 3 дня как покупали, а до сих пор очень приятных запах от нашей собачки
- Олена З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 7 кг
Гарний корм, до цього купувала маленькі пачки, і оскільки моя собаня їсть із заломленням купила велику пачку. Єдина вагоме розчарування - відсутність закривашки ( зіп стрічки). Як можна не продумати таку річ? Доводиться прищепкою закривати.
- Переваги:
- Смачний корм
- Недоліки:
- Відсутній закриваючий елемент
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Корм понравился песелю,кушает отлично)
Перешли с Йозеры по рекомендации ветеринара.Довольны,шерсть блестящая, активная собака, стул стал лучше.- Переваги:
- Качественный продукт
- Недоліки:
- Не обнаружили
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Отличный корм
- Карина Р***Відгук від покупця. Продавець: Чорна кішка. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2.5 кг
Йорку очень нравится
- Переваги:
- Качество
- Михайло Р***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 7 кг
Несоветую 4 дня связивались и вказали совсем другие условия оплати
- Переваги:
- Недоліки:
- Компания
- Ольга Л***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2.5 кг
Очень необычно сочетание фруктов, овощей и мяса. Если я правильно понимаю, то в этом корме есть все микро и макроэлементы, которые так необходимы для здорового питания собаки. Теперь не подкармливаю собаку отдельно витаминами. Хорошо, когда есть такой корм.
- Переваги:
- Сочетание ингредиентов.
- Недоліки:
- Съедает быстро.
- Карина Р***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2.5 кг
Хороший корм , йорк улетает)))шерсть блестит , нам все нравится .
- Переваги:
- Цена качество , производитель Италия
- Алена Г***
Производитель Сербия