- Дарія Ж***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Дуже задоволені товаром, значно економить час . Є функція регулювання ширини стрічки- можна підвʼязувати як тоненькі гілочки, так і товстіші стебла.
Сезон відбігав без нюансів взагалі. Рекомендую!- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Катерина Ф***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Дуже зручно. Ганчірочки вже не потрібні.
- Переваги:
- Зручно
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Працює,купив у тому році,нарікань немає.
- Кристина Н***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Сокращает время и усилия на подвязывание
- Переваги:
- Удобный в использовании
- Недоліки:
- Отсутствуют
- Продавець LICVID-SHOP
- Іван Г***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Ок
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Степлер садовий добре працює. Прийшов вчасно .
- Комлєва О***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Зручний степлер. Брала на подарунок свекрусі, вона задоволена. Підвʼязувала помідори. Вона казала, що спочатку потрібно було звикнути, але коли звикла, то дуже задоволена.
- Сачава І***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Я дуже задрволена степлером. Використовувала для підвязки роз і винограду. Рекомендую!
- Переваги:
- Легкий в експлуатації
- Костянтин К***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Степлер реальне л***о!
Поки стояла стрічка і скоби, що йшли в комплекті він ще щось "степлерив", і то, скоба йшла косо і чіплялась тільки половинкою, а коли поставив скоби і стрічку, що додавались при покупці, скоби застрягають, перекошуються і як результат ніфіга не скріплює.
Короче, все як завжди, "дешева рибка-дешева юшка", "скупий платить двічі" і т.п.
Не рекомендую, викинуті кошти і зіпсовані нерви, бо коли після 20го разу нічого не спрацьовує, хочеться закинути його в корчі!- Переваги:
- Недоліки:
- Л***о
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня!
Нам дійсно прикро, що товар не виправдав ваших очікувань і викликав розчарування.
Садовий степлер (тапенер), який ви придбали, призначений для легкої підв’язки рослин і потребує певного звикання до механіки його роботи. Часто некоректне скріплення трапляється через невідповідні або неякісні витратні матеріали (стрічка, скоби), або через неповне чи неправильне заряджання стрічки в механізм. Саме тому перші спроби можуть викликати труднощі. Скоби з комплекту — базові, вони підходять для нормальної роботи.
Також важливо, щоб стрічка була рівно подана в напрямний канал, а скоби не були зігнуті або надто м’які.
Це справді бюджетна модель, але за правильного використання вона добре справляється з підв’язкою томатів, огірків, винограду тощо.
Ми щиро шкодуємо, що у вашому випадку досвід вийшов негативним.
Дякуємо, що звернули увагу — ваша думка допомагає нам покращуватись!
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Рекомендую
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Комплект за свою ціну цілком пристойний. Працює непогано, клацає та перев'язує
Проте оцінити його надійність не можу, оскільки працював ним ще небагато.- Переваги:
- Працює непогано: клацає та перев'язує.
- Недоліки:
- Поки не помітив.
- Продавець LICVID-SHOP
- Мария К***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Гарний комплект за свої гроші
- Переваги:
- Повністю виконує свою функцію, надійно фіксує рослини
- Недоліки:
- Відсутність інструкції на українські мові, що сповільнює одразу розуміння принципу роботи
- Продавець LICVID-SHOP
- Валентина С***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Степлер зручний в користуванні, нажаль користувались ще мало, бо сезон тільки розпочався. Доставили швидко та в повній комплектації.
- Владислава Ш***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Зручний у використані. Нарікань немає
- Переваги:
- Виконує всі зазначені в описі функції
- Стасив А***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Брал зимой . Настало его время . И хватило подвязок на 10. Перестал брать ленту. При внимательно осмотре отлетела точечная сварка.
- Переваги:
- Не успел йх заметить .
- Недоліки:
- Задумка хорошая . Но плохо сделано. Или мне попался брак.
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня!
Дякуємо вам за відгук і що знайшли час поділитися враженням.
Нам щиро прикро, що у вас виникла подібна ситуація з товаром, і ми розуміємо ваше розчарування, особливо коли очікуєш результату під час активного сезону в саду.
Стосовно вашого випадку — дійсно, описана вами проблема схожа на поодинокий виробничий дефект, і ми щиро шкодуємо, якщо вам трапився саме такий екземпляр. Перед відправленням усі товари проходять візуальний контроль, а комплект поставки формується максимально повно. При цьому, за наявними відгуками від інших клієнтів, цей товар добре себе зарекомендував у роботі, зокрема завдяки зручності конструкції та достатній комплектації (10 рулонів стрічки + 10 000 скоб).
