- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Green Product. Колір: Чорний
Пользуюсь 12 дней креслом потому отзыв может быть впоследствии скорректирован.
Но пока что расскажу свой опыт за эти дни.
Кресло красивое, пошито очень неплохо. Качество кожи оценить сложно, это потом проявится, но тактильно приятная. Собирается быстро и удобно, даже не нужно крутить никакие гайки. Сидеть в нем, могу сказать, что удобно. Это из хорошего.
Из плохого - пришло с бракованным "газлифтом". Да еще и такого размера, что в верхнем положении сидение кресла было... на уровне рабочего стола) Такое я видела впервые в жизни.
Но этот вопрос был очень!!! оперативно решен заменой, за что благодарю продавца. И все стало как нужно.
Еще что не понравилось - ужасно скользкие и быстрые колеса. По ламинату норовят уехать сами куда им хочется. Если сесть сильно на передний край сидения кресла, то кресло резко пытается уехать назад и, таким образом, легко может перевернуться и накрыть сверху спинкой. Почему на это обращаю внимание? Потому что у других моих кресел на этом же покрытии в этом же кабинете такого не наблюдалось.
Потому изготовителю надо подумать над более удачными колесами для этого кресла.
И все же, в целом, кресло рекомендую!
5 звезд ставлю больше авансом, в надежде, что ничего нехорошего не проявится позже.- Переваги:
- Красивое, удобное
- Недоліки:
- очень скользкие колеса
- Продавець Green Product
Доброго вечора, Вікторія, дуже дякую за Ваш відгук, нам приємно чути що Вам все подобається. З приводу колес, стандартні посилені колеса, виробляются в Україні, прийняли до уваги те що дуже швидкі, але це скоріш більше позитивного, ніж вони б туго та ледве їхали.
Приємного та довгого користування з задоволенням!
- Ярослав И***Відгук від покупця. Продавець: Green Product. Колір: Темно-коричневий
стул отличный, доставили в тот же день, подарили тестю, он доволен.
- Переваги:
- Качественный, удобный
- Недоліки:
- их нету
- Продавець Green Product
Доброго вечора, дякую за Ваш відгук, раді допомогти!
- АРУТЮНЯН Л***Відгук від покупця. Продавець: Green Product. Колір: Темно-зелений
Крісло доставили швидко і це все з хорошого. По перше підлокітники де дерево подряпані з обох сторін, ніжки деревяні просто вдіти шурупи не дістають до них.
Таке відчуття що ним користувались чи було на вітрині. Чек не видали. Привезли без коробки, жалкую що ретельно не оглянула. Не вартує таких коштів.- Продавець Green Product
Доброго дня, дякую за ваш відгук. Крісло оперативно замінили, клієнт задоволенний. Вибачте за незручності.
- АРУТЮНЯН Л***
Дякую керівництву Green Product за швидку реакцію на мій відгук, запропонували замінити крісло. Питання вирішили оперативно.
- Валерия К***Відгук від покупця. Продавець: Green Product. Колір: Темно-коричневий
придбали одразу декілька для керівників підприємства й усі залишилися вкрай задоволені як зовнішнім виглядом цих крісел, так і їх зручністю
- Переваги:
- Елегантний дизайн та надійна конструкція
- Недоліки:
- не виявлено
- Елена Д***Відгук від покупця. Продавець: Green Product. Колір: Темно-коричневий
Купували як подарунок на ювілей, - шикарно.
- Переваги:
- Крісло красиве і дуже якісно зроблено, преміум клас.
- Недоліки:
- Не бачу
- Андрей Б***Продавець: Green Product. Колір: Чорний
Замовлял для себе. Оперативно опрацьовано та доставлено дане замовлення. Крісло шикарне та зручне.