- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: DimDity
Стоит как пылесос, но каждую гривну своей цены он стоит.
- Переваги:
- Качество материалов (не мопы, а целые подушки из микрофибры), качество уборки, удобство.
- Недоліки:
- Раскручивается ручка в процессе уборки
- Яна С***Відгук від покупця. Продавець: DimDity
Загалом якість пластику непогана, кришка доволі товстий пластик. Саме відро тонше. Час покаже якість цього пластику до навантажень в побуті. Якість самої швабри посередня, ручка з дуже тонкого металу (можливо і технічної нержавійки). Але пластикова різьба для з'єднання елементів самої штанги швабри не дуже втішає. Шарнір в місті з'єднання з мопом швабри слабкий на вигляд, користуватись треба без зайвого навантаження, інакше там може бути саме слабке місце (це в більшості швабр, тому це не є головиним недоліком саме цієї моделі). Стосовно її практичності питань немає, гарно вижимається у відрі, гарно працює по плитці, по ламінату, лінолеуму. Комплект замінних насадок - 4шт непогані, доволі якісні. Не вистачає щітки в кришці відра для чистки швабри від шерсті або волосся, що є в інших моделях подібної конструкції. Є бажання написати стосовно надійності, але це можно лише через певний час зробити. Саме відро бажано іноді гарно промивати, щоб потім не виявилось це неможливим. Нажаль ніхто не пише про довговічність у відгуках, чомусь, а це один з найважливіших факторів, я вважаю. Загалом можу рекомендувати, особливо якщо ціна десь буде по акції нижча. Комплект повний, коробка інструкція, все зручно.
- Переваги:
- Зручна у користуванні, відмінний віджим. Висока штанга, можна витирати підлогу не нахиляючись, м'яка рукоядка приємна на дотик. Відро правильної форми і з коректним розташуванням ручки.
- Недоліки:
- Тонкий метал штанги швабри. Різьба пластик.
- Ганна Г***Відгук від покупця. Продавець: DimDity
Користуємося пару місяців, дуже подобається набір!
Швидко і зручно, хороша якість, гарний віджим, зручна довга ручка.
Рекомендую цей товар!- Переваги:
- Дуже зручна, хороша довжина ручки
- Тамара Ж***Відгук від покупця. Продавець: DimDity
Користуюсь приблизно два місяці: все подобається. Моп дуже добре полоскається та віджимається у відрі, вода при віджимі стікає у відсік з грязною водою - дуже цікава система віджиму. Відро зручне та займає небагато місця, порівняно з іншими типами відер.
Про дещо проблемні моменти тут вже писали: відкривати клапан зливу води треба обережно, та тримаючи відро під нахилом, інакше є можливість залити все навкруги.
Також досі незрозуміло, де у відрі та лінія, про яку пишуть, що вище неї не можна наливати воду: ліній там не помічено, особливо таких, які було б видно при закритій кришці відра. Але оптимальний рівень води можна вирахувати експериментальним шляхом, головне не наливати повне відро.
Зрозуміти як знімати з відра кришку теж вийшло не відразу, бо страшно було щось відламати, а інструкцій-знаків щодо цього не було. Інших проблем з цим набором не виникало. Рекомендую: чудовий та зручний набір.- Переваги:
- Зручний набір, швабра добре віджимається та миється, добре миє підлогу (різні типи покриття)
- Недоліки:
- Незрозуміло, де у відрі та лінія, вище якої не можна наливати воду
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: DimDity
Дуже компактний і зручниу в прибиранні комплект, дуже радує, що є запасні мопами
- Недоліки:
- Немае
- Тимур П***Відгук від покупця. Продавець: DimDity
Очень хороший товар.
- Тимчак А***Відгук від покупця. Продавець: DimDity
Крута швабра!
Пластик міцний, не гнеться. Верхня частина відра відстібається і є можливість помити нормально відро.
Насадка добре стягує воду з тряпки, тому спокійно можна мити ламінат, тряпка не лишає багато води. Я дуже задоволена!
Одразу замовила ще одну чоловіку на роботу)- Переваги:
- Якість ТОП!
- Недоліки:
- Немає!
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Перед покупкой очень долго пользовалась обычной шваброй с мочалкой, но в какой-то момент заметила плесень в месте крепления и поняла, что пора менять.
Сначала цена показалась довольно высокой, но после использования могу сказать - это настоящая находка, особенно если у вас дома линолеум и плитка.Швабра очень удобная, хорошо собирает грязь и волосы, легко отжимается, а руки вообще не нужно мочить. Уборка стала намного быстрее и приятнее.
Отдельно понравилось, что насадку легко промывать и всё выглядит более гигиенично по сравнению с обычными швабрами.
Пока что покупкой очень довольна, ни разу не пожалела о потраченных деньгах.- Переваги:
- Удобная, хорошо моет плитку и линолеум, руки остаются сухими, легко отжимается, насадка быстро моется, уборка стала намного быстрее и комфортнее, качественная конструкция.
- Недоліки:
- Не нашла
Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника
- ДаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова швабра, дуже задоволена, перед цим була схожа, але дешевша, то це небо і земля по всім моментам
- Переваги:
- Довга ручка, навіть трохи задовга(я 170см), хороший моп(в коплекті 2), пластик міцний, гарно вижимає, добре збирає пил (потрібно рухати швабру вісміркою щоб не залишалося на підлозі)
- Недоліки:
- Невиявила
- Анастасія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна і візуально і за функціоналом швабра. Якісно зроблена, зручно все мити нею, не залишає розводів.
