- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Заказал доставку очень давно еще в начале войны, заказ ехал долго, но приехал, за что большое спасибо!
Для мопса у которого аллергия на птицу - лучшего варианта нет.- Переваги:
- Доставили в крайне тяжелое время для Украины
- Недоліки:
- Отсутствуют
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Собака ( ротвейлер) есть с огромным удовольствием!
На удивление Josera не захотела есть,брала три разных вида, все три не понравились ей.
Этот супер - жуёт только так!))))- Переваги:
- Собака кушааааааает;)
- Недоліки:
- Ну не могу найти)
- Галина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Прислали в подарок именно мешочки такого же корма..это очень важно,так как моя девочка аллергик,бока расчесаны постоянно,от малейшей смене корма...тем более курицы,что по другим фото покупателей видно,что присылают разного состава мешочки корма..Розетка,спасибо вам!!!!!!!!!!!!!!!
- Переваги:
- корм гипоаллергенный,доступная цена.
- Недоліки:
- не нашла
- ДенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Неплохой гипоаллергенный корм. У нас французский бульдог-аллергик. Раньше кормили Grandorf, потом отказывался есть. 4 лапы ест с удовольствием. Аллергий или проблем с пищеварением нет
- Переваги:
- Бойко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Покупаем его постоянно, собака-французский бульдого, преносит хорошо, ест охотно
- Переваги:
- хороший гипо-аллергенный корм
- Недоліки:
- Галина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Таксе 12 лет. 3 года назад начал болеть, врач сказал кормить гипоаллергенным кормом. Пробовали разные фирмы. Некоторые для нас дорого, некоторые не хочет кушать, а есть такие, что от них собаке было не хорошо. Вот уже пошёл 3й год как кушает только 4 лапы. Цена отличная, собаке нравится и на Здоровье не отражается.
- Переваги:
- Цена, состав, действительно подходит аллергикам
- Недоліки:
- Марина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Корм отличный. У нас стаффорд алергик, перепробовали кучу вариантов даже более дорогих кормов, то не хотел их есть, то проявлялась аллегрия. С этим проблем нет никаких, и кушает с удовольствием и нет никакой негативной реакции у собаки.
- Переваги:
- Гранулы среднего размера, подошёл собаке с аллергией и вообще хороший состав.
- Недоліки:
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Собачка подякувала Розетці за знижку :)
- Лариса Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Отлично! Спасибо!
- Александра М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Хороший корм. Аллергии у французского бульдога нет.
- Виталий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Брал для немецкой овчарки - ест с удовольствием, чего не ожидал - шпиц тоже просит этот корм и ест(проплан и роял канин не хочет).
- Переваги:
- Кушают без уговоров
- Недоліки:
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Отличный корм
- Переваги:
- Собака ест с удовольствием! Перепробовали много кормов, супер премиум и премиум, но подошёл только этот. У меня чау чау, жуткий аллергик. Этот корм просто чудо!
- Недоліки:
- Иногда вызывает газообразование. Но не критично
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Собака їсть його за задоволенням, їй подабається все що хрумтить. Ще беремо трохи корму з собою на прогулянку, даємо як смачне заохочення виконувати команди. Підгодовуємо собаку цим кормом близько двох місяців, проблем з травленням не виявлено.
- Переваги:
- Корм з хорошим складом і за приємною ціною
- Недоліки:
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: ZooLis. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Добрый вечер!корм отличный,собака ест с удовольствием!
- Переваги:
- Цена/качество
- Жанна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Цей корм купляємо нашому песику вже десь років п'ять. Дуже задоволені, тому що у песика хронічний панкреатит ,а корм дуже гарно збалансований, ніяких проблем і алергій не визиває. Песик міцний ,енергійний .Раджу спробувати.
- Переваги:
- Бачимо користь від корму.
- Недоліки:
- Немає.
