- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: FoxxyMart
Десь після місяцю використання доріжки з панелі керування почав йти запах паленої ізоляції або пластику після приблизно 20-30 хв роботи. На доріжці тільки ходив до 6.5 км/г. До цього не було ніякого запаху.
- Переваги:
- Виконує свою функцію. Як перша доріжка навіть нічого.
- Недоліки:
- Немає системи автоматичного змащування полотна, як вказано в інструкції. Після місяцю використання з панелі керування почало смердіти паленою проводкою.
- Продавець FoxxyMart
Добрий день!
Дякуємо за відгук.
Наш менеджер зв'яжеться з Вами для більше детального уточнення ситуації
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: FoxxyMart
Електродвигун зламався через два місяця після використання, з мого боку не було порушень в використанні. Гарантія ще рік. Продавець спочатку начав казать це моя винна, потім сказав, що так обміняємо на новий, тож вже чекаю два тижні.
- Недоліки:
- Зламався електродвигун через два місяці
- Рина
Як закінчилася ваша історія? Замінили доріжку?
Хочу теж такі купити, тепер боюсь викинути гроші на вітер
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: FoxxyMart
Супер!!!!Дякую за доріжку!Це не перша у мене,но сама краща!!!
- Переваги:
- Вага до 130 кг і двигун 3 к.с.
- Недоліки:
- Немає!
- Продавець FoxxyMart
Дякуємо що брали нас! Приємного користування!
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: FoxxyMart
Добре і якісна доріжка, як для такої ціни так взагалі топ. Користуюсь вже 2 місяці
- Продавець FoxxyMart
Дякуємо що обрали нас! Приємного користування!
- БогданВідгук від покупця. Продавець: FoxxyMart
Хороша доріжка. Особливо не знаю, що про неї сказати — доріжка як доріжка: добре виконує свої функції, жодних проблем.
Можу сказати мене найбільше перед покупкою хвилювала яка максимальна швидкість бо на інших сайтах така сама доріжка була 17 км/год коли тут писало 19 км/год.
Відповідь: швидкість 19 км/год- Продавець FoxxyMart
Дякуємо що обрали нас! Приємного користування!
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: FoxxyMart
Доріжкою повністю задоволена.
- Тамара Т***Відгук від покупця. Продавець: FoxxyMart
Я задоволена . Рекомендую.
- Переваги:
- Доріжка відповідає опису і повністю справляється з своїми задачами.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець FoxxyMart
Раді, що Вам все підійшло)
Приємного користування.
- Игорь С***Відгук від покупця. Продавець: FoxxyMart
Відсутній гарантінйий талон. Продавець морозиться, не відповідає ні на дзвінки, ні на повідомлення в Телеграм. Є питання по зміні куту нахилу. - в інструкції цього пункту нема. Візуально нічого не змінюється.
- Переваги:
- Прибула швидко. Працює.
- Недоліки:
- Продавець морозиться
- Войнолович М***Відгук від покупця. Продавець: FoxxyMart
Задоволена товаром. Компактна , домашня , не шумна
- АннаВідгук від покупця. Продавець: FoxxyMart
Отримала швидко, дуже задоволена, відносно тиха, для домашнього використання у квартирі чудовий варіант.
- Переваги:
- Зручна у використанні, у складеному варіанті займає мало місця
- Продавець FoxxyMart
Дякуємо за хороший відгук і ми раді, що Вам все підійшло.
- Тарас М***Відгук від покупця. Продавець: FoxxyMart
Отримали цей девайс для всієї сім'ї. Доставка із західної України в центральну частину НП - 1100 грн. Девайс цілий, зібрали по інструкції (яка є англійською і українською). Все працює, починаємо вивчати в користуванні. Перші враження позитивні - плавне увімкнення, можливість швидко або дуже повільно змінювати швидкість. Відповідає опису і характеристикам. Різні програми або самостійний вибір дистанції, кількості калорій чи часу тренування. Індикатор пульсу. Біг на доріжці відчувається трохи м'якше, ніж по асфальту.
На теперішній час - перший день, всім задоволений, сподіваюсь на довгий термін експлуатації. Продавцю подяка!- Переваги:
- Все вище описане ціна, швидкість, в порівнянні з іншими схожими моделями. Мастило в комплекті.
- Недоліки:
- Вказано в інструкції необхідність змащення, але не описано як саме і куди змащувати раз на 5-10 місяців.
- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: FoxxyMart
Брав для скидання зайвої ваги, та щоб ходити хочаб раз на день, бо багато сиджу і став погано себе відчувати.
Вона дуже тиха, що гарно для квартири.
Навіть в одній кімнаті з працюючою доріжкою, не заважає дивитися ТВ.
Має гарну товщину "деки", що дозволяє вставати на неї з великою вагою (95кг +-).
Сподобалась ця професійна доріжка, користуюсь вже пів року, і став краще себе відчувати. Користуюсь тільки у режимі "ходьби" (це 3-6 швидкість для мене).
Доріжка міцна, не скрипить, не гойдається, екран гарний без зайвих речей.
Гарне і просте "Кріплення" для: телефону, планшету або ноутбуку (розвернувши його).
Дуже зручно дивитися серіал поки йдеш годину на 4 швидкості і не нудно.
Ціна гарна.
Рекомендую!- Переваги:
- тиха, має нахил, верт. під'єм, дека товста що тримає велику вагу, ціна
- Алена З***Відгук від покупця. Продавець: FoxxyMart
Дуже класна, зручна і компактна. Легка у використанні. Дякую за швидку доставку
- Переваги:
- Можна складати, не займає багато місця
- Недоліки:
- Все подобається