Відгуки покупців про Ковдра Balakhome ПРИРОДА "MEMBRANA PRINT" PURE WOOL (вовна) 210*200см (export)
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Luxury Feather. Розмір: 180x210
Люди не ведитесь на этот товар! Это развод! Одеяло совсем не соответствует фото,в дешевой зеленой сумке (..
- Продавець Luxury Feather
Світлано, нам дуже шкода, що покупка не виправдала Ваших очікувань.
Хочемо уточнити, що ковдра може постачатися у брендовій сумці синього або зеленого кольору. Різниця між ними лише в кольорі упаковки, сам товар від цього не відрізняється.
Ми завжди відкриті до вирішення таких ситуацій, тому Вам було запропоновано повернення товару. Нам шкода, що у Вас склалося негативне враження, і ми готові допомогти в межах умов повернення.
- ГеннадійВідгук від покупця. Продавець: Luxury Feather. Розмір: 200x210
Якісна ковдра. Тонка та легка, в той самий час дуже тепла. Ще не прали, тому тут не буду коментувати.
- Продавець Luxury Feather
Дякуємо! Користуйтесь із задоволенням. :)
- Діана Т***Відгук від покупця. Продавець: Luxury Feather. Розмір: 150x210
Чудова ковдра. Відповідає опису
- Переваги:
- Тепла і легка
- Продавець Luxury Feather
Дякуємо за хороші слова. Користуйтесь із задоволенням!
- Олена Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x210
Чудова тепла і легка ковдра. Якісне пошиття. Індивідуальна упаковка та додаткова стрейч плівка.
Замовлення опрацьовано швидко.
Купувала за акційною ціною. Шкодую, що замовила тільки одну.
Рекомендую.- Переваги:
- Легка, тепла, якісне пошиття
- Недоліки:
- Придбала тільки одну
Представник постачальникаОлено, щиро дякуємо за Ваш чудовий і такий детальний відгук!
Нам дуже приємно, що Ви оцінили якість пошиття, легкість і тепло ковдри, а також швидкість обробки замовлення та упаковку. Раді, що покупка принесла Вам задоволення, і будемо раді бачити Вас знову серед наших клієнтів.
З повагою, команда ТЕП.
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x210
Загалом задоволена . З мінусів дуже довго відправляють
- Переваги:
- Якість хороша
- Недоліки:
- Дуже довга відправка
Представник постачальникаВікторіє, дякуємо за Ваш відгук!
Раді, що якість товару Вам сподобалась.
Щодо строків доставки — вони, на жаль, залежать від роботи перевізника та його завантаженості, тому ми не завжди можемо вплинути на швидкість відправки.
Ми завжди стараємось передавати замовлення у службу доставки максимально оперативно.
Дякуємо, що обрали ТЕП!
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x210
Нещодавно придбала дві ковдри для дітей. Реально дуже задоволена, надзвичайно легкі та теплі! Пошиті дуже якісно, строчки всі рівнесенькі, я задоволена ! Та ще й встигла на акцію, майже за пів ціни, це взагалі подарунок! У мене донька завжди мерзне і тягне на себе купу всього окрім ковдри, нарешті ця проблема вирішилася! Раджу придбати якщо розглядаєте цей варіант!
- Переваги:
- Тепле та легке, якісно пошите
- Недоліки:
- Якби чохол був з натуральної тканини, ціни б йому не було ;)
Представник постачальникаДякуємо за Ваш чудовий і такий детальний відгук!
Нам надзвичайно приємно чути, що ковдри повністю виправдали Ваші очікування та дарують тепло й комфорт Вашим дітям. Ми обов’язково врахуємо Ваше побажання щодо натурального чохла — дякуємо за цінну пораду. Ваша довіра й задоволення від покупки для нас — найкраща нагорода.
- Павло А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x210
Дуже погана якість, в ночі потянув на себе одеяло і порвалося по шву, не рекомендую
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 150x210
Дуже тепла і легка водночас .
- Переваги:
- Дуже тепла і легка водночас .
Представник постачальникаСергію, дякуємо за Ваш чудовий відгук!
Раді чути, що ковдра виправдала Ваші очікування та поєднує тепло й легкість. Нехай вона дарує Вам комфорт і затишок щодня.
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 180x210
Ковдра крута. Користуюсь вже 4й рік. Можна прати. Тепла і легка.
- Переваги:
- Супер
- Недоліки:
Представник постачальникаШановна Ірино! Дякуємо за Ваш чудовий відгук!
Ми раді, що ковдра вам сподобалась і служить вам вже 4 роки. Сподіваємося, що вона й надалі приноситиме вам комфорт і тепло.
- Марія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x210
Дуже класна ковдра, м'яка, легка, тепла як з підігрівом, ніби електрична гріє!))Взимку те що треба! Дякуємо!
- Недоліки:
Представник постачальникаМаріє, дякуємо за Ваш чудовий відгук!