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: ZooLis. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Все просто отлично,все классно,МОЛОДЦИ,СПАСИБО БОЛЬШОЕ
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ
Дякую магазину за якісний товар, дуже зручний спосіб доставки (завжди замовляємо велику упаковку 14 кг, доставка виходить безкоштовно курʼєром прямо під двері квартири !), а ще магазин повідомляє особисто (месенджером) про свіжі поставки і хороші знижки, так як купуємо постійно тут:)
Дякую!
Рекомендую!- Переваги:
- Чудовий сервіс і обслуговування в цьому магазині, якість товару також хороша, наш лабрадор смакує залюбки
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ
Відмінний корм, замовляємо не вперше в цьому магазині , чудова якість і сервіс!
Окреме дякую магазину за безкоштовну доставку курʼєром НП ) - Анжела Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Мій хаскі Арчік цей корм з'їв із задоволенням,рекомендую усім придбати корм для своїх маленьких друзів
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Моїй лабрадорші дуже подобаєця їсть іза доволеням.Дякуєм
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
- Вера Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Именно этот корм собака ест с удовольствием.
- Инга Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Собака средней породы. Ест с удовольствием.
- Галина Л***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Корм отримали,все норм. Запах хороший ,смачний) наш ка-де-бошка їсть із задоволенням. А от як вплине за шкіру-шерсть буде видно з часом (в нас атопічний дерматит).
- Переваги:
- акція)
- Недоліки:
- наразі не побачила
- Наталья Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Корм понравился.
Акции любим))- Переваги:
- Цена, хороший корм, бесплатная доставка
Корм понравился.
Акции любим))- Переваги:
- Цена, хороший корм, бесплатная доставка
- Недоліки:
- Надежда И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Супер корм, кокер спан.кушает хорошо, меньше стал чухаться, думаю что он реально гипоаллергенный
- Переваги:
- Вкусно пахнет, думаю собака понимает вкус лучше чем хозяин
- Недоліки:
- Дмитрий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Отличный корм! Раньше пёсику покупал от этого же производителя, только «курица-рис», сейчас для разнообразия купил этот — хрустит с аппетитом, чувствует себя отлично, шёрстка блестит, носик мокрый и холодный. :)
Приятно, что в Розетке на него регулярно бывают акции и можно заказать сразу несколько упаковок с доставкой — одним махом закрывает вопрос на несколько месяцев (пёсик на смешанном питании, так что одного пакета кг хватает на месяц).
Рекомендую!- Переваги:
- Отличное качество и экономичная упаковка
- Недоліки:
- Отсутствуют
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Собаке очень понравился.Нет проблем с пищеварением
- Переваги:
- Очень нравится
- Недоліки:
Спасибо за корм, собака ест с удовольствием, боялась что гранулы большие, но нет . Как раз для средних пород.
- Переваги:
- Вкусно пахнет. Кокер точит с удовольствием
- Недоліки:
- Іван Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Смачний та якісний корм. Домашні улюбленці задоволені.
- Переваги:
- Якість, запах, структура
- Галушко У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Завжди беремо корми Клуб 4 лапи. Собака їсть з задоволенням.
- Недоліки:
- Михаил Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Спасибо огромное Розетке! Товар пришёл очень быстро, а приятным бонусом было 2 упаковки корма в подарок. Довольны всей семьёй, а особенно собака.
Покупаем уже второй раз, будем брать еще, собаке понравился
- Переваги:
- гипоаллергенный, собака ест охотно, самочувствие хорошее
- Недоліки:
- Наталья Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Долго выбирали корм своим лабрадорам. Перепробовали от премиум до суперпремиум разных производителей, но по разным причинам корм не подходил. Рискнули купить 4 лапы. Результат отличный. Кормим им уже 3 года - хорошее состояние шерсти, отличные анализы, собаки едят с удовольствием.
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Хороший гіпоалергенний корм.
- Яна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Були перебої з поставками даного корму, то замовили на Розетці. Ще й акція була 14 кг та 2 упаковки по 2 кг у подарунок. Дякую!
- Переваги:
- Для нашої дівчинки лабрадора - найкращий корм.
- Недоліки:
- Не має.