- Переваги:
- Не потрібно мочити руки
- Недоліки:
- Треба запам'ятати в яку сторону вона складається
- Лиманська Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже зручний і якісний комплект для прибирання.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не рекомендую.
- Виктория О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень хорошая покупка, довольна этим набором и заказала вторую маме. Швабра отлично справляется, не оставляет разводов и очень экономит время, ещё можно стены помыть, это прямо находка.
Единственный минус, я бы с удовольствием докупила ещё одну секцию рукоятки, т.к. рассчитана на маленький рост.- Представник постачальника
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовила собі цю помічницю , і кожен раз коли мию поли я в захваті і дуже шкода що не придбала її раніше
- Переваги:
- Зручна ,компактна на всі
- Недоліки:
Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника
- ДаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Швабра в цілому сподобалась. По міцності звісно не leifheit, але завдяки цьому вона легка, руки не напружуються так сильно. Суттєвий для мене мінус це довжина. Навіть з моїм зростом 157 вона для мене закоротка і додаткові ланки не продаються, щоб її подовжити.
Хочу відмітити моп, він чудово справляється і не залишає розводи навіть на глянцевій плитці.
В цілому рекомендувала б, але точно не тим, хто вище за 160 см)))- Переваги:
- Руки не забруднюються. Гарний моп.
- Недоліки:
- Коротка довжина швабри. Вода розливається під час віджимання.
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Беру вже другий такий комплект для тераси! Дуже задоволена якістью і раджу його всім знайомим!
- Переваги:
- Якість, комплектація, ціна, колір
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вона найкраща
- Юлія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все підійшло. Дякуємо за гарний товар.
- Переваги:
- Все добре
- Наталія Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже крутезний комплект для прибирання! Миття підлоги для мене було завжди в напряг....а тут я стала набагато частіше мити підлогу))) бо дійсно дуже зручно і легко. Стару швабру відвезла на дачу....а тепер думаю що ні.... треба такий самий комплект і для дачі! Раджу!!
- Переваги:
- Крутезний!
- Недоліки:
- Не має
- Ірина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сама швабра зручна, але після миття цими мопами залишається ще більше бруду, який після висихання підлоги ще і підмитаю. Навіть після декількох протирань є бруд. Таке враження що моп просто залишає частини тканини
- Переваги:
- Зручно
- Лідія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Протестувала чудо комплект.Все супер.Єдине, я думала, що чиста і грязна вода будуть окремо.А так все надійне, міцне
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ну просто ідеал, побачимо чи прослужить довго…
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дружина сказала що це скарб.
- Тетяна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Комплект сподобався.
- Переваги:
- Комплект сподобався.
- Недоліки:
- поки не знайшла
- Рузана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
все добре
- Євгенія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень понравился комплект! Не ожидала,что будет настолько удобная швабра. Легкая, хорошо собирает пыль и грязь,даже в труднодоступных местах. Отдельный плюс - ведро с системой отжима,очень удобно,руки всегда сухие и чистые)
Насадка мягкая,хороши впитывает воду,после мытья полы чистые и без разводов. Уборка с ней стала намного быстрее и проще.
Пользуюсь с удовольствием. Покупкой очень довольна,однозначно рекомендую- Переваги:
- Легкость
- Лілія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарна якість
Останнім часом мила підлогу пароочисником
Тепер ця пара його замінила- Переваги:
- Виолетта В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже подобається швабра..Миє без розводів.
- Ганна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Довго обирала набір серед десятка різних видів, форм і вартостей. Зупинилась на цьому, спираючись на відгуки і жодного разу не пошкодувала! Зручне і компактне відро, яке не займає пів хати. Зручна форма швабри, дістає там де жодна попередня не діставала. Кольори не яскраві, комплект ідеально вписався в мою чорно-білу вбиральню. Надіюсь, прослужить довго.
- Переваги:
- Та одні переваги
- Недоліки:
- Жодних
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доставили дуже швидко. Сам набір виготовлений з якісного пластику. Швабра має металеву ручку. Нічого самовільно не складається і не відкручується в процесі миття. Об'єм відра не замалий і не надто великий.
Ганчірка надійно кріпиться на липучку. Є додаткова ганчірка.
Єдине, миюча плверхня складається вердикально тільки з однієї сторони, але це суттєво не впливає на якість промивання ганчірки. Бачила, що вже є такі швабри з двостопоннім складанням.- Переваги:
- Практично ідеальний
- Недоліки:
- Миюча поверхня складається тільки на одну сторону.
- Тетяна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все супер.
Зручне.- Переваги:
- Добре миє.
Добре тримається ганчірка на швабрі.
Є запасна ганчірка.
Рекомендую! - Недоліки:
- Альона Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже зручний набір. Користуємось вже рік, ніяких нарікань немає.
- Переваги:
- Класний віджим, зручно користуватись.
- Недоліки:
- Немає)
- Інна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Задоволена на 100%
- Переваги:
- Зручно мити, гарний віджим.
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже зручний у використанні.
- Переваги:
- Компактний, зручний, естетичний вигляд.
- Марія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень качественная швабра