Ми раді, що ковдра принесла вам такий комфорт і тепло! Сподіваємося, що вона стане вашим незамінним помічником цієї зими. Ваша підтримка дуже важлива для нас.
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 150x210
Дійсно теплі ковдри. За помірну ціну
- Переваги:
- Теплі, несповзають
- Недоліки:
- Не виявив
Представник постачальникаІгоре, дякуємо за Ваш чудовий відгук!
Ми раді, що Ви задоволені якістю нашої ковдри. Приємно чути, що вона тепла, зручна та відповідає Вашим очікуванням. Ваша підтримка дуже важлива для нас, і ми будемо раді бачити Вас серед наших постійних клієнтів.
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 180x210
Плюс що можна прати в машинці
- Переваги:
- Легка, тепла
- Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 150x210
Ця ковдра – справжній рятівник холодними ночами! Воно неймовірно м'яке та пухнасте, тепло огортає з ніг до голови. Рекомендую всім, хто цінує тепло та комфорт!
Представник постачальникаДякуємо, Наталіє, за Ваш чудовий відгук!
Ми раді, що наша ковдра стала справжнім рятівником у холодні ночі! Приємно чути, що вона м'яка, пухнаста і дарує тепло. Дякуємо за рекомендацію — Ваші позитивні слова дуже важливі для нас. Сподіваємося, що ковдра продовжуватиме приносити Вам затишок і комфорт!
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 180x210
Крута ковдра, приємна та тепла!
- Недоліки:
- Тільки +
Представник постачальникаМаксиме, дякуємо за Ваш позитивний відгук!
Ми раді, що вам сподобалася ковдра та її якість. Сподіваємося, вона буде приносити вам затишок!
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 180x210
дуже гарна якість
- Переваги:
- дуже гарна якість
- Недоліки:
Представник постачальникаТетяно, дякуємо за Ваш відгук!
Раді дізнатися, що ви задоволені якістю наших товарів! Ваші слова дуже важливі для нас і надихають продовжувати працювати над вдосконаленням. Сподіваємось, що наші продукти принесуть вам ще більше задоволення!
- Онищук П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 180x210
Купив ще у вересні 2023 року.
Прекрасна тепла ковдра. Рекомендую всім.- Переваги:
- Легка, тепла, не парить.
- Недоліки:
- Не знайшов.
Представник постачальникаДобрий день, Петро! Дякуємо, що обираєте саме нашу текстильну продукцію для власного побуту! Ваша висока оцінка якості дуже важлива для нас. Бажаємо легкості та комфорту при використанні! Ми працюємо для Вас! Ваша команда ТЕП.
- Демкив Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 180x210
Хочу дополнить свой отзыв.
Писала раньше,что одеяло лёгкое,приятное,но была не уверенна в том,что оно может согреть в наших хрущевках. Так вот ,одеяло превзошло все ожидания. Каждый раз благодарю производителя за такое качество. Рекомендую на
Особенно для тех ,кто постоянно мёрзнет.
Представник постачальникаДобрий день, Євгенія! Дякуємо, що обираєте продукцію ТЕП та надаєте зворотній зв'язок! Ми щасливі, що наша ковдрочка відповіла Вашим вимогам. Бажаємо приємного використання! Ми працюємо для Вас! Ваша команда ТЕП!
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 180x210
Дякую за швидку доставку! Ковдра тепла, м'якенька. Сподіваюся, що прослужить довго.
- Переваги:
- Легка, тепла, приємна на дотик. Рекомендую!
- Недоліки:
- Не виявила, все добре.
Представник постачальникаДобрий день, Оксана! Дякуємо, що обираєте продукцію ТЕП! Якщо дотримуватися рекомендацій щодо догляду, ковдрочка прослужить довго! Бажаємо приємного використання та нових текстильних оновлень разом з нами! Ваша команда ТЕП.
- Демкив Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 180x210
Доброго времени суток.
Одеяло хорошее.
Правда я ожидала более плотный чехол. Этот ,как для меня уж очень тоненький ,надеюсь ,что катышек не будет. Приятный на ощуп,но все же тоненький. Само одеяло мягкое ,не набито в упор ,что нельзя и повернуться,но оно ,как и чехол кажется ,каким-то демисезонным,хотя написано ,что зимнее. Не знаю,не уверена ,но надеюсь ,что я ошибаюсь и зимними ночами оно будет согревать и не придется ,что-либо ещё накидывать.
В целом товаром довольна.
Спасибо магазину и Розетке.
Представник постачальникаДобрий день, Євгенія! Дякуємо за зворотній зв'язок! Дійсно, як ви зазначили ковдра не набита та важка, а легка, пухнаста та м'яка, при цьому дуже тепла, так як має внутрішнє вкладання тваринного походження вовну, 350 г/м2, яка в свою чергу робить її максимально теплою. Тканина чохла мікрофібра Membrana Print сучасна тканина - дуже міцна, еластична та ніжна, ковтунців не має бути.
