- ЄвгенійВідгук від покупця. Продавець: TatoExpert. Об'єм 1 шт: 320 мл
Запах приємний, чистить теж добре, але проти плісняви не діє
- Евгений И***Відгук від покупця. Продавець: TatoExpert. Об'єм 1 шт: 320 мл
Все добре,з своєю функцією впорався!
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: TatoExpert. Об'єм 1 шт: 320 мл
Користуюсь давно. Все влаштовує
- Переваги:
- Убиває бактері та неприємний запах
- Недоліки:
- Швидко закінчується
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: TatoExpert. Об'єм 1 шт: 320 мл
Це засіб врятував від покупки нового холодильника чи визову ремонтника. Ідеально справився з задачею
- Переваги:
- Допоміг. Чудово полагодив гуму і тепер все знову в ідеальному стані
- ДарьяВідгук від покупця. Продавець: TatoExpert. Об'єм 1 шт: 320 мл
Запах вроде исчез. Со своей задачей справился)) но не знаю, как у других осталось средство в баллоне - нам и одного не хватило))
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: TatoExpert. Об'єм 1 шт: 320 мл
Доволі не поганий засіб від запаху плісняви з кондиціонера! По початку дуже пахне лимоном, але з часом запах зникає і дує чистом повітрям! Рекомендую
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Мала ємність
- Томка Х***Відгук від покупця. Продавець: TatoExpert. Об'єм 1 шт: 320 мл
Взяли на пробу, сподіваюсь допоможе))
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: TatoExpert. Об'єм 1 шт: 320 мл
12 лет кондиционеру, кислый запах был очень сильный. После обработки радиатора кондиционера этим средством неприятные запахи исчезли. Рекомендую.
После обработки прошло 3 недели. Пока запаха нет.
Средства хватит, наверное, на 2 обработки, может на 3.- Продавець TatoExpert
Дякуємо за Ваш відгук!
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: TatoExpert. Об'єм 1 шт: 320 мл
Обробляти зручно, але дуже сильний неприємний запах.Воняло по хаті два дні.
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: TatoExpert. Об'єм 1 шт: 320 мл
Користуюсь звичайною спліт системою, останній раз повноцінно чистив кондиціонер минулого року на початку сезону, в цьому році відповідно почав з'являтись неприємний запах, місяць назад спробував цей засіб і він чудово впорався.
Через місяць знову починає потроху з'являтись запах, але одного балону більш ніж достатньо для двох разів, побризкав ще раз і запаху знову нема (а балон ще не пустий)
Тобто за цю ціну можна отримати мінімум 2 місяці свіжості, як на мене, досить достойно.
Звісно він не замінить майстрів які зроблять професійну чистку, але там зовсім інші гроші + треба час + підготувати місце (і ще й шпалери можуть попсувати), за допомогою цього засобу це можна відкласти на декілька місяців...- Переваги:
- Прибирає запахи
- Недоліки:
- Через місяць запах повертається
- Дмитрий П***Відгук від покупця. Продавець: TatoExpert. Об'єм 1 шт: 320 мл
Откровенно говоря фигня полная, неприятный запах как был так и остался, так ещё и в перемешку с этим запахом стало только хуже, кондёру 2 года и пахнуть начал только эти летом. Лучше уж чистка как полагается.
- Руслан Ц***
Полная очистка с разборкой и с мойкой , не помогает, через несколько дней опять появляеться кислый запах, от этого некуда не деться. Так происходит если вы выставляете температуру охлаждения таку. что вам комфортна, но если постоянно будет минимальная температура, то запаха не будет, прийдёться просто в ручную включать и выключать кондиционер.
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: TatoExpert. Об'єм 1 шт: 320 мл
Купил для сушки, тк из-за отключений бывает что-то не успевает досушить и остается влага на теплообменнике (решетка после пылевых фильтров). Брызгал прям на теплообменник, потом подождал, почистил что мог, просушил. Запах приятный + пропал запах плесени и тд
- Переваги:
- Работает для сушки
- Недоліки:
- Было бы удобнее забрать из розетки
- Дмитро І***Відгук від покупця. Продавець: TatoExpert. Об'єм 1 шт: 320 мл
дякую
аже почистила
працює на відмінно
раджу- Переваги:
- очищення ефективне
- Недоліки:
- нема
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: TatoExpert. Об'єм 1 шт: 320 мл
Сначала кондёры помыл пароочистителем, много грязи вытекло, но налёт на лопастях остался. Забрызгал этим средством лопасти и они стали, как новые, и запах стал свежим. Реально очень помог от неприятного затхлого запаха, до этого от него избавиться никак не получалось. Баллона хватило ровно на 2 раза. Средство супер, впредь буду брать для чистки кондёров.
- Светлана Р***Відгук від покупця. Продавець: TatoExpert. Об'єм 1 шт: 320 мл
Свою функцію виконує на відмінно. Після використання пропав неприємний запах від кондиціонера. Рекомендую
- Переваги:
- працює на сто відсотків
- ЭдуардВідгук від покупця. Продавець: TatoExpert. Об'єм 1 шт: 320 мл
Отлично очищает кондиционер!
- Переваги:
- Отлично очищает!
- ДашаВідгук від покупця. Продавець: TatoExpert. Об'єм 1 шт: 320 мл
одні плюси
- Переваги:
- Товар своєму опису відповідає. зі своєю задачею справився на Ура!
- Недоліки:
- незнайшла
- Игорь Т***Відгук від покупця. Продавець: TatoExpert. Об'єм 1 шт: 320 мл
получение заказов через отделения Новой почты ведет к невыгодности услуг через Розетку...
- Недоліки:
- отсутствие пунктов выдачи заказов в городе усложняет доставку и делает заказы значительно дороже...
- Роман Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 320 мл. Кількість в упаковці: 1
Якщо ефект від очисника даного виробника в рожевій банці я бачу, то від цього ефект сумнівний.
- Олексій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 320 мл. Кількість в упаковці: 1
Як воняло мочею так і воняє
- Недоліки:
- Не допоміг засіб
- Представник бренду
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що засіб Domo для очищення кондиціонерів не виправдав ваших очікувань.
Зазвичай препарат ефективно усуває неприємні запахи, спричинені бактеріями та грибком у системі кондиціонера. Якщо після обробки запах залишився, це може свідчити про глибоке забруднення дренажного каналу або випарника, яке потребує механічного очищення або сервісного обслуговування.
- Дмитро Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 320 мл. Кількість в упаковці: 1
Вистачило на одну чистку. Поганий запах пропав. Але з'явився запах цього засобу. Не вивітрювався декілька годин. Але пара крапель ефірної олії зверху кондиціонера вирішили проблему
- Переваги:
- З задачею справляється
- Недоліки:
- З'являється стійкий запах очисника. Ефірна олія допомогає
- Юлия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 320 мл. Кількість в упаковці: 1
Що попало...толку 0
- Представник бренду
Доброго дня! Шкода, що у вас склалося таке враження. Багато наших клієнтів залишаються задоволеними, але ми відкриті до конструктивної критики. Розкажіть, будь ласка, детальніше — хочемо розібратись.
- ЄвгенійПродавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 320 мл. Кількість в упаковці: 1
Засіб дієвий, свої функції виконує. Після обробки залишається свіжий запах.
- Переваги:
- Дієвий
- Недоліки:
- Не має
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за відгук!