Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Бездротові навушники True Wireless F09c Global Black

Код:  351979518
Оцінка користувачів 4/5
    Відгук від покупця. Продавець: S-Digit. Колір: Black

Покупал 2.5 года назад за 1500грн. Наушники удобные, ни разу не выпадали, звук приятный: можно и музыку и кино комфортно смотреть.
    Микрофон на 5 из 10
    Аккумулятор кейса умер где-то через пол года(заряжать наушники стало возможно только с подключенным питанием) Но сами наушники спокойно работали более 3 часов в режиме музыки.
    И вот через 2.5года один наушник перестал работать: индикация, заряд, сенсор работает, но звук полностью отсутствует.
    Покупались они для музыки на тренировке и длительных прогулках. Можно сказать - свои деньги отработали. Тем более, если вакуумные не подходят, то выбор очень ограничен.

Переваги:
    Достаточно хороший звук, длительность работы, не мешают в ухе(субъективно)
    Недоліки:
    Хотите отличного качества - смотрите на брендовые модели 4000грн
  • Юра

Не задовіленний навушниками

Недоліки:
    Через пів року почали кожні десять хвилин відєднуватись від телефону
    • Продавець  S-Digit

Вітаємо!
      Дякуємо за відгук. Зазвичай це особливості операційної системи смартфону (особливо якщо це android).
      Спробуйте перезавантажити Ваш смартфон, або підʼєднати до іншого пристрою, це має вирішити питання.
      Гарного дня)

• ВТ
    Відгук від покупця. Продавець: S-Digit. Колір: Black

Навушники хороші, звук подобається, тримаються добре, але не викликають дискомфорт, як минулі. Не зрозуміло, навіщо комплект резинових кілець , з маленьким отвором ( це не змінні м'які вставки). Недолік - правий навушники заряджається , тільки якщо кейс підключений сам до зарядки. Автономно, тільки від кейса не заряджається.

Переваги:
    Звук, форма
    Недоліки:
    Правий не заряджається від кейса
    • Продавець  S-Digit

Вітаємо!
      Дякуємо за відгук.
      Бачимо, що Ви оформлювали замовлення 08.2023. Тобто це не заводський дефект, скоріш за все зʼявилось механічне пошкодження впродовж користування.
      Наш менеджер зателефонує Вам найближчим часом для консультації та вирішення питання.
      Гарного дня)

• Людмила С***
    Відгук від покупця. Продавець: S-Digit. Колір: Black

Гарні навушники, повністю задоволена. Користуюсь вже давно, але вони все ще як нові

Переваги:
    якісні, гарно виглядають
  • Владимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: S-Digit. Колір: Black

Дуже сподобались. Раніше купляв вакуумні, але мені в них незручно, дуже важко.
    Вирішив спробувати не вакуумні. І це дуже круто, у вухах не відчуваються, тобто нема втоми і не болять. Звук також дуже гарний.
    Також хочу сказати що кейс невеличкий і їх зручно носити з собою, можна покласти в будь яку кишеню.
    Однозначно 5 зірочок!

Переваги:
    звук, зручні
    Недоліки:
    нема
  • Василь К***
    Відгук від покупця. Продавець: S-Digit. Колір: Black

Кейс подертий, є сліди що цими навушниками хтось користувався..Кейс був на 40 відсотків , навушники також на 40 заряджені..попрацювали 2-3 хвилини і здохли ( що навушники , що кейс)..навушники не такі як на фото при замовлені (фото надаю)..звук від "дішманських" за 200 грн і той кращий...не було змоги особисто перевірити їх на пошті, так як Я військовий ( забирав їх побратим) !!

Переваги:
    Переваг ніяких , дуже обурений що таке продається..
  • Анатолій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: S-Digit. Колір: Black

За весь час користування лише трохи потерся кейс. В іншому все дуже круто. Зарядку тримають, з‘єднання стабільне. В спортзалі з вух не випадають.
    Дякую за якісний товар

Переваги:
    Звук, невеличкі
  • Максим П***
    Відгук від покупця. Продавець: S-Digit. Колір: Black

Чудові навушники, гарне звучання. Маленькі, компактний кейс. Працюють надійно, жодних глюків.

Переваги:
    Звук, довго тримають заряд, дизайн
    • Продавець  S-Digit

Вітаємо, Максим!
      Дякуємо за відгук. Ми дуже раді, що ви залишились задоволені покупкою.

• Настасья К***
    Відгук від покупця. Продавець: S-Digit. Колір: Black

Покупала эти наушники чуть больше года назад. Звук средний, но какая цена, такое и качество. Частенько кейс заряжал лишь один наушник, а второй через пару минут отрубался. Кстати, уведомления о малом проценте заряда через год эксплуатирования стали появляться реже, из-за чего чаще стала получать "приятные" сюрпризы. Помимо этого, наушники стали держать заряд минут 25, если не меньше. Впрочем, вариант для тех, кто не имеет сейчас много денег, но очень хочет слушать музыку в наушниках. Я бы рекомендовала от себя всё же накопить на более дорогие и качественные модели.

Переваги:
    Удобные
    Недоліки:
    После года использования можно выбросить в мусорку
    • Продавець  S-Digit

Вітаємо, Настасья!
      Дякуємо за відгук. Нам дуже шкода, що ви залишились не дуже задоволені покупкою.

• Василий Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: S-Digit. Колір: Black

Звук хороший,навіть дуже.Дуже незручна кришка кейса,незручно діставати навушники.Заявлена тривалість роботи не відповідає дійсності!

Переваги:
    Звучання
    Недоліки:
    Кришка кейса
    Акумулятор
  • Ирина М***
    Відгук від покупця. Продавець: S-Digit. Колір: Black

Зручні, тактильно приємні навушники. Кейс багато місця не займає. Якісний звук, добрий зв‘язок з телефоном.