Дякуємо що обираєте продукцію ТЕП! Бажаємо приємного використання!
- Маріанна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 150x210
Ковдра м'яка і тепла. Ще не було морозів, тому чекаємо і тестуємо. Але за відчуттями : повітряна, м'яка, тепла і комфортна
- Переваги:
- Гарна легка і тепла ковдра
- Недоліки:
- Недешева, що і не дивно
Представник постачальникаДобрий день, Маріанна! Дякуємо за зворотній зв'язок. Бажаємо приємного користування! Ми працюємо для Вас! Ваша команда ТЕП.
- Єлизавета Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 180x210
Тепла ковдра, рекомендую
Представник постачальникаДобрий день, Єлизавета!
Дякуємо за високу оцінку! Бажаємо приємного користування та нових текстильних оновлень разом з нами!
Ми працюємо для Вас! Ваша команда ТЕП.
- Окулова А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x210
Гарна ковдра ! Користуюсь майже місяць легенька , та не жарко під ковдрою ,але і не холодно !
- Переваги:
- Красива
- Недоліки:
- Не знаЙшла !
Представник постачальникаДобрий день, Анна!
Дякуємо за високу оцінку!
Бажаємо приємного користування!
- Юрий А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 150x210
Купувати рекомендую.
- Переваги:
- Легке, тепле.
- Недоліки:
- осідає трохи і стає тонким.
- Любов Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x210
Ковдра хороша, легенька і в міру тепла.
- Инна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Lux Romans. Розмір: 200x210
Товар не соответсвует фото,вместо белого одеяла,я получила оранжевое.К сожалению не проверила на укропчте,а увидела только дома.Хотела вернуть,но продавец сказал,,что по закону нельзя ,возможно только отказ от посылки в отделении перевозчика и что производитель может без предупреждения изменять характеристики товара(в моем случае цвет) ,которые не влияют на качество.Для кого важен цвет будьте внимательны)
- Світлана М***
Дякую за ваш відгук, почала розбиратися і зрозуміла , що це зовсім різні ковдри. На фото біла - її склад вовни 70 процентів, а от кремової - 30 проценг.
- Виктор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 150x210
Гарне придбання за розумну ціну. Рекомендую
- Переваги:
- Тепле, легке, не парить.
Представник постачальникаВітаю, ВІктор!
Дякуємо за вибір нашої продукції!
Користуйтеся з задоволенням!
- Екатерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 150x210
Купили уже 3 таких одеяла: нам с мужем большое 200х210 и родителям два полуторных. Все очень довольны!
Рассматривала несколько вариантов и коментарии здесь к этому одеялу очень помогли)
Совсем не парит, под ним просто тепло и очень комфортно спать, даже когда дома прохладно или, наоборот, очень тепло.
Все таки натуральная овчина это супер Теперь хочу еще подушки взять из этого комплекта.
Однозначно рекомендую!
Представник постачальникаДобрий день, Катерина!
Дякуємо за високу оцінку нашої продукції! Бажаємо приємного використання і нових оновлень домашнього текстилю разом з ТЕП!
Мирного неба! Ваша команда ТЕП.
- Елена О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x210
Обалденное одеяло, тёплое, легкое
Представник постачальникаДобрий день, Олена!
Щиро дякуємо за відгук!
Дуже раді, що і Вам подобається якість наших ковдр!
Бажаємо приємного використання та нових оновлень домашнього текстилю разом з ТЕП!
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 150x210
Одеяло очень мягкое, лёгкое и тёплое.
- Переваги:
- Лёгкое и тёплое
- Сергій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 180x210
Супер. Лёгкое и тёплое.
Как всегда - спасибо Розетке! - Ирина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x210
Отличное одеяло.
Представник постачальникаДобрий день, Ірина!
Дякуємо за високу оцінку! Ми щасливі що наша ковдра сподобалася Вам! Бажаємо приємного користування та нових оновлень з текстильною продукцією ТЕП!
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x210
отличное одеяло, легкое, не шуршит пододеяльник, теплое . Беру уже второе одеяло этого производителя #мояраспаковка
- Переваги:
- качественное
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 180x210
Купила по акционной цене. Тонкое, лёгкое, теплое, не шелестит.Довольна.
- Переваги:
- Лёгкое, теплое, дышащее
- Недоліки:
- Дороговато, но это субъективно
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x210
- ЯрославаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 150x210
Качественное одеяло для зимы, лёгкое по весу, тёплое, аккуратно сделано.
Белого цвета с фирменным принтом.
#мояраспаковка- Переваги:
- тёплое и не жаркое, приятная на ощупь ткань
- Недоліки:
- не нашла
- Алла Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 150x210
Одеяло было куплено на подарок, теперь владелица спит в тепле и радуется:)
- Переваги:
- Легкое, тёплое, уютное
- Недоліки:
- Пока незаметно.