Щодо термінів — товар був отриманий ще 08.02, і на момент залишення відгуку вже минуло понад 3 місяці з моменту покупки, що значно перевищує встановлений строк для гарантійного обслуговування або обміну. Проте, навіть у таких випадках ми завжди намагаємося знайти рішення, якщо покупець звертається напряму до нас.
Ще раз дякуємо вам за зворотний зв’язок — він дозволяє нам вдосконалювати як товар, так і сервіс!
- Алла С***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Зручний степлер, спадобовся
- Переваги:
- Зручно робити з ним
- Іван Н***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Для тих,кому треба згаяти час.На драбині не будеш двома руками кожен раз заправляти стрічку.
- Переваги:
- Не має!!!!!!!!!!!!
- Недоліки:
- Не практично, скріплені гілки не притискаються .
- Продавець LICVID-SHOP
Шановний клієнте. Дякуємо за те, що розділили свої враження від товару. Ми хочемо запевнити, що товар дійсно відповідає всім характеристикам, зазначеним на нашому сайті, та чудово служить багатьом нашим покупцям. Цей набір дуже популярний і високо оцінений іншими клієнтами — 90% відгуків підтверджують його якість і зручність. Скоріш за все ваша покупка не виправдала очікувань, що могло вплинути на Ваше враження. Наші менеджери завжди готові допомогти Вам у вирішенні будь-яких питань. Якщо Вам потрібна консультація, обмін або повернення товару, будь ласка, Звертайтеся — ми зробимо все можливе, щоб Ви залишилися задоволені
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Гарний садовий степлер. Швидко прийшов.
- Продавець LICVID-SHOP
- Марина Ч***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Дуже гарний та зручний садовий степлер бистро підвязує зручно
- Переваги:
- Зручний
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Чудовий степлер. Гарне обслуговування і швидка доставка. Приємним бонусом було можливість обрати навіть колір стрічки.
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Товар приїхав з висипаними і поламаними скобами, степлер не працює( не тягне лєнту). Пакет був розкритий і розірваний.
- Переваги:
- Нема переваг
- Недоліки:
- Повно
- Продавець LICVID-SHOP
Шановний клієнте, Дякуємо за ваш відгук і щиро шкодуємо, що у вас склалося таке враження про товар. Хочемо запевнити, що всі товари перед відправкою проходять перевірку на цілісність і відповідність заявленим характеристикам. Усі степлери, а також коробки зі скобами, запаковуються належним чином для забезпечення їхньої цілісності. На жаль, пошкодження пакунку могло статися під час транспортування, на що ми, на жаль, не маємо впливу ні ви ні ми. Ми рекомендуємо при отриманні перевіряти посилку у присутності працівника пошти та, у разі пошкоджень, складати акт приймання, щоб оперативно вирішити ситуацію. Щодо роботи степлера — будь ласка, зверніться до нас, і ми допоможемо з налаштуванням або, за потреби, організуємо обмін товару. Нам важливо, щоб ви залишилися задоволені покупкою. Звертайтеся, ми завжди готові допомогти вам!
- Юлия Ж***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Зручний у використанні, свої функції виконує
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня, Юлія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Лупінос Є***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Ціна відповідає якості.
- Переваги:
- Степлер дозволяє швидко підв'язати виноград, томати, малину, ожину. Користуюся вже декілька років. Дуже задоволений.
- Недоліки:
- Інколи не скріплює скобою.
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня, Євген. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми раді, що ви задоволені вашою покупкою. Що стосується недоліку, хочемо звернути увагу, що можливість інколи не скріплювати скобою може залежати від правильного налаштування інструменту та використання скоб. Якщо такі ситуації виникають, рекомендуємо перевірити натяжку стрічки та правильність встановлення скоб, що допоможе забезпечити безперебійну роботу степлера. Наш магазин завжди прагне забезпечити найкращий сервіс для наших клієнтів. Гарного дня.
- Артем Ш***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Дуже зручний та корисна річ
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня, Артем. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Зручний у використанні, скорочує час підв'язування в декілька разів, але все ж потрібно наловчитися для швидкої та якісної роботи. Часом не захвачує стрічку та застрягають скоби, ця проблема з'явилася після заміни стрічки та скоб з подарункового набору. В наборі є запасні частини. Інструкція мало зрозуміла, розбиралися з девайсом інтуїтивно.
