- Мельник Е***Відгук від покупця. Продавець: Bravo Home. Розмір: 200x220
Тепла і гарно прошито
- Продавець Bravo Home
Ми вдячні Вам за вибір продукту, який було виготовлено в Україні та за відгук. Для нас важлива думка кожного покупця, стараємося та працюємо для вас! Будемо раді новим покупкам
- Артем М***Відгук від покупця. Продавець: Bravo Home. Розмір: 180x220
Чудова ковдра, тепла, розмір співпадає
- Переваги:
- ціна
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Bravo Home. Розмір: 200x220
Дуже сподобалась ковдра! Навіть замовили другу. Тепла, легка, приємна на дотик і якісно пошита! Дякую продавцю, нам усе сподобалось, замовимо ще)
- Переваги:
- Дуже тепла і легка
- Недоліки:
- Поки що усім задоволені
- Продавець Bravo Home
- Павел Н***Відгук від покупця. Продавець: Bravo Home. Розмір: 180x220
Якість гарна ,але розміри не співпадають
- Павел Н***Відгук від покупця. Продавець: Bravo Home. Розмір: 180x220
Після розмови з продавцем я зрозумів,що вказані розміри можуть дуже відрізнятися від реалі.Прикриваючись тим,що вони вказують допустимі розміри плюс мінус 5 відсотків довжина може суттєво відрізнятися від зазначеної.В нашому випадку при замовленні довжини 220 ковдра приїхала 195.Навіть тепер не знаю нащо тоді вказувати розміри.
- Переваги:
- Недоліки:
- Неліквид