- Ольга Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 8. Вага 1 шт: 415 г
Отстой, прислали вместо паштет - шматочки в соусе! , там мясом вообще не пахнет..
- Переваги:
- НЕТ
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 8. Вага 1 шт: 415 г
Купляю вже не перший раз, фарш якісний: запах, колір норм.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Щось в цей раз відмовляється їсти.
- Переваги:
- Дешевий по акції
- Недоліки:
- Поки ніяких
- Виктория Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 800 г
Корм супер,собаці дуже смакує
- Недоліки:
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 800 г
Гарний корм. Собаці дуже подобається. Перемішую з кашею, то фаршеподібна структура дуже зручна
- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 800 г
За свои деньги шикарный фарш. Да, по структуре больше похоже на фарш. Мой немец уплетает за обе щеки. Пёс у меня по жизни аллергик, но конкретно с мясной миской проблем никаких, в отличие от других влажных кормов, при чем куда дороже
- Переваги:
- Цена/качество
- Недоліки:
- Пёс не нашёл)
- Елена О***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Склад хоча б зрозумілий. Це гарний преміум, бо з українського м'яса. Пахне теж не хімозно. Мої два йорки його обожнюють. Але хочу змінити на суперпреміум від Рафі.
- Переваги:
- недорогий, українське м'ясо, пахне добре
- СветланаПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Состав незрозумілий 4%+4%+4,5%+0,03+???=100% а собакі з‘їдять все. Жиру багато.