Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Ковдра Зимова з просоченням Алое Вера Полуторна 150х220см AV-1-7597

Код:  350882070
Оцінка користувачів 4.4/5
  • Мельник Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Bravo Home. Розмір: 200x220

Тепла і гарно прошито

Переваги:
    Якість
    • Продавець  Bravo Home

Ми вдячні Вам за вибір продукту, який було виготовлено в Україні та за відгук. Для нас важлива думка кожного покупця, стараємося та працюємо для вас! Будемо раді новим покупкам

• Артем М***
    Відгук від покупця. Продавець: Bravo Home. Розмір: 180x220

Чудова ковдра, тепла, розмір співпадає

Переваги:
    ціна

• Олена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Bravo Home. Розмір: 200x220

Дуже сподобалась ковдра! Навіть замовили другу. Тепла, легка, приємна на дотик і якісно пошита! Дякую продавцю, нам усе сподобалось, замовимо ще)

Переваги:
    Дуже тепла і легка
    Недоліки:
    Поки що усім задоволені
    • Продавець  Bravo Home

• Павел Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Bravo Home. Розмір: 180x220

Якість гарна ,але розміри не співпадають

• Павел Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Bravo Home. Розмір: 180x220

Після розмови з продавцем я зрозумів,що вказані розміри можуть дуже відрізнятися від реалі.Прикриваючись тим,що вони вказують допустимі розміри плюс мінус 5 відсотків довжина може суттєво відрізнятися від зазначеної.В нашому випадку при замовленні довжини 220 ковдра приїхала 195.Навіть тепер не знаю нащо тоді вказувати розміри.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Неліквид