Відгуки покупців про Часниковий прес тиск подрібнювач для часнику з ручкою GARLIC PRESS чорний

Оцінка користувачів 4.07/5
  • Светлана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Emily beauty

СУПЕР!!!!!!!

Переваги:
    качество соотвествует цене
    Недоліки:
    не выявлены
  • Владлена В***
    Відгук від покупця. Продавець: MichaelMarket

Чудово

• Анастасия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MagaS

Я заказывала у этого продавца НОВЫЕ товары, а мне прислали бу, возможно мне подсунули чьи-то возвраты
    На фото хорошо видно грязные и поцарапанные вещи которые явно были в пользовании:
    Венчик пришел распечатанный, форма для выпечки вся в потертостях и кусках от коробки в которую все было запаковано, (тоже распечатанная пришла) бутылка-спрей поцарапанная и очень грязная
    чеснокодавка не соответсвует товару на упаковке, мне положили другую модель.
    Я пыталась договориться с продавцом о возврате средств, но мне ОТКАЗАЛИСЬ ПОМОЧЬ с составлением накладной на возврат и хоть как-то компенсировать ущерб, так что в итоге я осталась с кучей хлама и без денег

• Редька С***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

замовляв прес для часнику моделі як на картинці, а отримав зовсім іншу …. капець

• Продавець  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок та вибачаємось за незручності. На жаль під час відправки замовленого товару на складі стався пересорт. Наразі проблема усунена.

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Товарний вигляд не дуже, все пакоцане, метал не зачищений. В роботі ще не використовувала.

• Продавець  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та вибачаємось за незручності.

• Тимур Д***

Товар відповідає фото. Добре давить часник. 10/10

• Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: TatoVdoma

хороша часникодавка, на кухні дуже зручно

• Продавець  TatoVdoma

Добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді, що Ви задоволені якістю товару! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин TATOVDOMA.

• Анатолій

немає часнику

Переваги:
    не пробував
    Недоліки:
    не пробував
  • Віктор Т***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Прислали не той товар який показаний на фото.

Переваги:
    Переваги відсутні
    Недоліки:
    Китайське фуфло
    • Продавець  StarLight

Доброго Вам вечора! З Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер щодо з'ясування інформації та вирішення даного питання. Будь ласка, очікуйте.

• Ігор Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: UKV-Mart

Легко вичищається після використання, але саме розчавлювання недостатньо ефективне...

• Іван Н***
    Відгук від покупця. Продавець: UKV-Mart

Добрий день. Замовили у вас три види товару: часникодавка, відкривачка для банок і дві мильниці. Чому ви не одною посилкою це надсилаєте??? Ми отримали часникодавку, заплатили на Новій пошті 70 грн. Тепер надійшло повідомлення, що надійшла відкривачка, за доставку якої теж треба заплаттти 95грн.Це що за дивна форма послуг??? Ми не думали, що нас чекають такі "сюрпризи".Поясніть, будь ласка, що це ?!!

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Надсилайте замовлений товар однією посилкою
    • Продавець  UKV-Mart

Добрий вечір. У вашому замовленні була лише часникодавка, в телефонній розмові ви підтвердили цей товар. Інші товари ви скоріше за все купували в інших продавців.

• Юрій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: UKV-Mart

Хороша якість та легкість в користуванні.

Переваги:
    Легке очищення після використання
    Недоліки:
    Поки що не виявив.
  • Галина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Superiorshop

Дуже чудовий пресс. Дякую

Переваги:
    Дуже швидко подрібнює.
    Недоліки:
    Нема.
  • Алексей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: AliDeals

М'який метал

Недоліки:
    Гнеться
  • Нестеренко Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Superiorshop

Дякую, все чудово, продавець все зробив чітко.

• Евгений А***
    Відгук від покупця. Продавець: Extand-market

Удобный пресс для чеснока, легко пользоваться, легко чистить и мыть после использования.

• Продавець  Extand-market

Евгений, спасибо Вам за отзыв! Очень рады, что Вам понравилось!

• Надежда Х***
    Відгук від покупця. Продавець: YOM
  • Александр З***
    Продавець: Superiorshop

Дешево и сердито. То что надо!

Переваги:
    Отлично.
  • сергей с***
    Продавець: Superiorshop

Дякую добрий товар рекомендую