- Переваги:
- Зручно, швидко
- Недоліки:
- Часом застрягають скоби, не захвачує стрічку
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня, Марина. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Стосовно ваших зауважень, хочемо зазначити, що скоби та стрічка, що йдуть у комплекті, спеціально підібрані для цього інструменту і повинні добре працювати. Якщо часом виникають проблеми із захопленням стрічки або застряганням скоб, це може бути пов'язано через недостатньо щільне закріплення стрічки або неправильну установку скоб. Стосовно відсутності інструкції, це рішення виробника через інтуїтивно зрозумілий дизайн пристрою. Пристрій розроблений таким чином, щоб бути максимально зручним і простим у використанні без необхідності додаткових інструкцій. Також хочемо звернути вашу увагу, що на сайті Rozetka на фотокартках товару ви можете знайти необхідну вам інформацію для користування товаром. Наш магазин завжди прагне забезпечити найкращий сервіс для наших клієнтів. Гарного дня.
- Ольга З***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Пришло все быстро , без дефектов . Товаром довольна
- Переваги:
- Работает супер
- Недоліки:
- Не нашла
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня, Ольга. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Микола С***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Товар прийшов швидко та в повному комплекті. Якість відповідає ціні. Вже опробуваний в роботі на городі. Працювати одне задоволення
- Переваги:
- Заявка обробилась автоматично без дзвінка
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня, Микола. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Задоволена,дуже зручний у користуванні!
- Переваги:
- Дуже зручний укористуванні
- Недоліки:
- Не має нормальної інструкції!
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня, Тетяна. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми раді, що ви задоволені вашою покупкою. Щодо відсутності інструкції, хочемо запевнити вас, що це рішення виробника було прийнято через інтуїтивно зрозумілий дизайн пристрою. Пристрій розроблений таким чином, щоб бути максимально зручним і простим у використанні без необхідності додаткових інструкцій. Ми розуміємо, що це може викликати незручності, і працюємо над тим, щоб вказати в описах та фотокартках наших товарів всю необхідну інформацію. Тому хочемо звернути вашу увагу, що на фотокартках товару ви можете знайти необхідну вам інформацію для користування товаром. Наш магазин завжди орієнтований на клієнта і прагне забезпечити найкращий сервіс. Гарного дня.
- Анна Р***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Незамінна річ для саду/городу. Майже всі літо в користуванні. Дуже зручно для підвязки рослин. Треба просто трішки набити руку і потім все йде як по маслу.
- Недоліки:
- Не дуже надійне кріплення там де знаходиться котушка стрічки. Але це виправляється за 1 хвилину.
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня, Анна. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми раді, що ви задоволені вашою покупкою. Щодо кріплення котушки стрічки, то це питання може виникати через активне використання або незначні зміщення під час роботи. Проте, як ви правильно зауважили, цей момент легко виправляється за хвилину і не впливає на загальну функціональність інструменту. Наш магазин завжди орієнтований на клієнта і прагне забезпечити найкращий сервіс. Гарного дня.
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Чудовий степлер, швидка доставка. Сусід побачив і собі негайно замовив))
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня, Світлана. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Людмила В***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Це якийсь жах. Замовила 2 садові степлери змогла підв'язати 5 кустів. Обидва не працюють не затискає скобу.
- Недоліки:
- Замовила 2 садові степлери змогла підв'язати 5 кустів. Обидва не працюють не затискає скобу
- Продавець LICVID-SHOP
Вітаю, Людмила. Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам прикро, що у вас сталася проблема. Хочемо запевнити вас, що наша продукція проходить ретельний контроль якості перед відправкою, і ситуації, подібні вашій, є вкрай рідкісними. Можливо, ви отримали товар з виробничим браком, за що приносимо наші вибачення. Наш магазин завжди прагне забезпечити найкращий сервіс для наших клієнтів, і ми готові допомогти вирішити будь-які питання. Гарного дня.
- Продавець LICVID-SHOP
Клієнту запропонували декілька варіантів вирішення його питання і він погодився, питання вирішено.
- Валентин Л***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Степлер справді файний. Гарна ціна. Продавець швидко виконав замовлення.
- Переваги:
- Ціна, що відповідає якості
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня, Валентин. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Олексій Д***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня, Олексій. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Василь Г***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Зручний інструмент для підвʼязання.
- Переваги:
- Дуже зручно
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня, Василь. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Степлер работает,быстро разобрались. Количество ленты соответствует.розетка быстро доставила
- Переваги:
- Одни плюсы
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Продавець LICVID-SHOP
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Зручний інструмент, легкий у використанні . Рекомендую.
- Переваги:
- Заощаджує час.
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня, Олександр. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.