- Ірина Ф***Продавець: RozetkaEU. Об'єм: 100 мл з EU
По-перше здивувала коробка, вона з оксамитовим/велюровим покриттям, дуже приємна на дотик. в ароматі відчуваєтся і деревина, і фрукти і конвалія. Дуже цікавий аромат і дуже приємний, не задушливий. Дійсно м'ягкий і ніжний аромат. Ще цікавий момент кришка на магніті. Задоволена
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Об'єм: 50 мл з EU
Очікуваний результат. Дуже гарний і стійкий аромат
- Недоліки:
- Недоліків немає
- Лариса В***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Об'єм: Тестер 100 мл з EU
Вода має надиво стійкий аромат,запах такий як і у парфума.Купувала таку ж але 3 роки тому,правда перші були духи.Все майже ідентично з духами.
- Переваги:
- Велика пляшка,аромат супер
- Недоліки:
- Негарна ,коричнева картонна упаковка.
- Лариса В***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Об'єм: 100 мл з EU
Замовляю вже 3 раз,вперше це було років 5 тому,аромат на 5 ,трохи відрізняються від парфумів придбаних вперше,але ...легкий,квітковий,.Пляшка в рожевий бархатній коробці, кришка з магнітом.Можливо буду замовляти ще...якщо не придбаю десь за кордоном
- Переваги:
- Гарний аромат
- Недоліки:
- Смішно...але за час поки т.вода їхала до мене змінилась ціна.
- Олена Н***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Об'єм: Тестер 100 мл з EU
Пришли быстро.Запах бесподобный.Оригинал 100%
- Переваги:
- Стойкий аромат
- Светлана Ч***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Об'єм: Тестер 100 мл з EU
Как всегда супер
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Об'єм: Тестер 100 мл з EU
Абсолютно не стойкий аромат, может дискваред экономит на тестерах, я очень разочарована, так, как парфюмерию этой тм люблю сильно, но ...не советую брать тестер
...аромат класснючий, приближен к тем Вуд*Ам, что были раньше...но стойкость ноль - Катерина Я***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Об'єм: Тестер 100 мл з EU
Аромат не стійкий.
- Недоліки:
- Не стійкі
Товар який не відповідає оригінальності. Купуючи на розетка зрозуміла, що Wood став поганої якості, хоча розуміла, що беру тестер. Але ж ні!!! В іншому магазині 100 відсотків все відповідає оригінальності. Тепер питання до розетки!?
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
- Дмитрий С***Продавець: RozetkaEU. Об'єм: 100 мл з EU
Перший раз стикаюсь з незадовільним сервісом від розетки.Зробив замовлення,через чотири дня прийшло повідомлення,що замовлення відмінено,по причині відсутності товару.Дякую!
- Иванчук Н***Продавець: Rozetka. Об'єм: Тестер 100 мл
Дуже сподобався цей аромат. Купувала не тут. Не бачу потреби переплачувати за упаковку. В тестері аромат стійкий, залишає шлейф і відчувається весь день. Всі оточуючі чують мої парфуми.
- Анна Б***
Простите, а где покупали тестер?
- Иванчук Н***
Анна Батанова, на жаль, я не можу кинути сюди ссилку інтернет-магазину, оскільки Rozetka її не опублікує. Сам аромат я тестувала у магазині відомої парфумерної мережі в Україні. Однак ціна виявилася високою для мене. Тому в інтернеті я придбала тестер 100 ml (на розетці цей аромат ще не продавався тоді). Я особисто дуже задоволена цим тестером. Сама туалетна вода є відносно новою і аромат мені дуже подобається. Не розумію, чому тут пишуть погані відгуки, цей аромат просто бомбезний. Ну але звісно краще протестувати його вживу. Це стосується будь-яких парфумів.
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: Тестер 100 мл
Отличные духи. Беру второй раз. Супруга довольна.
- Переваги:
- Аромат очень стойкий.
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл
Дуже гарна ( неочікувано).
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: Тестер 100 мл
Прийшла оригінальна водичка, тестер з кришкою в картонній коробці, бачкод показує дату виробництва 2023 рік. Стійка, приємна, дуже подобається.
- Виктория Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: Тестер 100 мл
Приятный аромат.Долго держится.
- Переваги:
- Освежающий. Хватило на 6 месяцев(100мл)
- Андрей З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: Тестер 100 мл
Отличный товар. Долго держится аромат. Очень приятный.
- Переваги:
- Цена аромат.держится очень долго.
- Недоліки:
- Нет.
- Олександра С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Чудовий запах
- Переваги:
- Ціна ,якість
- Оксана М***Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Замовила повторно. Неймовірний аромат і стійкість
- Світлана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Аромат приємний та легкий, відчувається протягом усього дня, перевіривши його батч код була приємно здивована, що дата виробництва 07.2023
- Переваги:
- Стійкість аромату
- Тетяна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Доставка вчасно
- Переваги:
- Парфуми якісні відповідають етикетці
- Оксана С***Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Хороший аромат, лёгкие, слегка сладкие
- Хряпина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл
- Валентина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Дуже гарний і стійкий аромат. ROZETKA дякую, обслуговування супер.
- Daniil M***Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Хороший выбор! Чувствуется древесный аромат! Очень стойкий аромат! Всем советую!!!
- Переваги:
- Дизайн, стойкость, аромат
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл
- Переваги:
- На свою цену
- Недоліки:
- Конечно же не оригинал
- Гость
Здесь не продают подделки
- Алла С***Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл
Духи на любителя, нужно сначало попробывать подойдут или нет. Если они не подходят, то стойкий орамат будет надоедать очень долго.
- Переваги:
- Очень стойкие
- Недоліки:
- Очень стойкие
- Людмила Л***Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Гроші на вітер!Нікому не раджу брати тестер!Беріть духи!
- Переваги:
- Недоліки:
- Порівняно з орігіналом запах не стійкий!
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: Тестер 100 мл
- Людочка
Почему единица?
- Кучеренко А***
видимо единица потому что Андрею не подошла
- Ольга
Артём, а на Вас красиво раскрылся аромат? Вам подошёл???
- Игорь И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл
С нотами угадал девушке вроде как понравилось, деревянно/цитрусовый.