Переваги:
    Дізайн, звук
  • Александр В***
    Відгук від покупця. Продавець: S-Digit. Колір: Black

Наушники супер! Не сильно дорогие, но отличное качество звука, удобные.
    Рекомендую

Переваги:
    звук
  • Владислав Т***

Цілком задоволений. Маленькі, компактний кейс. Звук суперовий. Тому 5 зірочок

Переваги:
    Довго тримає заряд
  • Евгений Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: S-Digit. Колір: Black

Компактні та зручні. Невеликий зарядний кейс. Зв‘язок з телефоном стабільний. Чудовий звук. По всіх параметрах влаштовують.

Переваги:
    Розмір, звук
  • Николай П***
    Відгук від покупця. Продавець: S-Digit. Колір: Black

Вже давно користуюсь навушниками і дуже задоволений. Зручно сидять у вухах, чудовий звук. Кейс матовий і на ньому нема таких подряпин як на навушниках з глянцевим кейсом.
    Раджу до покупки

Переваги:
    Звук, зручність
  • Людмила С***
    Відгук від покупця. Продавець: S-Digit. Колір: Black

дуже сподобались, непомітні у вухах, нічого не болить від них, звук громкий та чистий. Дуже рекомендую

Переваги:
    дуже зручні, гарний звук
  • Валерий М***
    Відгук від покупця. Продавець: S-Digit. Колір: Black

Користуюсь вже трохи більше ніж пів року і хочу сказати що дуже задоволений. Гарно тримають заряд, з вух не випадають навіть коли займаєшся активним спортом. Звук чистий, гучний, все як я люблю

Переваги:
    зручні з гарним звуком
    Недоліки:
    не виявив
  • Никита Я***
    Відгук від покупця. Продавець: S-Digit. Колір: Black

В принципе норм, заряд сами наушники держат 5 часов на средней громкости непрерывного звучания. Кейса хватает на ±3 полных заряда. Но в связи со всеми нижеперечисленными минусами и плюсами ставлю 3.

Проблема с зарядом самого кейса появилась ещё с первого дня покупки

Переваги:
    Не поломались, когда упали с высоты человеческого роста(даже когда совершенно случайно благодаря своей замечательной реакции ещё сильнее запульнул ногой об стену)
    Недоліки:
    Сам кейс держит заряд до 70%, после чего тает на глазах; Со временем стали дольше подключаться к телефону; Если есть источник звука с нескольких приложений, то звук вы услышите только из 1
  • Олег Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: S-Digit. Колір: Black

Користуюсь більше місяця, задоволений звучанням та ємністю батареї. Були проблеми з сумісністю з ОС Ubuntu, але вони вирішуються встасновленням додаткових пакетів

• Ярослав П***
    Відгук від покупця. Продавець: S-Digit. Колір: Black

Вже пів року приносять мені задоволення. Зручні з гарним звуком. Рекомендую

Переваги:
    Звук, розмір
  • Марія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: S-Digit. Колір: Black

Представник S-Digit зв'язався зі мною щодо повернення товару, пояснив, що можливо мені трапився брак. Дуже ввічливе спілкування. Дякую за Ваш підхід до покупця.

• Марія Ч***

Проблему вирішено

Навушники поганої якості. Звучання бажає кращого, а мікрофон взагалі жахливий. Не розумію попередні позитивні відгуки.
    Через Розетка повернути товар не вдалося. Чекаю, коли продавець вийде на зв'язок для повернення товару

Переваги:
    Недоліки:
    Звук, мікрофон
  • Максим
    Відгук від покупця. Продавець: S-Digit. Колір: Black

Наушники понравились, звук за свои деньги хороший. Из ушей не выпадают, сидят удобно, подрубились к телефону быстро.
    Единственный минус: кейс немного неудобный и норовит выскользнуть

Заказал за 1590, забрал с магазина и они стали 1390. Это уже не первый раз. В следующий раз буду внимательнее. Такой "бонус" лояльным клиентам

Переваги:
    Наушники
    Недоліки:
    Кейс немного хлипкий.
    • Максим

Спустя три месяца всё отлично.
      Заряжаю от блока сяоми 18w, кейс регулирует сколько ему нужно.

• Анатолій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: S-Digit. Колір: Black

Користуюсь вже декілька тижнів.
    Дуже зручні з гарним звуком. Можна покласти куди завгодно завдяки невеликому розміру кейса. Дуже задоволений.
    Також дякую за швидку доставку за адресою

Переваги:
    Зручні, гарний звук
  • Николай П***
    Відгук від покупця. Продавець: S-Digit. Колір: Black

Дуже цікаві навушники. Невеликі, вуха не болять при довгому прослуховуванні. Звук сподобався. Також цікавий дізайн, гарно виглядають.

Переваги:
    Невеликі, звук
    Недоліки:
    Наче нема
  • Валерий М***
    Відгук від покупця. Продавець: S-Digit. Колір: Black

Навушники насправді менші ніж здається по фото, і це добре бо можна покласти в будь яку кішеню. До цього в мене були вакуумні навушники але ці як на мене набагато зручніше у вухах. Звук сподобався. Все добре, поки що задоволенний покупкою

Переваги:
    Зручні, невеликі, гарний звук
  • Віктор
    Продавець: S-Digit. Колір: Black

Пришли в поцарапанном корпусе. Послушать в магазине их невозможно, в уши ставить тоже запретили. В случае возврата данного товара, отправлять необходимо за свой счет отправителю, вообщем товар такой себе его и не послушаешь, пока не отплатишь. Не стоит оно того.

Переваги:
    Думал хорошие
    Недоліки:
    Не такие уж они и маленькие, поцарапанный корпус